Karşılaştırma Lumia 925 16GB Sorunlar Bitmek Bilmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 16GB Sorunlar Bitmek Bilmiyor.
Arkadaşlar arkadaşıma 3-4 ay önce Lumia 925 aldık ve Lumia Denim yüklü. Fakat kamera açılmaması saçma sapan kendi kendine bir yerlere girme gibi çeşitli sorunları var. Şarjı az önce %100-%76 ya 8dk nette takılarak indi. Aşırı ısınıyor metal kısmı el yakıyor. Kullananlar bakabilir mi?
925 sahipleri bi bakarmısınız ya

brk-rtrk

Üye
Ben 3hafta önce aldım Denim yüklü ancak kamera ve saçma sapan yerlere girme falan yok bende. Ayrıca şarjda o kadar hızlı inmiyor benimkinde.
Metal kısımda ısınma da 3g nin uzun süre açık kalması durumunda oluyo.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
habbuj

habbuj

Üye
Şarjın fazla gitmesi dışında diğerleri bende yok eğer pdf sürümü kullanıyorsanız normaldir.. 925in kötü tarafı şarjının kablosuz ağlar açıkken ve oyun oynarken çabuk bitmesi ve çabucak ısınmasıdır ( yumurta bile kızartabilirsiniz tabiri caizse) hatta o çok ısınmasından dolayı benim flash çalışmıyor ancak flash kısmına bastırınca çalışıyor. Yani almadan önce bir baksaydın keşke ısınma ve şarj sorunu daha öncede sorulmuştu.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kararlı sürüme döndük bi kullansın bakalım nasıl olacak

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
çok şükür benimkinde pek sorun yok şarj hızlı bitiyor oyun oynarken ama normalde gayet stabil ısınmaya gelince aşırı derecede yok ama asphalt 8 gibi oyunlarda kendini belli ediyor biraz
sorunlar sırf sizinkide gibi gorunuyor telefon 0mı ikinci elmi

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır aldık.

zbahadir

Üye
Ben memnunum. Aşırı ısı hissedilmesi normaldir çünkü ince telefon ısıyı dışarıya verecek ki zarar görmesin. Tek sevmediğim tarafı ince olması ve sabun gibi kaygan olması onun için silikon kılıf kullanmak zorunda kalıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar arkadaşıma 3-4 ay önce Lumia 925 aldık ve Lumia Denim yüklü. Fakat kamera açılmaması saçma sapan kendi kendine bir yerlere girme gibi çeşitli sorunları var. Şarjı az önce %100-%76 ya 8dk nette takılarak indi. Aşırı ısınıyor metal kısmı el yakıyor. Kullananlar bakabilir mi?
925 sahipleri bi bakarmısınız ya

Denim güncellemesi 3 ay önce gelmedi ki !
Pfd uygulaması ile kullanıyor olabilirsiniz.

Telefonu usb kablo ile pc ye bağlayıp Müzik, Fotoğraf, Videolar klasörünü pc ye yedekleyin.

Windows 7-8 yüklü pc de Lumia software recovery tools ile yazılımı yeniden yükleyiniz. (Pc ye 1.5 gb civarlarında dosya indirecek).
Telefon yeniden başlayınca temiz kurulum yapın.(yedek yüklemeyin).
Telefon da mağaza güncellemelerini iptal edin.
Ayarlar> Telefon güncellemelerini kontrol edin.
Güncelleme bulunca yükleyin. Kapanıp açılınca bir daha güncelleme kontrolü yapın. Güncelleme varsa onuda yükleyin. Denim olunca telefonu bir kez de sıfırlayın.
Sıfırlama sonrası kurulum yaparken ya istediğiniz bir yedeği yada temiz kurulumu seçip devam edin.
Mağazadan uygulamaları güncellemeyi unutmayınız.
Birde usb kablo ile müzik video fotoğraf yedeğinizi telefona yollayabilirsiniz.
Eski oyun ve uygulamalar içinde mağaza ... Uygulamalarım kısmından gerekli olanları yüklersiniz.

Ekrandaki saçma sapan dokunmatik sorunu içinde jelatini sökünüz ve yeni bir jelatin takın yeterli gelir.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Arakadaşlar hiçbiri çözüm olmadı garantiye gönderdik bizde

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben 3hafta önce aldım Denim yüklü ancak kamera ve saçma sapan yerlere girme falan yok bende. Ayrıca şarjda o kadar hızlı inmiyor benimkinde.
Metal kısımda ısınma da 3g nin uzun süre açık kalması durumunda oluyo.

ooo kimi'ci misin dostum :) yarışlara az kaldı bakalım :sofer:

• Beğen
Tepkiler: brk-rtrk
ON9

ON9

Üye
Telefonun saçma sapan yerlere girmesi benim de başıma geldi bir kaç deneme sonunda ekranı bacağıma dönük olarak cebe koyup ipek karışımlı kumaş pantolon giydiğimde olduğunu farkettim. Çözüm olarak ekran tıklamasını kapatma yöntemini kullanıyorum, yukarıdaki pantolonumu giydiğim gün. ;)
Ekranlar çok hassas ya bacağımı parmak zannediyor zannımca

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Alllah Allah foruma bakan wp cihazlarin tumune bi virus atmislar komplosuna kapiliyor herkezde bi sorunlar sizedevgecmisvolsun

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Alllah Allah foruma bakan wp cihazlarin tumune bi virus atmislar komplosuna kapiliyor herkezde bi sorunlar sizedevgecmisvolsun
İşte koskoca(!) Microsoft öyle dandik yazılım yapıyorki yeni şeyler ekledikçe sistem bozuluyor.

zbahadir

Üye
Dokunuş hassasiyetini düşürebilirsiniz. Ve ekranı kilitleyebilirsiniz. Bazen parmağım havada ekrana yakın nereye basacağımı düşünürken bakıyorum basmışım o kadar hassas. :)

Üst Alt