Lumia 920'nin İşlemcisi ve Grafik Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920'nin İşlemcisi ve Grafik Kartı
Gece gece aklıma takıldı :D Snapdragon S4 ve Adreno225 neye göre yeterli ve neye göre yetersiz beyler? Yani bu donanımlar en yüksek kalitedeki uygulamaları sıkıntısız açar mı? Yorumlarınızı bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
tam beklediğim konu olmuş :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Açar için rahat olsun bu wp android değil cok donanım istemez oyunlar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefon yeni olduğu için oyun ve program çeşitliliği şu anda az gibi.
Bakalım pc deki gibi donanım düşmanı çıkacak mı telefon belli olacak. :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bekleyip göreceğiz

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Snapdragon s4 ve adreno225 androidde bile üst segmente girer... En kötüsü orta-üst olur ve adreno225 sgs3 de kullanılan mali400 e eşdeğerdir diyebiliriz. Ki bu wp8... Android kadar donanım istemeyeceğine göre içinizi rahat tutabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
adreno225 ve 1.5ghz 28nm krait işlemcinin genel performansini araştirin uzerine windowsphone'un stabilizasyonunu ekleyin, o zaman daha iyi fikir sahibi olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Esendağlı
lordufuk

lordufuk

Üye
Yeterli

GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yeni olduğu için oyun ve program çeşitliliği şu anda az gibi.
Bakalım pc deki gibi donanım düşmanı çıkacak mı telefon belli olacak. :)

Uygulama konusunda sıkıntı olacağını hiiiç sanmıyorum. Nokianın eli ayağı WP oldu artık o kadar da boşvereceğini sanmam. Biraz araştırdım ama hep İngilizce olduğu için pek anladığımı söyleyemem. O yüzden yardımcı olacağınızı bildiğim için buraya konu açtım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama konusunda sıkıntı olacağını hiiiç sanmıyorum. Nokianın eli ayağı WP oldu artık o kadar da boşvereceğini sanmam. Biraz araştırdım ama hep İngilizce olduğu için pek anladığımı söyleyemem. O yüzden yardımcı olacağınızı bildiğim için buraya konu açtım.

o zaman sana şoyle soyluyeyim wp8 lumialar en az 18ay resmi olarak yazilim destegi alacagi icin bu sure icinde donanimdan kaynaklanan hicbir sorun yaşamazsin ki bu donanim şu anda en guncel donanim.

GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi

o zaman sana şoyle soyluyeyim wp8 lumialar en az 18ay resmi olarak yazilim destegi alacagi icin bu sure icinde donanimdan kaynaklanan hicbir sorun yaşamazsin ki bu donanim şu anda en guncel donanim.

Peki Lumia 920'de Flash desteği var mı?

lordufuk

lordufuk

Üye
Yahu kardeş şimdi wp8lerde pcden teleofna usb aracılığıyla oyun vs aktaramazmıyız?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayir şu anda resmi olarak yok. Ama şoyle bir durum var win8 ve wp8 ayni cekirdege sahip olduklari icin win8de calişan bir uygulamayi wp8e portlamak cok basit. O yuzden firefox,chrome gibi tarayicilar cok kolay bir şekilde win8deki haliyle wp8de caliştirilabilir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi
hayir şu anda resmi olarak yok. Ama şoyle bir durum var win8 ve wp8 ayni cekirdege sahip olduklari icin win8de calişan bir uygulamayi wp8e portlamak cok basit. O yuzden firefox,chrome gibi tarayicilar cok kolay bir şekilde win8deki haliyle wp8de caliştirilabilir.

Bende N9 var ama Firefoxtan video izleyeceğim zaman çok kasıyor. Bu durum 920de de olur mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende N9 var ama Firefoxtan video izleyeceğim zaman çok kasıyor. Bu durum 920de de olur mu?

bu cihazda o kasma problemi olmaz ama n9un da kasmadigini biliyorum. N9 da kasma olmamasi lazim. Meego bolumundeki arkadaşlara daniş istersen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türe

Türe

Üye
İşlemcisi çok iyi -ki Ali kemal abinin açtığı konuda süper olacağını söylemiştik :D - Yalnız gpu adreno 320 olabilirmiş orada bir hayal kırıklığı olmadı değil :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İşlemcisi çok iyi -ki Ali kemal abinin açtığı konuda süper olacağını söylemiştik :D - Yalnız gpu adreno 320 olabilirmiş orada bir hayal kırıklığı olmadı değil :hmmm

:oke: :evet: aynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt