Invoke
Üye
Valla hayvan iyi o kadar heyecana dayanabilmiş
sen şu naokıacıların tesellisine bak hele
açıkçası o linktede pek başarılı bulmadım ben g prodan daha iyi olduğu için iyi görünüyor olabilirhttps://www.maxicep.com/forum/konu/lg-g2-ois-vs-lg-optimus-g-pro-kamera-karsilastirmasi.844276/
Burada G2 gayet iyiydi, ya bunda çok uğraşmış titretmemişler ya da üsttekinde zorla sallamışlar.Çünkü yukarıdaki G2, benim konuda G Pro gibi.
ya sen bi git allasen sen kendini avutsen şu naokıacıların tesellisine bak hele
işte donanımıyla hava atmaya çalışan bi dandroidciİmzan yanlış, li-po 3000 mah olacak. Lithium Polymer. Li-pro diye bir şey yok.
ben iki tarafada yorum yapıyorum
lg'de deprem oluyor beyler
G2 ye ois olayını koymayı unutmuşlar herhalde 920 ye göre daha fazla geliştirilme şansı olan bir cihazın 920 den daha fazla titreşimle çekmesi ilginç
aç tavuk misaliAdamlar o oisle övünüyor. =P
Adamlar o oisle övünüyor. =P
ohaberi bende duydum samsungda yeni bi sensör üretiyormuş oisli ve eskisindn 8 kat fazla ışık alabilen.. bakalım onlar ne kadar başarılı olabilecekOIS övünülecek bir teknoloji. Samsung da bir sonraki Galaxy S serisinde OIS kullanacağını düşünüyor(muş).
Telefonunu kamera için kullananların çok işine yarayan bir özellik, ki artık akıllı telefon günümüzde her yönüyle kullanıcıya fayda sayda sağlaması gereken bir nesne olarak düşünürsek; OIS de yakında kamera konusunda standart olacak teknolojilerden biri. Nokia yine başı çekti bu konuda.
oıs yapmayacak arkadaşım haberi nerden okudugunu bilmiyorum ancak demin okudum ben şöyle yazıyor tam olarakOIS övünülecek bir teknoloji. Samsung da bir sonraki Galaxy S serisinde OIS kullanacağını düşünüyor(muş).
Telefonunu kamera için kullananların çok işine yarayan bir özellik, ki artık akıllı telefon günümüzde her yönüyle kullanıcıya fayda sayda sağlaması gereken bir nesne olarak düşünürsek; OIS de yakında kamera konusunda standart olacak teknolojilerden biri. Nokia yine başı çekti bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?