El~PisToLeRo Üye Metin' Alıntı: Opera mini bile çıkmayan bir sistemde angry birds varmış hayret Genişletmek için tıkla ... Opera desen neyse de bir de mini arıyosun. İE var sistemde yetmez mi..
Metin' Alıntı: Opera mini bile çıkmayan bir sistemde angry birds varmış hayret Genişletmek için tıkla ... Opera desen neyse de bir de mini arıyosun. İE var sistemde yetmez mi..
Metin MF Üye El~PisToLeRo' Alıntı: Opera desen neyse de bir de mini arıyosun. İE var sistemde yetmez mi.. Genişletmek için tıkla ... Yetmez. Opera server kullanıyor o yüzden opera daha iyi.
El~PisToLeRo' Alıntı: Opera desen neyse de bir de mini arıyosun. İE var sistemde yetmez mi.. Genişletmek için tıkla ... Yetmez. Opera server kullanıyor o yüzden opera daha iyi.
El~PisToLeRo Üye Metin' Alıntı: Yetmez. Opera server kullanıyor o yüzden opera daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Server'dan kastın hattın koruma paketlerine yakalanmamak gibi mi?
Metin' Alıntı: Yetmez. Opera server kullanıyor o yüzden opera daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Server'dan kastın hattın koruma paketlerine yakalanmamak gibi mi?
El~PisToLeRo Üye Metin' Alıntı: hayır proxy gibi Genişletmek için tıkla ... Hmm farklı proxy'den baglanıp sayfa sıkstırmasından bahsediyosun ama buna gerek duycak kadar düsük donanım ve baglantı hızları yok artık yeni cihazlarda..
Metin' Alıntı: hayır proxy gibi Genişletmek için tıkla ... Hmm farklı proxy'den baglanıp sayfa sıkstırmasından bahsediyosun ama buna gerek duycak kadar düsük donanım ve baglantı hızları yok artık yeni cihazlarda..
MrCommanDTr Emekli Yönetici Metin' Alıntı: Yetmez. Opera server kullanıyor o yüzden opera daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Nokia express tarayıcı var %70 sıkıştırıyor verileri bak bakalım hangisi daha iyi.
Metin' Alıntı: Yetmez. Opera server kullanıyor o yüzden opera daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Nokia express tarayıcı var %70 sıkıştırıyor verileri bak bakalım hangisi daha iyi.
MrCommanDTr Emekli Yönetici xone0x' Alıntı: ben üfleyerek oynarım o zaman Genişletmek için tıkla ... nefes darlığı çekersin yahu
papakudioflu Emekli Yönetici mrcommandtr' Alıntı: nokia express tarayıcı var %70 sıkıştırıyor verileri bak bakalım hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla ... %85
mrcommandtr' Alıntı: nokia express tarayıcı var %70 sıkıştırıyor verileri bak bakalım hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla ... %85
Metin MF Üye Ben operadan vazgeçemem arkadaş. Opera opera diye ısrar etmemin asıl sebebi opera'nın h@ndler yapılabilmesi
Ben operadan vazgeçemem arkadaş. Opera opera diye ısrar etmemin asıl sebebi opera'nın h@ndler yapılabilmesi
papakudioflu Emekli Yönetici Metin' Alıntı: Ben operadan vazgeçemem arkadaş. Opera opera diye ısrar etmemin asıl sebebi opera'nın h@ndler yapılabilmesi Genişletmek için tıkla ... onu zaten opera konusundaki ilk mesajinda ima etmiştim
Metin' Alıntı: Ben operadan vazgeçemem arkadaş. Opera opera diye ısrar etmemin asıl sebebi opera'nın h@ndler yapılabilmesi Genişletmek için tıkla ... onu zaten opera konusundaki ilk mesajinda ima etmiştim
Metin MF Üye papakudioflu' Alıntı: onu zaten opera konusundaki ilk mesajinda ima etmiştim Genişletmek için tıkla ... fark ettim
papakudioflu' Alıntı: onu zaten opera konusundaki ilk mesajinda ima etmiştim Genişletmek için tıkla ... fark ettim
ecel54 Üye Metin' Alıntı: Ben operadan vazgeçemem arkadaş. Opera opera diye ısrar etmemin asıl sebebi opera'nın h@ndler yapılabilmesi Genişletmek için tıkla ... telefonu unlocked yapabilsem o işide yapmaya uğraşıcam unlocked cihazlara opera mini yüklenebiliyormuş galiba
Metin' Alıntı: Ben operadan vazgeçemem arkadaş. Opera opera diye ısrar etmemin asıl sebebi opera'nın h@ndler yapılabilmesi Genişletmek için tıkla ... telefonu unlocked yapabilsem o işide yapmaya uğraşıcam unlocked cihazlara opera mini yüklenebiliyormuş galiba
papakudioflu Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: telefonu unlocked yapabilsem o işide yapmaya uğraşıcam unlocked cihazlara opera mini yüklenebiliyormuş galiba Genişletmek için tıkla ... Opera mobile portlandi
ecel54' Alıntı: telefonu unlocked yapabilsem o işide yapmaya uğraşıcam unlocked cihazlara opera mini yüklenebiliyormuş galiba Genişletmek için tıkla ... Opera mobile portlandi
Metin MF Üye papakudioflu' Alıntı: Opera mobile portlandi Genişletmek için tıkla ... Bana mini lazım Eğer mini ve androiddeki oyunlar çıkarsa alırım lumia
papakudioflu' Alıntı: Opera mobile portlandi Genişletmek için tıkla ... Bana mini lazım Eğer mini ve androiddeki oyunlar çıkarsa alırım lumia