akif tuğrul
Üye
-
Konu Sahibi
-
Unlock edince ttelefongaranti disina cikiyormu peki? Birdelumia 920nin 2. El piyasasi ölü diyolar alma pisman olursun her bakimdan diyorlarTek kelime ile lumia 920 tabikide 250'yi geçgin uygulama yüklendi kasma yok.
apk olayı bunda xap diye unlock ederek cihazı o şekilde yüklüyosun ben yapmadım şahsen araştırırsan bulabilirsin
Ben kafaya koydum arkadaş alcam bugün olmazsa yarın olur tasarimi ve Kırmızı rengi cok hosuma gidiyor az daha beklerim. yavas yavas guzel guncellemeler geliyor yakindan takip ediyorumSelam Kasma donma olmasın diyorsan windows phone 8 senin için ideal ancak uygulamalar maalesef tam düzgün çalışmıyor yani asphalt8 mesela markette altın satın alcan androidde alınıyor wp8 de maalesef sonralarda eklenicek galiba o özellik belkide eklenmiştr 1 aydır oynamıyorumapk gibi dosya yükleyemezsin sınırı var oda 42tl ücretle veyatta üniversite okuyorsan ücretsiz geliştirici hesabıyla devolopers üyeliği alıyorsun geliştirici gibi gözüküp unlock yapıyorsun ama sadece 10tane oyun uygulama yükleyebiliyorsunki garantiden de çıkıyor cihazın yani unlock işide kolay değil akıl karıda değil maalesef ben s3 te kalmanı tavsiye ederim 920 çok ağır bir yönden . .edit: ayrıca sistemde daha maalesef bildirim çubuğu yok 8.1 de gelicek diyorlar ama 8.1 de (bana) göre 2015 başında verilir gibime geliyor şimdiye 8.1 almamız lzımdı ama yok . .
herkezin kendii özgür hakkı sonuçta Özgür Bir Ülkede Yaşıyoruz Ne Kadar Özgür Orası Tartışılır Ama Konumuzla Alakası Yok Gerekte Yok Sen Bilirsin Yani Değişim İyidir Ama Pişmanda Olabilirsin Maddi Durumun İyise Sıkıntı Olmaz Satarken Çok Düşük Fiyatlara Satılıyor Lumialar Alırken Pahalı Ama .Ben kafaya koydum arkadaş alcam bugün olmazsa yarın olur tasarimi ve Kırmızı rengi cok hosuma gidiyor az daha beklerim. yavas yavas guzel guncellemeler geliyor yakindan takip ediyorum
buda dogruNeden 920 alırsınız ki anlamam???? Paranız yoktur anlarım ama 920 nin tasarım hatalarının giderildiği 925 i neden almazsınız bunuda anlamam920 çok ağır bir telefon ve kalın bir telefon. Bence 925 i bir eline 920 diğer eline al Bi bak. Şahsen ben 820 yi değiştirirsen sırf şu ağırlığı yüzünden değiştiririm. Resmen kas yaptım
aynenNokianın meşhur bir telefonu vardı ya eski takoz derlerdibuda lumiaların takozu
Arkadaş sanki 30kglik dumbell kaldiriyorsun banaNeden 920 alırsınız ki anlamam???? Paranız yoktur anlarım ama 920 nin tasarım hatalarının giderildiği 925 i neden almazsınız bunuda anlamam920 çok ağır bir telefon ve kalın bir telefon. Bence 925 i bir eline 920 diğer eline al Bi bak. Şahsen ben 820 yi değiştirirsen sırf şu ağırlığı yüzünden değiştiririm. Resmen kas yaptım
İstediği kadar orjinal yazılım olsun sonuçta dışardan zararlı virüslü bir içerik yükleyebilirsin gibi sorunlar olduğundan mesela bir yazılım yükledin cihazın tüm ayarlarına erişmeye hakkı var cihazı sıfırladı cihaz açılmıyor eee suçlusu kim devolopers unlock onun için garantiden çıkıyor editleme bknz(türk servisler yani teknik servisler unlocku anlamıyor sıfırlayıp gönderince sıfırlamadan göndersende anlamaz gerçi adam nokia da çalışıyor rom nasıl atılır telefon nasıl flaşlanır diyorsun hangi uygulama o diyorUnlock olayına takıldım ben ne alaka? sonuçta Unlock işlemini Yaptığın Program Resmi Windows Uygulaması Garanti dışı bırakacak olsa Hiçbir yazılımcı Platforma Program Kodlamaz sonuçta Similatör kullanılarak test etmek var birde cihaz üzerinde test etmek var öyle bir saçmalık olsaydı sanırım Unlock programını Windows sunmazdı..
Diğer konuya gelince arkadaşım s3 bende kullandım sadece 7 gün dayandı bana ve lumia 920 alalı yaklaşık 2 yıl olacak halen cihazımda Tek çizik yok koruma jelatin hiçbirşeyde kullanmıyorum ayrıca 1000 ila 1500 kezde düşürdüm çok eziyet ettim tık yok kasılma olayıda yok wp diğer sistemlerden daha stabil ve hızlı bunu hiçbir platform ile karşılaştırmak bile hata olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?