Aynen öyle kardeşim.bende yüklü değil ama sanırım dediğiniz ayarı tahmin edebiliyorum. M, Makronun kısaltılmışı (yakın çekim), yan sekiz de sonsuzu temsil ettiğinden sonsuz odak yani her yer net olacak şekilde standart çekiyor. yanlışım varsa kullanan arkadaşlar düzeltebilirler.

WP9 değil 8.1 gelsin görürüm seniGüncelleme durumu
Telefonunuz güncel. Son denetleme 2 saniye önce
Küstüm yapmıyorum güncelleme müncelleme. Amber değil WP9 gelsin yapmıycam...
![]()
![]()
![]()
![]()

Hayır NSU'da yedekleme ve geri yükleme yok maalesef, bu yüzden Ayarlar/Yedekleme bölümünden ilgili seçenekleri açıp ayarlarını ve uygulamalarının kısayollarını skydrive'a yedekle. Yükleme işlemine binaen cihazınıza microsoft hesabınızı tanımladığınızda yedeğin geri yüklenmesi ile ilgili seçeneğini seçin ve yedeğinizi geri yüklemeye başlayın, yalnız uygulamalar için wifi bağlantısının olması gerekir çünkü hepsini yeniden yükleyecek. Tavsiyem telefonda yer alan doküman dosyalarını, fotoğraflarını, videolarını, müziklerini ve zil seslerini bir pc aracılığı ile bir kenara yedekle.Yedeği NSU'dan alabiliyor muyuz?
- - - Eklendi - - -
Birde L820'de ProCam geldi mi?
Yalnız şu konuya bir göz gezdir istersen. http://www.maxicep.com/windows-phon...iden-yuklemek-isteyenler-buyursun-828749.htmlEn kapsamlı bilgiyi buradan alabilirsin kardeşim.Bu data sense tam olarak ne?
Güncelleme durumu
Telefonunuz güncel. Son denetleme 2 saniye önce
Küstüm yapmıyorum güncelleme müncelleme. Amber değil WP9 gelsin yapmıycam...
![]()
![]()
![]()
![]()
O değilde facebookta windowsphoneturkiyeinfo diye bir grup var siteleri de var oradaki moderatör maxicepin bir şey bildiği yok bebeler falan diyor. Bu konuda nerden çıktı derseniz orada gdr2+amber geldi diye haber yapıldı altına yazdık dedik 920 ye amber değill gdr2 geldi 820 ye data sense gelmedi dedik onlarda yok geldi falan filan bizde dedik bu biz 2 kişi oluyor dedik ki bakın maxicepte millet söyledi yapanlara data sense falan gelmememiş 820 cilere 920 yede sadece gdr 2 vermişler dedik. Ama dinletemedik![]()
bu aralar yeni türeyen sitelerin maxicep'e sataşarak veya laf atarak prim yapma alışkanlıkları var. Haberlerimizi yayınlamak için izin isteyenler de bize çamur atmaya calişiyorlar ya daha bişey demiyorum![]()
Ben ilgilenmiyorum siz de ilgilenmeyin malum şekilde yakin zamanda bir cok site acildi ve google'da indeks alamadan kapanip gittiler. İş maxicep'e sataşmakla degil araştirmak ve cok calişmakla oluyor.
aynen valla ben de
maxicepten başka tek bir siteye girmiyorum,sataşsınlar bakalım kalite ortada
aynısı bende de oldu dünArkadaşlar ya bu sadece bende mi oldu herkeste mi var, procamda video çekerken yakınlaştırma yapılıyor ama ben videoyu çekerken bunu göremiyorum. videoyu bitirip izlerken yakınlaştırma olduğunu fark ettim. Sizde de öyle mi?
Henüz belli deil ama büyük ihtmial 1 veya 2 hafta içindensu ya baktım 520 için yine yok arkadas ne zaman gelir nsu ya _
Arkadaşlar bu durum ile ilgili resmi bir açıklama var mı?Beni korkutan bu sadece Türkiye' deki Lumia 920'ler için yapıldı.Diğer ülkelerde böyle bir şey söz konusu değil.Neden bizde bölük bölük veriliyor?Server yoğunluğu ise diğer ülkelerde daha yoğun olması gerekiyor.Sorunu fark ettikten sonra ki önceden planlanmamış bir şey ise, "hepsini halledelim, dağıtalım da döneriz tekrar TR Lumia 920 için" demelerinden korkuyorum.