BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok mantıksız işteDostum boşyere tehtit etme bakanlık dersen telefonu verir sonra tutanak tutar 147 yi aradım 3 gün uzaklaştırmadan başlıyormuş sınıfta telefon bulundurma .
tayibe gerek yok gitsin uygun bi dille istesin verirler kesin
sen babanı filan çağır. olmazsa şikayet
okulun wep sitesiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
147 ara belki yardımcı olurlaar
yasa neki şimdi içine ettiler. yapacak birşey yok iştesınıfta telefon bulundurma mi? dalga mı geciyrsun. 1900tllik not2yi nereye koyacam? cizdireyim mi? acil durumda ne yapıcam. komiklesme. yasalarda böyle birşey olmaz
adamlar diyecek ne yapalım seniin telefonunu hem o kadar kaptıranlar var ama eften püften telefonlarla. okulda tek lumia 920 si olan benim bu arada. yani hiç raslamadım %90 yoktur başka kimsede
telefonu alırken dedim babamın diye dedi yemem ben o numaraları!!1! dedi laHocam Ben O Telefon Benim Dil Abim Bana Onu 2 Günlügüne Bana Verdi Lazım Olur Diye . Ailem Beni Bu Telden Aricaklar Da Verirler Belki
yani birşey değişmez şansını denesem bile bu konuda şans yok
Bence Gine Ara Yardım Etmeye Çalışırlar
hocanın anlayışsızlığı. ben hoca boş bırakınca tam boy kulaklığı takıyorum kimse bişey demiyor. hocaya okulda wifikill kullandığımı ama tahtalara dokunmadığımı söyleyince sadece güldü. yani hocanın iyi olması gerekirdi. hocanın nasıl biri olduğunu bilsem ikna yöntemini soylerdim ama.
telefonu alırken dedim babamın diye dedi yemem ben o numaraları!!1! dedi la
yani birşey değişmez şansını denesem bile bu konuda şans yok
yumuşamaaaz :FMüdürü Yumuşatırlar En Azından
onu diyeceğim babam en kısa zamanda gitsin desin. zaten alsa bile telefonu bana geri vermez..
Babana Desen Baba Ben teli kaptırdım Müdür telefonun senin olduğunu zannediyor de ben öle dedim de okula gidip teli alçakmışsın de
sorarımda işte...olmadı 147 yi ara sor
valla hiç bilmiyorum bilen varmı?
dur la bir ben arayım ne diyorlar ücretsiz mi 147
valla hiç bilmiyorum bilen varmı?
alsında baban bir ara yumuşar verir telini sana merak etme
- - - Eklendi - - -
Aradım Yeterli Bakiyeniz yoq dedi
el koyuyorlar işte.. ne yapıcaksın boyle gereksiz kurallara devam edersek bu ülke, okullar ne gelişir ne iyileşir..Olanı biteni babana anlat ve onunla birlikte okula git. Telefonu vermek zorundalar, el koymakta neymiş.
yine şansını denedin hele bir alsın babam sınavlar bittikten sonra verir tekrar
ama telefonu 1 ay sonra hava atılmıyacak dereceye gelicek işte...Sanki Teli Ömürlük Alıyorlar Ya Bune Müdür Müş
Nie Kime hava atacaktınama telefonu 1 ay sonra hava atılmıyacak dereceye gelicek işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?