Lumia 920'nin İşlemcisi ve Grafik Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Ben şuan Titan 2 kullanıyorum arkadaşımla 1 haftalığına telefonları takas ettik :kıskıs: Bildiğim kadarıyla TitanII'nin işlemcisi 16 MP'i desteklemiyordu.Kamerası Lumia 900'den vasattı yani.Aynı şekilde Xperia S'te 12 MP diye tanıtıldı, reklam yaptı ama onunki 12 MP ise N8'inki 20 MP...Birde TitanII Lumia 900'den pahalı olduğundan az tercih edilmişti :hmmm

anladım :evet: sen de az telefon test etmiyorsun ha :naughty:
o zaman kamera birinciligi gene Nokiaya kaldı :kıskıs:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:d:

E bi zahmen kamera 1.'si Pureview ile Nokia'da olsun :kıskıs: Bütün arkadaşlarımın telefonlarını az çok kullanırım.İleride Wp8'li bir model düşündüğümden hemen arkadaşın teklifini kabul ettim :ehe O da Note 2 alacak galiba ikimizde birbirimizin telefonlarından çok memnunuz :)

peki performans bakımından titan 2 mi lumia 900 mü veya titan 2 note'tan hızlı mi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

:d:

E bi zahmen kamera 1.'si Pureview ile Nokia'da olsun :kıskıs: Bütün arkadaşlarımın telefonlarını az çok kullanırım.İleride Wp8'li bir model düşündüğümden hemen arkadaşın teklifini kabul ettim :ehe O da Note 2 alacak galiba ikimizde birbirimizin telefonlarından çok memnunuz :)

nasil wp hoşuna gitti mi.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

peki performans bakımından titan 2 mi lumia 900 mü veya titan 2 note'tan hızlı mi :hmmm

Note'dan biraz daha hızlı cevap veriyor.Aynı anda fazla kullanamadım 1 saat falan kaldı ikisi aynı anda bende ama bazen Note hızlı davrandı bazen Titan2.Tek çekirdekli bir telefonun bu performansı vereceğini bildiğim halde yinede şaşırdım açıkçası.Lumia 900'ü bilmiyorum.Bırak kullanmayı daha önce dokunmadım bile.1 kere uzaktan bir adamda Lumia 800 görmüştüm konuşurken :D

nasil wp hoşuna gitti mi.

Valla ben böyle bir arayüz böyle bir kullanım zevki görmedim.IOS'u arayüzünden sıkıldığım için bırakmıştım Touchwiz'e geçtim fark neredeyse yok.Metro arayüzünün aykırı olması çok güzel.Şuanlık bir problem yok durmadan kurcalıyorum telefonu :kıskıs:

olsun karşılaştırır o :D bi o telefon kaldı zaten kullanmadığı :ehe

:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt