Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia 920de dns ayarı değiştirmek
Sponsorlu Bağlantılar
saynesim
Üye
Konu Sahibi
lumia 920de dns ayarı değiştirmek
Arkadaşlar lumia 920de dns ayarını nasıl değişiyor bilgisi olan varmı
komando04
Üye
neden değiştireceksin kardeşim bildiğim kadarı ile sistem izin vermiyor
PremiumWork
Üye
Gerek duyulmadığı için daha uğraşan olmadı...
for_rock
Üye
Arkadaşlar bişey sormuş, bilenler konuşsun.
Bilmeyenler, "gerek duyulmadı, neden değiştircen falan" gibi yorumlar yapmasın. Burda bilgi paylaşımı için varız, kime gerek olup olmadığını tartışmıyoruz
Arkadaşlar bişey sormuş, bilenler konuşsun.
Bilmeyenler, "gerek duyulmadı, neden değiştircen falan" gibi yorumlar yapmasın. Burda bilgi paylaşımı için varız, kime gerek olup olmadığını tartışmıyoruz
kardeşim insanlar arasındaki kimin kimle nasıl diyalog kuracağına kimse karar veremez.sen gelmiş burada artist gibi konuşuyorsun,aynısını konuyu açan arkadaşım söyleseydi saygı duyardım sen kim oluyorsun da bu tepkiyi veriyorsun.sabah sabah adamı sinir ediyorsun tövbe tövbe neden değiştirecek belki ona göre bir şey söyleyeceğiz
ecel54
Üye
wifi içinmi hat içinmi
for_rock
Üye
DNS değiştirmek mümkün değil. DNS yazabileceğiniz bir ekran olsa da, IP adresi yazacağınız kutucuklar kullanılamıyor. Neden böyle bir kısıtlamaya gidilmiş çözemedik.
Kaynak: Başka Bir Site
"komando04" seninle tartışmaya girmiycem. seviye düşürmeye gerek yok.
ecel54
Üye
şimdi baktın wifi ilede olnuyor
bulutsuzgece
Üye
Explorer'da "Anasayfa/Giriş Sayfası" ayarlama ve "Anasayfaya dön" düğmesi de yok sanırım.
Can sıkıcı
for_rock
Üye
Anasayfa yok ama istediğin bir sayfayı "Başlangıç ekranına sabitle" diyerek direk o sayfaya girebilirsin Ben google yaptım örneğin. Caps aşağıda