Arkadaşlar o kadar uzaklara gitmeye gerek yok burda var fiyatlarda makul
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. ama ben evdeki eski 36lık makinemi parçaladım hem objektifi hem göze dayanan lensi mükemmel makro çekimler yapıyor üstelik 7 cm uzaklıktan harika görüntüler alınabiliyorbu arada l920 de yakın çekim modu var bildiğim kadarıyla bu dertten biz 603 701 sahipleri müzdaribiz sanıyordum
Arkadaşlar o kadar uzaklara gitmeye gerek yok burda var fiyatlarda makul
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. ama ben evdeki eski 36lık makinemi parçaladım hem objektifi hem göze dayanan lensi mükemmel makro çekimler yapıyor üstelik 7 cm uzaklıktan harika görüntüler alınabiliyorbu arada l920 de yakın çekim modu var bildiğim kadarıyla bu dertten biz 603 701 sahipleri müzdaribiz sanıyordum
ne yani şimdi l920 kamerasının önüne lens takınca resimleri daha mı iyi çekiyor daha mı kötü pek anlayamadım karışık olmuş sanki
bi de konuyla alakasız ama dikkatimi çekti. göz atma ekranındaki saatin rengi kırmızı mı ben mi öyle görüyorum ???
820de bu işler daha kolay(tabi parası olana) 3d yazıcı ile arka kapaağa lens takılabilecek bir bölme yapılıp istenilen her türlü lens takılabilir. tabi bunla kim uğraşır benim gibi DIY meraklısı ise uğraşır
lensi bi yerden almadım. elimde eski bir sigma 75-200 slr lensi vardı onu parçaladım. sigma macro lens değildi. içinden çıkan parçayı macro çekimlerde çok yakını netlemek için kullandım lastikte lensin çevresini sabitleyen bi lastikti