BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocanın anlayışsızlığı. ben hoca boş bırakınca tam boy kulaklığı takıyorum kimse bişey demiyor. hocaya okulda wifikill kullandığımı ama tahtalara dokunmadığımı söyleyince sadece güldü. yani hocanın iyi olması gerekirdi. hocanın nasıl biri olduğunu bilsem ikna yöntemini soylerdim ama.
velini çağır
verse kıyamet kopacak demektir..niye vermicekmi
O Zaman Milli Eğitim Bakanlıgına Git Dilekce yazBelki Verirler Ya Sen Kimsin de Benim telefonumu Alırsın Hocanın Azına bir tane çakacan
yemin ediyorum 1000 tl teklif etsem geri vermez. isterse amcam olsun. bunlar boyle. 1 tanesi çoook iyi müdür yardımcısı o kadar. diğerleri gardiyan gibi..hocadan güzelce Özür dile. hocam gerçekten Üzgünüm yorgundum uyku tutmadı bende biraz rahatlamak için dinledim, arkadaşlarım uyarmadigi için fark edemedim de. yalnız gerçekten iyi ve güzel söylersen hocanın hoşuna gider ve verebilir. Deminkileri dedikten sonra hocam izin verirseniz çıkışta alabilirmiuim diye kibarca sor.
Hocalarimla aram herzaman iyi olduğu için eminim işe yarar. ben tel ile kopua çekerken yakalandım ve hocadan 1 kere güzelce Özür diledim ve sorusunu bile söyledim hoca diyer gün verdi. hatta ona birdaha cekmiycem diye söz verdim ve hâlâ tutuyorum. biraz hocanın tanıması ve tatlı konuşma ile sorun kalmaz hayatında
arkadaşın telefonunu müdür almıştı son derste geri verdiler vermeleri lazım ne yapacaklar senin telefonunu alıp kendi ceplerine atıp kendileri kullanacak halleri yok ya git iste uygun bi dille bir daha getirmeyecem felan diye ikna etmeye çalış
Bak Velin Gelirse 100 % Verir Vermek Zoorunda Kim Telefonunu Elinden alır ya böyle bir hakları yoq alırlar ama geri vermek zorundalar bizim okulda öle bir şey yoq teli yakalattın 1 top a4 kağıtı al götür teli geri al bizde böyle Vermek Zorundalar velini götür.çonlar öğrencileri dövüyorlar hele bazı hocalar zıplayarak kafa atıyorbana hiç denk gelmedi. O telefona iyiki şifre koymuşum en son gece ailemden birisi kurcalamıştı mesajlamıma felan bakmışlardı ama kim bilmiyorum %100 ken sabah %87 ydi şarz. ondan şifre koymuştum açsada açamaz hoca açıp mesajları filan okuyorlar normalde. offf 1 ay içinde kim bilir ne güncelleme gelirdi :/
Valla denesem bile vermezler istersem amerikaya ömür boyu kalcam desem belki verirler. okuyunca saçma geliyor ama böyle işte..abin varsa çağırt senin yanında olmadan müdüre gitsin desin hocam ben abisiyim abin yoksa da bi büyük tqnıdığını götür memlekete gidiyorum telefonu kardeşimden alıcaktım desin bak nasıl veriyo bende imamhatipteydim bi ara kaptırmıştım millerin abisi babası geldi alamadı abim benden habersşz gelmiş almış
babama diyeceğim ama herkez velin babam gitse bile vermiyorlarmış. yoksa diyorlar herkez kaptırdıktan sonra geri alırdı. benim arkadaşta kaptırmıştı velisi geldi hatta müdür yardımcıylan baya tartışmışlar ama vermemişler. insanlık gerçekten gitmiş... mantık yok etrafta
Bak Velin Gelirse 100 % Verir Vermek Zoorunda Kim Telefonunu Elinden alır ya böyle bir hakları yoq alırlar ama geri vermek zorundalar bizim okulda öle bir şey yoq teli yakalattın 1 top a4 kağıtı al götür teli geri al bizde böyle Vermek Zorundalar velini götür.ç
Arkadaşım ne biliyorsun vermeyeceklerini velini götürüp istedin mi veya ikna etmeye çalıştın mı denemekten zarar gelmez dene biValla denesem bile vermezler istersem amerikaya ömür boyu kalcam desem belki verirler. okuyunca saçma geliyor ama böyle işte..
valla en iyi müdür yardımcı süleyman hoca var, ama en kötüleri bunu herhalde tehtit ediyorlar bişey yapıyorlar bu kimseye söz geçiremiyor. çete bunlar mafyaeğer halledilemzse iyi olana söyle hocam böyle böyleailemede bana kkızıyor zor durunda kalıyorum de. hocaya durumu anlat iyi olan kimse.
velin gitsin kardeşm. O zaman vermek zorun da kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?