Lumia 920 W/ Macro Lens (homebrew)

rzgzm

Üye
Arkadaşlar o kadar uzaklara gitmeye gerek yok burda var fiyatlarda makul . ama ben evdeki eski 36lık makinemi parçaladım hem objektifi hem göze dayanan lensi mükemmel makro çekimler yapıyor üstelik 7 cm uzaklıktan harika görüntüler alınabiliyorbu arada l920 de yakın çekim modu var bildiğim kadarıyla bu dertten biz 603 701 sahipleri müzdaribiz sanıyordum

4MaGuS

Üye
L920 de yakın çekim var ancak bazı kişilere yeterli olmuyor süper macro çekmek istiyorlar o yüzden bu gibi artı işlemler yapılıyor

ON9

Üye
bu da resimlerin gece çekildiği anlamına geliyor

ON9

Üye
getirtmek önemli değil de kargosu ne tutar acaba

man20

Üye
parmak izini ve gözünü aldım işime yarayabilir (bittin oğlum sen)

Tepkiler: kaltintop
    Konu Sahibi
evet ama hepsi 920 için. 820 için olanını göremedim.
820de bu işler daha kolay(tabi parası olana) 3d yazıcı ile arka kapaağa lens takılabilecek bir bölme yapılıp istenilen her türlü lens takılabilir. tabi bunla kim uğraşır benim gibi DIY meraklısı ise uğraşır

bu da resimlerin gece çekildiği anlamına geliyor
aynen öyle gündüzleri işten pek vakit bulamıyorum

parmak izini ve gözünü aldım işime yarayabilir (bittin oğlum sen)
olaya hiç bu açıdan bakmamıştım ben ya olmadı şimdi

Dejavuex

Üye
bu lensi nerden alabiliriz o lastiği felan bilgi verir misin bende denemek istiyorum marko çekimlere bayılıyorum

Konu Sahibi
bu lensi nerden alabiliriz o lastiği felan bilgi verir misin bende denemek istiyorum marko çekimlere bayılıyorum

lensi bi yerden almadım. elimde eski bir sigma 75-200 slr lensi vardı onu parçaladım. sigma macro lens değildi. içinden çıkan parçayı macro çekimlerde çok yakını netlemek için kullandım lastikte lensin çevresini sabitleyen bi lastikti

turka_10

Üye
sen bunun patentini al bence portatif lens for lumia baya tutar başarılı Bi çalışma emeğine sağlık

Tepkiler: kaltintop