Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
sanırım gdr2'yi yükleyenler hiç fark etmedi ama lumia925'de kullandığım kadarıyla ie10 bazı geliştirmeler içeriyor. Benim en çok dikkatimi çekense sekme veya uygulama geçişi yapınca sayfalara geri dönünce tekrar yükleme yapıyordu bu hata düzeltilmiş.

Evet o sorun düzeltilmiş. :)

ÖEY

ÖEY

Üye
OTA'cılar direnişte son durum nedir :kıskıs:

komando04

komando04

Üye
geliyor geliyor az kaldı amber düşer bugün yarına

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende bekleyemedim beliyecem demiştim ama çelişkili söylemler benini NSU ya itti

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Şu data sense bi benim 920 me gelmedi herhalde. Data sense in gelmesi için napmam lazım ben? Sürüm yazılımda 2002 yazıyo sonda yani turkcell rom. Ayın 17sinde falan nsudan amberi kurmuştum
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Murat Alper

Murat Alper

Üye
halen direniyorum :ehe

ÖEY

ÖEY

Üye

Yarın gelir diye umut ediyorum her cuma bir kıpırtı oluyor :D

Yarın da 30 Ağustos yalnız:islik Nokia Türkiye resmi tatile girerse zor biraz OTA'nın gelmesi :kıskıs::kop:

- - - Eklendi - - -

Şu data sense bi benim 920 me gelmedi herhalde. Data sense in gelmesi için napmam lazım ben? Sürüm yazılımda 2002 yazıyo sonda yani turkcell rom. Ayın 17sinde falan nsudan amberi kurmuştum
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Valla ben 25 Ağustos'ta NSU'dan Amber güncellemesini kurdum. Data sense dahil her şey vardı. Sadece arama engelleme için sistem uygulamalarını güncellemem gerekti o kadar. Sen tekrar bir NSU'ya bağla cihazını. Bir bak bakalım çıkan sürüm ile sendeki sürüm numarası aynı mı?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ArMaGeDdOn_87

Üye
Amber i bekliyoruz :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bu gidişle OTA'cılar diye bir şey kalmayacak İbrahim. :D
herkes bırakabilir ama ben wifimin son damlasına kadar direneceğim abi gökçen abi forumda tek bir otacı kalsa oda ben olacam bu gidişle heralde :ehe :kop2:

- - - Eklendi - - -

telefonuma bi gram bile flash vurmayacağıma yeminim var ulen :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu azmi görünce sana destek vermem gerektiğini hissettim Murat :D Arkandayız kardeşim direnmeye devam et :D:kop:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
herkes bırakabilir ama ben wifimin son damlasına kadar direneceğim abi gökçen abi forumda tek bir otacı kalsa oda ben olacam bu gidişle heralde :ehe :kop2:

- - - Eklendi - - -

telefonuma bi gram bile flash vurmayacağıma yeminim var ulen :D
Sen flash için yemin etmişsin, NSU'dan güncelle yeminine bir şey olmaz Murat'çım ;)

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Sen flash için yemin etmişsin, NSU'dan güncelle yeminine bir şey olmaz Murat'çım ;)

Kullanıcı: Merhabalar.
Nokia Türkiye: Merhaba, Size nasıl yardımcı olabilirim?
Kullanıcı: Uzun zamandır Lumia'lar için yayınlanması muhtemel Amber güncellemesini bekliyoruz ama şimdilik hiç ses seda yok. Acaba güncelleme tam olarak ne zaman dağıtılmaya başlanacak?
Nokia Türkiye: Üzgünüm, neden bahsettiğinizi anlayamadım!
Kullanıcı: Boş verin yanlışlık oldu. İyi günler dilerim.

abi ben otacıyım nsu'cu değilim ota sever direnişciyim ben :kop: :ehe

_asabiii_

_asabiii_

Üye
biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben pc ye kurdum nokia software updater ı ama bir cihaz bağlayın diyor takıyorum teli hiçbişi olmuyor :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben pc ye kurdum nokia software updater ı ama bir cihaz bağlayın diyor takıyorum teli hiçbişi olmuyor :(
diğer port girişlerini de dene lütfen...

Üst Alt