iPhone 7, Galaxy S7 edge ve LG V20'nin OiS teknolojileri karşılaştırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 7, Galaxy S7 edge ve LG V20'nin OiS teknolojileri karşılaştırıldı
S7 Daha iyi performans sergilemiş gibi :hmmm




Apple'ın cihazlar 12MP arka kamera ile geldi. iPhone 7 Plus farklı olarak çift kamera tasarımına sahip veiPhone 7 de, iPhone 7 Plus da OiS desteği içermekteler. Daha önce firma OiS desteği tercihini sadece Plus modelden yana kullanmıştı.

Apple'ın cihazları için şimdiye kadar bir çok farklı video gelmişti. Özellikle kutu açma, inceleme, karşılaştırma, dayanıklılık testleri videoları büyük rağbet görürken, şimdi de iPhone 7'nin iki önemli üst seviye model olan Samsung Galaxy S7 edge ve LG V20 ile OiS özellikleri açısından karşılaştırıldığı iki video geldi. Bu iki videoda 4K çözünürlük ile çekilen videolar yan yana görülebilmekteler.

Samsung'un Galaxy S7 edge akıllı telefonu 12MP çözünürlükte f/1.7 odak genişliğine sahip lens barındıran arka kamera içeriyor. Samsung'un bu önemli akıllı telefonun kamera performansı oldukça beğenilmekte. Diğer taraftan LG'nin kısa süre önce duyurduğu V20 akıllı telefon ise Dual 16MP + 8MP kamera içeriyor. f/2.4 odak genişliğine sahip lens ile gelen kamera ayrıca 2x optik zum desteği de içeriyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Elma 7 Nın Açısı O KAdar Darmıymş Sandın S7 Bayaği Geniş Gibime GEldi.
Ayrıca İlk Videoda Elma Az Sallandı 2.dede LG Az Sallanmış Sanırım Cihazları Tuttukları Yerle Alakalı Birşey.Video PEk Doğruyu Gösterdiğini Zannetmiyorum Açıkcası Yapamamişlar
 


Üst Alt