lumia 920 yi kaptırrdım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

off yurd duşı off diğer ülkeler... valla gitmek istiyorum buralardan. telefonu elimden bir çıkardığımda otobüste, dışarda,okulda herkez bakıyor başıma toplanıyor ne diyorsun

- - - Eklendi - - -

evlat acısından beter.

Yaşın Kaç profilinde 20 nie gözüküyor .

MrTech

Üye
Yani el koyamaz..147'yi ara vermiyorsa şikayetçiyim de..

ben bazen okula 2 telefon götürüyorum kaptırırsam kötü olanı veriyorum cidden ama şaka yapmıyorum ve bizim okulda bazen dönemin sonlarında veriyorlar telefonları

Konu Sahibi
ben bazen okula 2 telefon götürüyorum kaptırırsam kötü olanı veriyorum cidden ama şaka yapmıyorum ve bizim okulda bazen dönemin sonlarında veriyorlar telefonları
o dönemin sonunda verenler acaba ne yapıyor o kadar telefonlarla....

aldı teli baktı lan bu ne dedi arkadan çocuklarda hocam lumia 920 filan dedi şaşırdı hoca işte.

hehe hangi hoca aldı

- - - Eklendi - - -

ewwet bizim okuldada yapıyorlar çocun ipone 5 i var bir tanede LG Nin en eski teli var hocoya onu veriyor hoca onun arkasında ipone 5 le mesaj atıyor

Konu Sahibi

hehe hangi hoca aldı

- - - Eklendi - - -

ewwet bizim okuldada yapıyorlar çocun ipone 5 i var bir tanede LG Nin en eski teli var hocoya onu veriyor hoca onun arkasında ipone 5 le mesaj atıyor
müdür yardımcısı aldı

Konu Sahibi
ya beyler tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. sizinle böyle konuşmak çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...