Lumia 925 almak için 7 nedeniniz var

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 925 almak için 7 nedeniniz var
Nokia Lumia925 Nokia'nın Lumia 1020 ve Lumia625 ile birlikte duyurdugu yeni Windows Phone8 cihazı olarak karşımıza çıkıyor.

Alüminyum gövdesi, tasarımı ve gelişmiş kamera özellikleriyle akıllı telefon düşkünlerini kendine bağlıyor.

İşte Nokia Lumia 925 kullanmak için 7 neden:

Tasarım:

Alüminyum gövdesi ile Nokia Lumia serisindeki ilk metal dokunuşlu cihaz. Cihazın arka kapağı polikarbonat ve beyaz, gri ya da siyah renklerde üretiliyor. Nokia Lumia 925 ince tasarlanmış ve hafif bir telefon olması yanı sıra ergonomik yapısı da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Şimdiden ödüllü tasarımlar arasında yerini alan Nokia Lumia 925, Nokia’nın tasarım ile sağlamlık arasında yepyeni bir dil oluşturduğunun göstergesi. Cihazın metal çerçevesi aynı zamanda anten görevi görüyor. Böylece hem üstün bir bağlantı kalitesi hem de daha uzun kullanım süresi sağlıyor.

Kamera:

Nokia Lumia 925 daha net, temiz fotoğraflar ve videolar için (bunlara az ışıkta çekilmiş en iyi görüntüler de dahil) en ileri lens teknolojisini ve gelecek nesil görüntüleme yazılımını içeriyor. Nokia Lumia 925 ayrıca kullanıcıları, Lumia Windows Phone 8 akıllı telefonlara bir güncelleme olarak gelen yeni Nokia Smart Camera moduyla da tanıştırıyor. Nokia Smart Camera, yüksek kaliteli mükemmel görüntüyü yaratmak için bir seferde on fotoğraf çekmenin ve En İyi Çekim, Aksiyon Çekimi ve Hareket Fokus gibi seçeneklerle düzenlemenin kolay bir yolunu sunuyor.

Hipstamatic:

Nokia Lumia 925, kullanıcıların Facebook, Twitter, Foursquare ve Instagram gibi sosyal ağlarda yüksek kalitedeki fotoğraflarını paylaşmalarına imkan tanıyor.

Lokasyon ve navigasyon:

Nokia Lumia 925’teki HERE uygulamaları olağanüstü lokasyon ve navigasyon deneyimi sunuyor. Gelişmiş GPS navigasyon özellikleriyle Nokia Lumia 925, ücretsiz navigasyonlu çevrimdışı harita desteği, günlük yolculuk ve yerel trafik raporları ile artırılmış gerçekliği keşfetmek için LiveSight özellikleriyle birlikte geliyor.

Ekran:

Nokia Lumia 925’in 4.5 inç ekranı güneş ışığında bile rahatça görülebiliyor ve süper hassas dokunmatik özelliği sayesinde eldivenle ya da tırnakla bile kullanılabiliyor.

Nokia Müzik:

Nokia Müzik’te her hafta yenileri eklenen 12 milyonu aşkın şarkı, yeni albüm ve eski klasiklerin yeniden keşfi, bilgisayarınıza veya kablosuz olarak cep telefonunuza indirme imkanı, ünlü sanatçıların ve Nokia Müzik editörlerinin şarkı listeleri ve önerilenler gibi pek çok özellik kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Üstelik 4.99 TL gibi çok cüzi bir ücret karşılığı Nokia Müzik+’a yükseltilebiliyor ve özgürce daha fazla müzik keyfi yaşanıyor!

Kablosuz şarj:

Nokia Lumia 925’te şaşırtıcı yenilikler bunlarla sınırlı değil. Kullanım kolaylığını daha da artırmak için özel tasarlanmış kapaklar sayesinde telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmeniz mümkün. Nokia Lumia 925 hayatı kolaylaştıran yenilikleri, kullanıcı dostu işletim sistemiyle tasarım ve teknolojiyi avucunuzun içinde buluşturuyor.

Siyah, sarı ve kırmızı renklerde kapaklar ayrıca aksesuar olarak satılacak

Nokia Lumia 925’in 16gb ve 32GB olmak üzere iki versiyonu var. Nokia Lumia 16GB siyah, beyaz, gri renklerde, Nokia Lumia 32GB ise sadece siyah renkle satışa sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ÖEY ve Akhtoher

sameet33

sameet33

Üye
Kumia

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1020 daha iyi değilmi genel olarak?

efege

Üye
Alüminyum çizilir yalnız.Hemde çok çirkin bir görüntü oluşturur çizilince.

IVI-Elia

Üye
Microsoft Lumia 925 :(

• Beğen
Tepkiler: 0343434

respection123

Üye
Kumia Yenimi :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hani nerde Kumia ben görmüyorum :islik

sekajmer

sekajmer

Üye
Bir şey soracağım benim 820 eldivenle kablo ile dokunuluyor fakat tırnak almıyor ?
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim sebebe ihtiyacım yok alacağım en kısa zamanda :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yok ya 920 ile pek fark yok değmez zaten nasıl oluysa ufaktan bir çizik olmuş ekrana kızdım kendime

merkel02

Kapalı Hesap
925'i bekliyordum bi de başımıza bandit çıktı.. beklemeye devam... :hmmm :dry:

sekajmer

sekajmer

Üye
arada tırnaklıyorum oluyor.

bende olmuyor ben kullanmıyorum da tırnakla kız arkadaşlarımın tırnakları uzun ojeli kullanıyorlar olmuyor sonra bu nasıl dokunmatik oluyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bende olmuyor ben kullanmıyorum da tırnakla kız arkadaşlarımın tırnakları uzun ojeli kullanıyorlar olmuyor sonra bu nasıl dokunmatik oluyor :D

ayarlardan ekran dokunma hassasiyetini yüksek yaparsan tanır

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Güzel cihaz sevdim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Kumia'mı :kop2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
L920 den çok memnunum ama tabiiki L1020 olursa tadından yenmez:)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İlk alacaklar için güzel bir anlatım olmuş. Emeğinize sağlık.
Benim gibi önceden 920 almış arkadaşlar seçimlerini kendileri zaten yaparlar :) Benim fikrim 920 zaten elimde var. 925 in yapabildiği herşeyi yapabildiği sürece de sıkıntı yok.

0343434

0343434

Üye
Bence Microsoft'un Nokia'yı aldıktan sonra yapacağı hamleleri görmeden almak biraz yanlış olur.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
kablosuz şarj yok diye biliyorum öyle tanıtılmıştı.

4,99 tl'ye zaten lumia 920 ve diğer cihazlardada müzik zevkini yaşıyosunuz.
lumia 920 4.5 inç güneş altında rahat bir şekilde gözüküyo aynı şekilde tırnak hassasiyeti var.
diğer özellikler pek bişey ifade etmiyo.
bi kamerası olarak fark yaratıyo :)

Üst Alt