lumia 920 ne zaman unlock olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikbal24

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 ne zaman unlock olur
arkadaşlar her şey paralı markette şu nokia lumia ne zaman unlock olur hiç oyun oynayamıyorum

Samet.25

forumdakı paylasılan uygulamalardan yararlanmaya bak uzun süre cıkmayabilir

alical33

alical33

Üye
en kısa zamanda çıkar inşallah ya rtyi kırdılar ama wp daha kırılmadı

ikbal24

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl olcak bu bi video yukleye bilirmisiniz

KeLimaT

KeLimaT

Üye
biraz önce lumnia 820 aldım içim ürperdi bu uygulama yüzünden :D :D :D :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Öğrenciyseniz derken ? Ne öğrencisiysek ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Unlock olduğunda telefonda nasıl değişiklikler olacak ve telefonu unlock halinden çıkarabilecekmiyiz
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Unlock olduğunda telefonda nasıl değişiklikler olacak ve telefonu unlock halinden çıkarabilecekmiyiz
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

Unlock olunca normal programcıların ürettiği programı mağaza zorunlu olmadan yukleyebileceğiz her türlü uygulamayı arayüz değişimleri filan gibi mesela

saynesim

saynesim

Üye
Unlock olsa süper olur ama bence böyle daha güzel

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir geliştirici interop unlock yapmış cihazını.bu arada cihaz hTC 8s.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Redegit mi o :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet registry editöre ulaşmış ama daha degişiklik yapma yetkisi alamamış.zaten degişiklik yapma yetkisi aldıgı anda cihazı rootlayabilir:D

serinaga

serinaga

Üye
evet registry editöre ulaşmış ama daha degişiklik yapma yetkisi alamamış.zaten degişiklik yapma yetkisi aldıgı anda cihazı rootlayabilir:D

Eeee tabiki Microsoft buna izin vermeyecektir ...
Düşünüyorum da unlock yapılan bir cihazı eğer ki Microsoft hesabı ile bağlıysa unlock'u kapatabilirler uzaktan, ne dersin üstadım ? Bana göre wp8'de unlock zor gibi görünüyor, hadi yapıldı diyelim Microsoft bir şekilde bunu yakalayacaktır, aynı Windows 8'de lisansı olmayan yazılımı müdahale edildiği gibi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eeee tabiki Microsoft buna izin vermeyecektir ...
Düşünüyorum da unlock yapılan bir cihazı eğer ki Microsoft hesabı ile bağlıysa unlock'u kapatabilirler uzaktan, ne dersin üstadım ? Bana göre wp8'de unlock zor gibi görünüyor, hadi yapıldı diyelim Microsoft bir şekilde bunu yakalayacaktır, aynı Windows 8'de lisansı olmayan yazılımı müdahale edildiği gibi :hmmm

mumkun ama yapamazlar. Kullanici sozleşmesine aykiri. Cihazdan uzaktan mudahele hakki yok firmalarin. Sadece senkronizasyon araclariyla recovery veya guncelleme yapilirsa olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt