Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Güncelleme durumu

Telefonunuz güncel. Son denetleme 2 saniye önce

Küstüm yapmıyorum güncelleme müncelleme. Amber değil WP9 gelsin yapmıycam...
:sahan2: :birak: :trip: :zong:

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende yüklü değil ama sanırım dediğiniz ayarı tahmin edebiliyorum. M, Makronun kısaltılmışı (yakın çekim), yan sekiz de sonsuzu temsil ettiğinden sonsuz odak yani her yer net olacak şekilde standart çekiyor. yanlışım varsa kullanan arkadaşlar düzeltebilirler.
Aynen öyle kardeşim. :oke:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Güncelleme durumu

WP9 değil 8.1 gelsin görürüm seni :ehe

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yedeği NSU'dan alabiliyor muyuz?

- - - Eklendi - - -

Birde L820'de ProCam geldi mi?
Hayır NSU'da yedekleme ve geri yükleme yok maalesef, bu yüzden Ayarlar/Yedekleme bölümünden ilgili seçenekleri açıp ayarlarını ve uygulamalarının kısayollarını skydrive'a yedekle. Yükleme işlemine binaen cihazınıza microsoft hesabınızı tanımladığınızda yedeğin geri yüklenmesi ile ilgili seçeneğini seçin ve yedeğinizi geri yüklemeye başlayın, yalnız uygulamalar için wifi bağlantısının olması gerekir çünkü hepsini yeniden yükleyecek. Tavsiyem telefonda yer alan doküman dosyalarını, fotoğraflarını, videolarını, müziklerini ve zil seslerini bir pc aracılığı ile bir kenara yedekle.

Pro Cam 1020 ve 92x serileri için yüklenebilir durumda şuan.:no: Yalnız şu konuya bir göz gezdir istersen. http://www.maxicep.com/windows-phon...iden-yuklemek-isteyenler-buyursun-828749.html

Bu data sense tam olarak ne?
En kapsamlı bilgiyi buradan alabilirsin kardeşim.

Güncelleme durumu

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, n000k, ceza87 ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O değilde facebookta windowsphoneturkiyeinfo diye bir grup var siteleri de var oradaki moderatör maxicepin bir şey bildiği yok bebeler falan diyor. Bu konuda nerden çıktı derseniz orada gdr2+amber geldi diye haber yapıldı altına yazdık dedik 920 ye amber değill gdr2 geldi 820 ye data sense gelmedi dedik onlarda yok geldi falan filan bizde dedik bu biz 2 kişi oluyor dedik ki bakın maxicepte millet söyledi yapanlara data sense falan gelmememiş 820 cilere 920 yede sadece gdr 2 vermişler dedik. Ama dinletemedik :)

bu aralar yeni türeyen sitelerin maxicep'e sataşarak veya laf atarak prim yapma alışkanlıkları var. Haberlerimizi yayınlamak için izin isteyenler de bize çamur atmaya calişiyorlar ya daha bişey demiyorum:kıskıs:
Ben ilgilenmiyorum siz de ilgilenmeyin malum şekilde yakin zamanda bir cok site acildi ve google'da indeks alamadan kapanip gittiler. İş maxicep'e sataşmakla degil araştirmak ve cok calişmakla oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, n000k, ceza87 ve 1 kişi daha
komando04

komando04

Üye

bu aralar yeni türeyen sitelerin maxicep'e sataşarak veya laf atarak prim yapma alışkanlıkları var. Haberlerimizi yayınlamak için izin isteyenler de bize çamur atmaya calişiyorlar ya daha bişey demiyorum:kıskıs:
Ben ilgilenmiyorum siz de ilgilenmeyin malum şekilde yakin zamanda bir cok site acildi ve google'da indeks alamadan kapanip gittiler. İş maxicep'e sataşmakla degil araştirmak ve cok calişmakla oluyor.

maxicepten başka tek bir siteye girmiyorum,sataşsınlar bakalım kalite ortada

• Beğen
Tepkiler: ceza87

cmptrengineer

Üye
Arkadaşlar ya bu sadece bende mi oldu herkeste mi var, procamda video çekerken yakınlaştırma yapılıyor ama ben videoyu çekerken bunu göremiyorum. videoyu bitirip izlerken yakınlaştırma olduğunu fark ettim. Sizde de öyle mi?
aynısı bende de oldu dün

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
MaxiCep'ten başkası yalan arkadaş

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Hagios

Hagios

Üye
Akşam olacak hala 920 amberden ses seda yok.

efeler12

efeler12

Üye
başka bir güncelleme daha çıkmış diyenler var ama sazan.avi de olabilir

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu gelsin artık şu OTA be ya :D:D Daha yeni yeni yetiştim size :D Dün akşam dışarıdaydım, bugün de işler güçler, özlemişim OTA sohbetini :kıskıs:

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Lumia 820 data sense haric butun ozellikler gozukuo bende suan radio , cık tıklama acma ekran saati , kamera guncellemler daha beklenen bisi varmıki bu guncellemede ?

Serhanas35

Üye
nsu ya baktım 520 için yine yok arkadas ne zaman gelir nsu ya _

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar bu durum ile ilgili resmi bir açıklama var mı?Beni korkutan bu sadece Türkiye' deki Lumia 920'ler için yapıldı.Diğer ülkelerde böyle bir şey söz konusu değil.Neden bizde bölük bölük veriliyor?Server yoğunluğu ise diğer ülkelerde daha yoğun olması gerekiyor.Sorunu fark ettikten sonra ki önceden planlanmamış bir şey ise, "hepsini halledelim, dağıtalım da döneriz tekrar TR Lumia 920 için" demelerinden korkuyorum.

Umarım bu dediğim gerçekleşmez.Saat ilerledikçe daha tedirgin oluyorum.

turka_10

Üye
arkadaşalar l920 kullanıyorum dün akşam sanırım ota guncellemesi geldi yükledik ama pek bi değişiklik olmadı peki bu amber gdr2 falan nezaman gelecekmiş net bi bilgisi olan varmı acaba bide bu konularda biraz cahilizde pek anlamıyorum :))

ÖEY

ÖEY

Üye
Keşke birkaç sayfa okusaydın konuyla ilgili :D Gelen güncellemenin ne olduğu tam belli değil gibi ama Nokia Türkiye bugün resmi olarak OTA güncellemesine başlayacağını açıklamış. Bekliyoruz forumcak :D Aramıza hoş geldin :D

• Beğen
Tepkiler: turka_10
giray38

giray38

Üye
telefonunuz güncel son denetleme 2 saniye önce en gıcık olduğum cümle bu aralar :)

turka_10

Üye
eywallah saol ya okudumda baya cahılım bu konularda:)) nsu ota vs... falan terimlerede uzak oldugum için olayı çakamadım fazla hoşbulduk bu arda siteyi zaten pasif olarak takip ediyordum

Üst Alt