lumia 920 nin açılmama sebebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanma kılavuzunda yazan sıcaklığı telefon geçiyor zaten

- - - Eklendi - - -

aynı sorunu bende bir kez yaşadım

PureFood

Üye
Benimkinin de maşallahı var böyle bir problem başıma gelmedi. İdeal sıcaklık 15-25 derece doğru ama bu telefon dünyada çok soğuk yerlerde de kullanılıyor çok sıcak yerlerde de. Bence donmalar ortam sıcaklığı ile ilgili değil.

hllsvrn

Üye

Hmm.. Dediğin portico güncellemesi bende mevcut değil galiba, güncellemenin gelmesini mi bekleyeceğiz?

Güncellemenin gelmesini bekleyebilir yada telefonunu flash'layabilirsin

Konu Sahibi
arkadaşlar bunlar kullanma kılavuzunda yazıyor ve onlar ortam sıcaklıkları vegeçici bişey

Neredeyse her elektronik cihazın kullanım klavuzunda bu tip ideal çalışma sıcaklıkları yazar.

Ama bu çalışma sıcaklıklarının dışında da çalışabiliyor çoğu

Yukarıdaki mesajlarda özellikle sobanın yanında unutulan ve fırın başında duran telefonlar bunu destekler nitelikte

Konu Sahibi
ve cihaz buralarda kapalı kalıyosa oluyo ben lumia 920 yi iki gün bıraktım -5 derecelik bir odada sonra açılmadı yazılanları yaptım düzeldi

Konuyu açan arkadaş bu konuda haklı bence, hava soğukken telefonum günde 2-3 kez kapanıyodu, son bir haftadır hava sıcaklığı 10 ila 15 derecede seyrediyor ve telefonum hiç kapanmadı arkadaşlar, konu ilginç gibi dursada bence mantıklı, beb de kendi kendime buna bağlamıştım kapanma sebebini.

Güncelleme almış mıydınız?(Portico)

serinaga

Üye
Lumia 820 –1 derecede sorunsuz kullandım, hikayelere değil gerçeğe bakalım ...

Tepkiler: bulutsuzgece
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...