lumia 920 ve note 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 ve note 2
arkadaşlar çok uzun süredir lumiayı bekliyorum ve amacım cıktıgı gun gıdıp almaktı ayın 20 sinde turkcelle gittim ve cihazı inceledim ancak eksik bişey var sanki n73 veya n95 8 gb istediğim gibi istemediğimi farkettim bunun nedeni sanırım arayüzün çok sıkıcı olması ve artık duymaktan bıktırğım uygulama sorunu açıkçası bıraz daha düşünmek için çıktım ve hiç aklımda olmayan note 2 ye bir baktım androidi pek sevmem ama arayüz lumiadan sonra çok güzel geldi ve şarjıda çok uzun gidiyormuş ancak inanılmaz büyük cebe sığar mı şüpheliyim her iki telefonuda bilen arkadaşlar önyargısız yorum yaparlarsa sevinirim konuyu buraya açmamın nedeni wp kullanıcılarının android severler gibi herşeye at gözlüğüyle bakmıyor olduğunu bilmemdir.
 


papakudioflu

papakudioflu

Admin
oncelikle her iki cihaz da seni pişman etmez her ikisini de incelediysen kullanim olarak tasarimi sana hangisi daha uygun aşagi yukari belli olmuştur. Bunun dişinda android şu anda uygulama sayisi olarak wp'den oldukca onde. Ama bu sayisal fazlalik ihtiyaclar soz konusu oldugunda cok da onemli olmadigini kullananlar bilir. Note2 boyut olarak oldukca buyuk hoş lumia920 de kucuk sayilmaz ama note2 kadar degil. Burada sen karar vericeksin hangisini daha rahat kullanabilirim sorusunu sor kendine.
 

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim n8 imde navigasyon ve kamera vazgeçemediğim özellikler ama yeni bir deneyim fena olmaz diye düşünüyorum şayet navi ve kamerayı çok aramayacaksam note da.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
kamera ve navigasyon vazgecilmezinse duşunulecek bişey kalmamiş oluyor. Bu iki konuda lumia920'yi gecicek bir cihaz yok. N8'deki navigasyonun cok cok fazla gelişmiş versiyonu var lumia920'de. Kamera zaten 8.7 mp pureview ozellikle ic mekan ve duşuk işik cekimlerinde rakipsiz.
 

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
bu özelliklewr noteda çuk mu kötüdür peki ilk bakısta pek anlasılmadı kamera ama
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu özelliklewr noteda çuk mu kötüdür peki ilk bakısta pek anlasılmadı kamera ama

karşilaştirmalara bakmak lazim. Noteda standart 8mp kamera var sgs3 ile ayni performansi verir kanimca. Navigasyon olarak zaten nokianin ustune bunu tartişmayalim bile. Notedaki cok mu kotudur bence degildir ama kullanmak gerek. Kullanmadan kotu veya iyi diyemeyiz.
 

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
bıraz daha dusunıyım acele etmeye gerek yok cok sagol
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
lumia 920 nin uygulama konusunda biraz daha gelişmesi lazım galaxy note 2 kamera konusunda gelişmesi lazım = :bilmm:
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birazdaha bekleme imkanın varsa bekle ve lumia nın kullanıcı yorumlarını takip et,note 2 zaten çok güzel bir cihaz(büyüklüğü sorun olmadıkça)
 
gkcll

gkcll

Üye
öncelikle merhaba lar bu yorumu tamamen samimi ve rakip siz yazıyorum geçen vodafone bayi de note 2 ye dokundum ekran bana matsı geldi hani hani öyle ahım şahım gibi net değil gibi geldi şuan elimde lumia 920 yok almak için gün sayıyorum hakkında bilgi veremicem ama sdn de bir arkadaşım da note 2 lumia 920 arasında kalmış tı ve nokia lasmanına katılmıştı ve Söylediği söz şu oldu lumia 920yi inceledim bir telefon nun beni bu kadar cezbedeceğini hiç düşünmemiştim resmen bittim.

Hangisini alırsanda güle güle kullan

J.
 
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim arkadaş kullanıyor note2 cebe de sığıyor monta da her şekilde kullanırsın ama kamera ve navigasyon diyorsan ki bende N8 kullanıyorum özellikle diyorum Navigasyon süper her an her yer elinin altında adeta bulamıyacağın gidemiyeceğin yer yok
sadece N8 e güncelleme gelmedi 6 ay oldu nokia yı aradım söyledim gelecektir diyorlar ben çok sık kullanıyorumda
ama L920 de daha gelişmiş bir navigasyon varmış bakalım alsam tam olacak ama
 

zorbaa

Üye
bende lumia var abimde note 2 sana sunu soyleye bilirim bazen diyorum ki note mi alsam acaba ama bunu bazen diyorum :)
 
Türe

Türe

Üye
note 2
 
awdil

awdil

Üye
Bir cep telefonundan daha fazlasini istiyorsan,not 2 almalisin.
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Note 2 yi Bilmiyorum. Ben Lumia 920 yi Tavsiye Ediyorum:)
 

uMTOku

Üye
Android cihazlara ısınamamış olsam da incelerim note 2 piyasada ki en iyi android arkadaş çevresi olarak note 2 ve s3 sahibi arkadaşlarım var note 2 yetenekli ve güzel bir telefon donanım olarak da çok güçlü ama ben bir bilgisayarcıyım ve hep dediğim gibi elbet açık kaynak kodlu işletim sistemi android takılmalar yapacak S2 iphone 4S ve lumia 920 sahibi biri olarak konuşuyorum şu an lumia kullanıyorum iphoneu özledim yalan yok çünkü mağazası çok iyiydi S2 yüzüne bile bakmıyorum vaktin varsa bekle eğer windows mağaza büyürse düşünmeden lumia al Nokia kalitesi kendini belli etmiş ama uygulamalar çok geride navigasyon kamera mükemmel kullanılabilirlik iyi stabil bir telefon ama iki telefon arasında kalacak olsam iphone ve lumia düşünürdüm seçimini gözden geçir çünkü hatasızlık bu iki telefonda
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
 
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
note 2 mini bilgisyar bence tabletle telefon arası
 

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

lumiadan baska bısey alırsam ıhanet etmıs gıbı hıssetcem cunku 2 aydır herkese lumianın reklamını yaptım ama ne bilim symbianın o sıkıcı arayüzü wp8 de daha bi sıkıcı olmuş sanki navigasyon ve kamerayı cok kullanıyorum ama note 2 bunlarda fena değil sanırım özellikle sık kullanılan gündüz çekimleri arasında pek fark yok gibi ve tomtom navi kullanılabiliyormuş sanırım , çok kararsızım belkide iphone 5 alırım yurtdısına cıkıyorum sureklı fiyatlar hemen hemen aynı olur kanımca
 

KinG_MoRTaL

Üye
920 note2 bi kenara note bile yaklasamaz

- - - Eklendi - - -

920 note2 bi kenara note bile yaklasamaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
25
Görüntüleme
3K
m542tf
YENİÇeri1362
Cevap
3
Görüntüleme
3K
Türe


Üst Alt