Aynen illa bir öneri içindeler. Ben yedekleme yapamadığım için(kotadan doalyı) OTA'yı bekliyordum. Son gelen eksik güncelleme ve belirsizlik yüzünden NSU'Dan yaptım. Çok da güzel ve kolay oldu. İnsanların niye tavsiye ettiğini şimdi anlıyorum.Abi bide otayı hala bekleyen var nsu ile çözün işi diyorlarda sanki biz telefon değil damacana kullanıyoruz daha bize güncelleme gelmedi otaya gerek yok nsu var deniyor
Arkadaşlar sonuna kadar ota diyordum da fakat yine de nsu yu yüklüyorum şu an. Sanırım dil ve bölge ayarlarımı amerika yapmam gerek. Bir şey daha sormak istiyorum. Flaş atmadan bu nsu yu kullanabiliyor muyuz? Ben telefonumu flaşlamak pek istemiyorum açıkçası. Tırsma var hafif![]()
NSU'da dil-bölge ayarı yapmanıza gerek yok.
Ayrıca NSU'dan yapılan yükleme flaşlama işlemi değil, sıradan güncelleme.
Bahsettiğiniz şey, Nokia Care Suite ile yapılacak işlemler için geçerli.
NSU'da doğrudan güncelleme işlemi yapabilirsiniz, ekstra herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.
Sağ ol özgür abi, sorun yoksa iyi bari. Sanırım elveda Ota diyeceğim
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun abilerim NSU linki

İbrahim bir de buradan yüklemeyi dener misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zip dosyası olarak indiriyor ama herhangi bir şifre yok. Dosyayı bilgisayara indirip zipten çıkardıktan sonra tıklayıp çalıştırmadan önce sağ tıkla açılan menüden yönetici olarak çalıştır diyip çalıştırırsan sorun çıkmaması lazım![]()
Bu linki indirdim yüklemedi abi ya vista da problem olurmu bir şifre istedi yüklerken yada zip programı mkı dandik bende anlşamadım
- - - Eklendi - - -
yok abi tam yüklerken yarıda kesiliyor ben bu işi çözemedim

DirekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçekin uğraşmayın![]()