kaltintop
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilk serivse gitme sebebi sesten ziyade sistem sıfırlama sırasında işletim sisteminin silinmesi sesi nasıl düzelttikleri hakkında bişi söylemediler ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. ve korka korka sistem sıfırlama yaptım yaklaşık 1.5 saattir çarklar dönüyo sanırım yine hapı yuttumIlk servise gittiğinde sorun neymiş peki, yazılımsal mı donanımsal mı?
geçen sefer işletim sisteminin silinme sebebi oyduSoft reset deneyin olmazsa hard reset atın açılır
Hmm. Ins bu sefer servise göndermek zorunda kalmazsn kardeşim.
geçen sefer işe yaramamıştı ama ben yinede akıntıya karşı kürek çekerek care suite indiriyorum flash atmayı denicem kaldık yine baş başa yorumlar için teşekkürler
Soft reset deneyin olmazsa hard reset atın açılır
onlarıda denedimhttp://www.maxicep.com/windows-phone-genel/sifirlama-sorunu-acill-789521.html#post6013283
Bu sanırım aradığınız çözüm
güncel olması açısından mesajı düzenlemedim. yeni mesaj olarak yazıyorum arkadaşlar. telefonu bugün servise verip değişim talep ettim (aynı sorun 2. defa tekrar ettiği için) umarım sıkıntı çıkarmazlar bana
benim ilk ay içinde değişim yapmadılar, senin 2. Gidişine de yapmazlar.
Nokia prosedürleri gereği 3. Kez giderse işlemleri tamamlanıp cihazı teslim almadan önce vs vs. derler, sorunu kendilerince çözüp yollarlar.
Tamir Bilgisi: MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR., YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, BATARYA SURESI SIM KART, KONUSMA SURESI, SEBEKE, KALITESI VE OYUN OYNAMA GIBI ETKENLERE GORE, FARKLILIK GOSTERIR., BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, GOZLENEN KOZMETIK HATALAR KULLANICI HATASI KAYNAKLI, OLUP, ISTENILDIGI TAKTIRDE SOZ KONUSU KAPAKLAR, UCRETLI DEGISIM ISLEMINE TABI TUTULABILINIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Durum:
Cihazınız son test aşamasındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?