lumia 920 yi kaptırrdım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dostum boşyere tehtit etme bakanlık dersen telefonu verir sonra tutanak tutar 147 yi aradım 3 gün uzaklaştırmadan başlıyormuş sınıfta telefon bulundurma .
çok mantıksız işte

- - - Eklendi - - -

tayibe gerek yok gitsin uygun bi dille istesin verirler kesin

ovvvv çeşkee öyle olsaydı

- - - Eklendi - - -

sen babanı filan çağır. olmazsa şikayet

babamı çağırcam ama bunlar kavga filan eder okadar olmazda tabi

- - - Eklendi - - -

okulun wep sitesi

anen oyle

Hocam Ben O Telefon Benim Dil Abim Bana Onu 2 Günlügüne Bana Verdi Lazım Olur Diye . Ailem Beni Bu Telden Aricaklar Da Verirler Belki

Konu Sahibi

147 ara belki yardımcı olurlaar

adamlar diyecek ne yapalım seniin telefonunu hem o kadar kaptıranlar var ama eften püften telefonlarla. okulda tek lumia 920 si olan benim bu arada. yani hiç raslamadım %90 yoktur başka kimsede

- - - Eklendi - - -

sınıfta telefon bulundurma mi? dalga mı geciyrsun. 1900tllik not2yi nereye koyacam? cizdireyim mi? acil durumda ne yapıcam. komiklesme. yasalarda böyle birşey olmaz
yasa neki şimdi içine ettiler. yapacak birşey yok işte

adamlar diyecek ne yapalım seniin telefonunu hem o kadar kaptıranlar var ama eften püften telefonlarla. okulda tek lumia 920 si olan benim bu arada. yani hiç raslamadım %90 yoktur başka kimsede

Bence Gine Ara Yardım Etmeye Çalışırlar

Konu Sahibi
Hocam Ben O Telefon Benim Dil Abim Bana Onu 2 Günlügüne Bana Verdi Lazım Olur Diye . Ailem Beni Bu Telden Aricaklar Da Verirler Belki
telefonu alırken dedim babamın diye dedi yemem ben o numaraları!!1! dedi la

Müdürü Yumuşatırlar En Azından

olayları kafanda canlandırmakla olmaz sen hepimizi dinle ya velini götür velin istesin yada sen kendin uygun bir dille işte eminim olumlu sonuç alırsın denemekten zarar gelmez.

Türe

Üye

Wifikill ne acaba ?

Konu Sahibi
Müdürü Yumuşatırlar En Azından
yumuşamaaaz :F

- - - Eklendi - - -

Babana Desen Baba Ben teli kaptırdım Müdür telefonun senin olduğunu zannediyor de ben öle dedim de okula gidip teli alçakmışsın de
onu diyeceğim babam en kısa zamanda gitsin desin. zaten alsa bile telefonu bana geri vermez..

- - - Eklendi - - -

olmadı 147 yi ara sor
sorarımda işte...

- - - Eklendi - - -

dur la bir ben arayım ne diyorlar ücretsiz mi 147
valla hiç bilmiyorum bilen varmı?

Olanı biteni babana anlat ve onunla birlikte okula git. Telefonu vermek zorundalar, el koymakta neymiş.

Tepkiler: hikmet366
Sanki Teli Ömürlük Alıyorlar Ya Bune Müdür Müş

Konu Sahibi
alsında baban bir ara yumuşar verir telini sana merak etme

- - - Eklendi - - -

Aradım Yeterli Bakiyeniz yoq dedi
yine şansını denedin hele bir alsın babam sınavlar bittikten sonra verir tekrar

- - - Eklendi - - -

Olanı biteni babana anlat ve onunla birlikte okula git. Telefonu vermek zorundalar, el koymakta neymiş.
el koyuyorlar işte.. ne yapıcaksın boyle gereksiz kurallara devam edersek bu ülke, okullar ne gelişir ne iyileşir..

yurt dışında böyle mi özel okullarda böyle mi yav ister derste oyun oyna ister mesajlaş kimene

- - - Eklendi - - -

ama telefonu 1 ay sonra hava atılmıyacak dereceye gelicek işte...
Nie Kime hava atacaktın

- - - Eklendi - - -

ah keşke istanbulda olsaydım da o hocadan nasıl tel alınırmış gösterebilseydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...