Lumia 920'nin Yandaki Butonları İle Olan İmtihanım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920'nin Yandaki Butonları İle Olan İmtihanım

Arkadaşlar görüldüğü üzere ses ayarlama butonunun bir tarafı içe doğru göçmüş. Sesi kıstıktan sonra açmaya çalıştığımda "çıt" sesi geliyor ve bu beni deli ediyor. Görünüş olarak da durum ortada.
Buna benzer bir sorun güç/kilit butonunda da var. Her ne kadar normal gözükse de yüzeyle çok yakın bir konumda içeri doğru esniyor, bazen hissedemiyorum bu butonu, bulmak için bakmam gerekiyor.

Ne yapmalı?
Servise mi götüreyim? Alalı daha 1 ay oldu içini açacaklar 2-3 hafta geri alamıyacağım filan hiç uğraşmak istemiyorum orijinali bozacaklar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Önemli bir sorun değil.
Eğer çok acil değilse bu şekilde devam et bence.
Muhtemelen düğmelerin esnekliğini sağlayan yaylarda biraz hassasiyet kaybı var.
Ama yok kullanamıyorum diyorsan servise ver, çok uzun süreceğini sanmam.
En geç 2 günde düzeltip verirler diye düşünüyorum :hmmm

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Önemli bir sorun değil.
Eğer çok acil değilse bu şekilde devam et bence.
Muhtemelen düğmelerin esnekliğini sağlayan yaylarda biraz hassasiyet kaybı var.
Ama yok kullanamıyorum diyorsan servise ver, çok uzun süreceğini sanmam.
En geç 2 günde düzeltip verirler diye düşünüyorum :hmmm
Cidden çok rahatsız edici. Bekleyeceğim daha da kötü olursa götürürüm artık.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İnsanın kafasına takılır ses açarken hep o "Çıt" sesine kayar kulağın.Görünüşüne hep bakarsın gözüne de batar :)

Servise de verip hem uzak kalmayayım hem de durduk yere müdahale olmasın ister insan bence :)

Ben olsam bunları hissederdim ama istemeye istemeye servise verirdim heralde :)

dedereis123

dedereis123

Üye
Valla kardeş emin ol zor bir durum . Ben 4 günlük cihazımı böyle verdim ilk dedim salla açıklık göze batmıyor o kadar birşey olursa veririm dedim , sonra başka sorunlar çıkınca vermek zorunda kaldım servise , şimdi bekliyorum bakalım sonucu falan . Zor bir durum valla iyi karar ver çok rahatsız ediyorsa bence ver ses tuşu önemli bir organ gibi birşey en azından benim için müzik açısından önemli

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada dikkat ettim de benim telefonun tuşlarının hepsi basık.
Herhangi bir sorun da yok. Gayet rahat bir şekilde kullanıyorum.

Bence senin ses tuşunun alt tarafı içeri göçmemiş, tam tersine üst tarafı yukarı çıkmış biraz :hmmm

alical33

alical33

Üye
Bu arada dikkat ettim de benim telefonun tuşlarının hepsi basık.
Herhangi bir sorun da yok. Gayet rahat bir şekilde kullanıyorum.

Bence senin ses tuşunun alt tarafı içeri göçmemiş, tam tersine üst tarafı yukarı çıkmış biraz :hmmm
benim tuşlar dışarda duruyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

Valla kardeş emin ol zor bir durum . Ben 4 günlük cihazımı böyle verdim ilk dedim salla açıklık göze batmıyor o kadar birşey olursa veririm dedim , sonra başka sorunlar çıkınca vermek zorunda kaldım servise , şimdi bekliyorum bakalım sonucu falan . Zor bir durum valla iyi karar ver çok rahatsız ediyorsa bence ver ses tuşu önemli bir organ gibi birşey en azından benim için müzik açısından önemli
sende dayanamayıp verdinmi servise benim gibi :kıskıs:

dedereis123

dedereis123

Üye
benim tuşlar dışarda duruyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

sende dayanamayıp verdinmi servise benim gibi :kıskıs:

verdim :D dedim madem uzak kalıcam cihazdan en azından baştan veriyimde ilerde kopmam zor olurdu :D inşallah ilerde gerek duymam ve duymayızda

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Aynen olabilir yukarı çıkmıştır biraz :D Şimdilik idare edicem bakalım şu güncelleme de bir gelsin, beğenmezsem vericem hem özlerim telefonu biraz :D

- - - Eklendi - - -

Olmadı telefonu satıp bi One S yakar mutluluklar dileriz :D

alical33

alical33

Üye
Aynen olabilir yukarı çıkmıştır biraz :D Şimdilik idare edicem bakalım şu güncelleme de bir gelsin, beğenmezsem vericem hem özlerim telefonu biraz :D

- - - Eklendi - - -

Olmadı telefonu satıp bi One S yakar mutluluklar dileriz :D
one s niye ki one x+ falan neden demiyon :D

- - - Eklendi - - -

verdim :D dedim madem uzak kalıcam cihazdan en azından baştan veriyimde ilerde kopmam zor olurdu :D inşallah ilerde gerek duymam ve duymayızda
valla servisten gelince telin hertarafını iyice kurcala jaka da bak benmkne kulaklık takıp içinde kırmışlar parçayı çıkaran kadar canım çıktı kvk yıda baya bi andım :ehe

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
one s niye ki one x+ falan neden demiyon :D

- - - Eklendi - - -

valla servisten gelince telin hertarafını iyice kurcala jaka da bak benmkne kulaklık takıp içinde kırmışlar parçayı çıkaran kadar canım çıktı kvk yıda baya bi andım :ehe
Ya o hem pahalı hem büyük gerek yok bence :D İnce ve orta seviye gayet iyi :D
Oha öyle şey mi olur dava açsana :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer fikir verecekse bak bu benim telefon....
Güç tuşuna dikkat et :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
özgür senin telefondaki kilit tuşu normal olmasi gerektigi gibi. Onun dişindaki tuşlarda form bozuklugu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt