Öneri Lumia 920mi Galaxy S3mü

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla oyunları seviyorsan ve yoğun şekilde korsan oyun yüklüyorsan eğer hiç bulaşma 920ye. Geri kalan her şey için 920 :) Tasarım konusunda da 920 ile 925 kullanıcıları arasında fark olur. 920 biraz daha sert ve asi bir telefon. Ben bu yanını seviyorum. 925 ise şık zarif ve ince. Ona bir kız arkadaş mumaelesi yapabilirsin, 920 ise eşek şakaları yaptığın kankandır. Daha dayanıklıdır :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, suyunsesi, PureFood ve 2 diğerleri

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Valla oyunları seviyorsan ve yoğun şekilde korsan oyun yüklüyorsan eğer hiç bulaşma 920ye. Geri kalan her şey için 920 :) Tasarım konusunda da 920 ile 925 kullanıcıları arasında fark olur. 920 biraz daha sert ve asi bir telefon. Ben bu yanını seviyorum. 925 ise şık zarif ve ince. Ona bir kız arkadaş mumaelesi yapabilirsin, 920 ise eşek şakaları yaptığın kankandır. Daha dayanıklıdır :)
Lumia 925 alırsam hiç hoş seyler olmaz o zaman :D :D 920 en iyisidir
İstediği kadar orjinal yazılım olsun sonuçta dışardan zararlı virüslü bir içerik yükleyebilirsin gibi sorunlar olduğundan mesela bir yazılım yükledin cihazın tüm ayarlarına erişmeye hakkı var cihazı sıfırladı cihaz açılmıyor eee suçlusu kim devolopers unlock onun için garantiden çıkıyor editleme bknz(türk servisler yani teknik servisler unlocku anlamıyor sıfırlayıp gönderince sıfırlamadan göndersende anlamaz gerçi adam nokia da çalışıyor rom nasıl atılır telefon nasıl flaşlanır diyorsun hangi uygulama o diyor :D.)
Kardeş sen olayları çok farklı yere cekiyorsun ya :D

PureFood

PureFood

Üye
925e bakma hocam, 920 iyidir ;) mağaza dışı uygulama yükleme olmadığını bilirsin takip ediyorsan, bunun dışında eşekten inip ata binmiş kadar olursun alınca. Ben kasım 2012den bu yana kullanıyorum. İyi ki de almışım.

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
925e bakma hocam, 920 iyidir ;) mağaza dışı uygulama yükleme olmadığını bilirsin takip ediyorsan, bunun dışında eşekten inip ata binmiş kadar olursun alınca. Ben kasım 2012den bu yana kullanıyorum. İyi ki de almışım.
Peki guncellemelerden sonra sarj performansi nasıl

• Beğen
Tepkiler: PureFood
leeshore

leeshore

Üye
Bende HTC 8 S var. Bu telefonda bile hiç kasma donma olmuyor.

Arkadaşlara katılıyorum 925 varken 920 almak biraz anlamsızs olur. Kaldı ki hepsiburada da 32 gb 925 te kampanya var. :)

Bu arada benimde bir sonraki telefonum lumia 1320 olacak inş. :)

PureFood

PureFood

Üye
Bende şarj sıkıntısı olmadı hiç. Bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Hatta arttırıp oyun oynuyorum. Ancak internet paketi olursa aynı şeyi söyleyemem. 3G'de su gibi içiyor.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Sadece uygulama sıkıntısı çekeceksin ve imkanın varsa 925 al. 920 ler kasasından dolayı ön kameraya toz girebiliyor Flash bozulabiliyor ses karşıya düzgün girmeyebiliyor

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Sadece uygulama sıkıntısı çekeceksin ve imkanın varsa 925 al. 920 ler kasasından dolayı ön kameraya toz girebiliyor Flash bozulabiliyor ses karşıya düzgün girmeyebiliyor
Öyle bişey olursa servise veririz kardeşim ilk defa senden duyuyorum böyle birşey

dakamon

dakamon

Üye
Yıl olmuş 2014 teknolojiler küçülüyor inceliyor hafifledikçe,hafifliyor ama daha ağır ve daha kalın bir teknoloji urunu daha hafif ve daha ince bir teknolojiye tercih ediliyor :) anlamak güç ama saygı duyuyorum tabiki :)
Ama inanın en başta anlamıyorsunuz o anki heyecan ile çok hafif gelebiliyor size ama şöyle elinize alıp kullanmaya başlayıp hevesiniz bir haftada geçtikten sonra iyice ağır ve kalın geliyor size. bende 820 olmasına rağmen çok ağır geliyor telefonu taşıyan parmaklarım kasım kasım kasılıyor :D 920 olsaydı ne yapardım bilmiyorum :) hafiflik candır.

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Yıl olmuş 2014 teknolojiler küçülüyor inceliyor hafifledikçe,hafifliyor ama daha ağır ve daha kalın bir teknoloji urunu daha hafif ve daha ince bir teknolojiye tercih ediliyor :) anlamak güç ama saygı duyuyorum tabiki :)
Ama inanın en başta anlamıyorsunuz o anki heyecan ile çok hafif gelebiliyor size ama şöyle elinize alıp kullanmaya başlayıp hevesiniz bir haftada geçtikten sonra iyice ağır ve kalın geliyor size. bende 820 olmasına rağmen çok ağır geliyor telefonu taşıyan parmaklarım kasım kasım kasılıyor :D 920 olsaydı ne yapardım bilmiyorum :) hafiflik candır.
Yaklasik 2yil 3310 kullanan birine gore hicte ağır gelmez ben ince telefon sevmiyorum kardeşim oyuncak gibi geliyor bana

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bana da kıraker gibi geliyorlar, bir yere kadar incelik tamamda bir yerden sonra da suyu çıkıyor artık. O ne öyle ya çok ince telefonları elimde tuttuğumda her an kırılacak sanıyorum. L920 nin kalınlığı ve ağırlığını tartışmaya hiç gerek yok, ince sevenler için çok daha ince telefonlar mevcut. Bence L920 gayet makul sınırlar içinde. Hatta bence süper. Bir arkadaşım eline ilk aldığında kullandığı cümle çok hoşuma gitmişti. "Bu ne aaabiiiii, sanki elimde bir canavar taşıyorum" bende gülümseyerek evet o bir canavar demiştim. :)

• Beğen
Tepkiler: akif tuğrul, 4MaGuS ve Esendağlı
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Öyle bişey olursa servise veririz kardeşim ilk defa senden duyuyorum böyle birşey
Kardeşim demezsen sevinirim.Ben Lumia 920 kullanıcısyım 1 yıldırz o yazdığım sorunların hepsi ile karşılaştım ve cihazımı servise verdim düzeltip yolluyorlar. Sorun olmaz diyorsan al sorun olursa yollarısın servise

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Zevkler ve renkler tartışılmazmış...
Herkezin farklıdır ama herkez şunu biliyor ki ince ve hafif telefon sağlamlık konusunda (-) lerdedir.Hele ki s3 ile 920 karşılaştırırsak 920 artık bin basar s3e
Birde oozystaw çok iyi yere parmak basmış.Benim telefonumda karşı tarafa ses gitmiyor.Benim telefonumun bir sürü problemi var hoparlörü patlak,sim kilidini okuyan yer bozukmuş filan ama bu sadece benim 920ye hasdı çünkü kazıklandım neyse ama karşı tarafa ses gitmeme sorunu çoğu 920lerde var maleseff

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu kılıflı kullandıgım için ön kamerada evet bazılarında toz kaçıyor diyorlardı ama o ilk serilerdeydi şuan bende 4 ay oldu alalı şuan hiç bir sorun yaşamadım bu arada arakada flash sorunu yaşayan bazı arkadaşlar var şöyle bir şey söylemek gerek onlar genelde telefonu yere düşüren arkadaşlar artık nasıl düşürüyorlarsa bende 3-4 defa düştü sorun yokta onlarda flash içten yavasından çıkyormuş onu açıp düzeltince çalışıyor bu arada aynı şeyi 925 yapınca arka kasa tamamen açılıyor diyede duydum bazı yaşanlar vardı yani neye bu arada bazıları 925 in kamerasında tozlanmadan söz ediyor bende burada 920 ön kamerası tozlansın daha iyi hatta ben bunu telefon almıştım sonradan öğrenip nokia careye gidip sormuştum istanbula gönderip iiç kısımdan kaplama yapılyıor dedi ama oda ilk serilerde falan karşılaştık dedi bana göre 920 925 e göre baya saglam duruyor hata media markette gittigimde 925 arka kasanın kenarlarında oynamalar vardı tabiki orası teknoloji magazası oraya her türlü insan geliyor telefona kaç kez nasıl şekilde elleniyor bilinmez ama onunla karşılaşmaz normal bir kullanıcı ama şunu söyliyeyim inceliği ele gelmesi cidden güzel telefon 925 de baya uzattım ama başka ne diyeyim inceliğine ve hafifliğine pek önem vermiyorsan 920 al derim bende acelen yoksa yeni gelecek telefonları bekliye bilirsin iyi forumlar

technicker

technicker

Üye
kullandığım 1020'nin 920 den hafif olması zoruma gidiyor . Hiç sevmediğim halde kılıfla kullanıyorum ağır olsun diye.

• Beğen
Tepkiler: akif tuğrul
akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
daha Türkiyede resmi olarak satılmaya başlamadan önce aldım telefonu. İlk günlerde ses sorunu vardı. Büyük ihtimalle Turkcell rom olduğundandı. Amberden sonra cam gibi oldu ses. Hiç bir sıkıntı kalmadı. Ön kameraya da toz falan kaçmadı. 1 yıldan uzun süre oldu. Hiç bir sıkıntım yok. Al kardeşim 920yi. Pişman olmazsın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kullandığım 1020'nin 920 den hafif olması zoruma gidiyor . Hiç sevmediğim halde kılıfla kullanıyorum ağır olsun diye.
L920 yi insan eline alınca sağlam ve kaliteli bir cihaz olduğunu hissettiriyor insana.

• Beğen
Tepkiler: akif tuğrul

Üst Alt