OttomaN TigeR
Üye
Çaktırma
abi 1080p ekran ve androidin açık kaynaklığı bence daha cazip![]()
seninle aynı fikirdeyim Çaktırma
seninle aynı fikirdeyim

eminim yorumunu okuyan kişilerin yarısı gulmusturdostum android versiyonu 4.2.x s4 un. s2 ise 4.0.4 aralarında çok fazla fark var.
zaten cıddi demedim gulsunlerde, hepsi androit hiç bi farkı yok
1. Olarak Androit değil Android
2. Olarak çok fazla bilgi eksikliğin var.Android 4.0.4 ile 4.2.2 arasından performansdan tut kullanım kolaylığına kadar bir sürü fark var.
+ olarak touchwiz farklı.
+ olarak donanım tamamen daha güçlü.
ekran pentile olmasa bir de.
gündüz fark yok haa? bence iyi bir karşılaştır. Ayrıca l920 hiç takilmiyor. androidde n4te not2de hiç takılmafi diyemezsin. uygulama giriş çıkışında bazı oyun içi pencere acilmalarinda not2de bile küçük donmalar mevcut. l920de ise hiç yok

note 3

başlarım S4'üne de 920'sine de. Nexus 4'ten başkası yalan beyler. Millet S4'te yine güncelleme diye ellerini açıp yalvarırken Nexus 4 çoktan güncellemeleri almış olacak. S4 yine tasarımda vasat. Öyle fantazi özellikler de fasa fiso. yok gözünü çevirince video duruyor falan. kim kullanacak. kaç milyon kişi kullanacak ? geçin bunları göz boyama belli. Kaç yıllık galaxy nexus bile 4.2.2yi anında aldı
çoklu düşünün.![]()
tasarım kişiseldir. bazıları tasarımını beğenebiliyor bu cihazların. bir kere galaxy nexus ve nexus 4 orjinal google romu kullanıyor yani güncellemeyi çatır çatır almaları çok normal. bunun dışındaki hemen hemen her android yazılımının sağıyla soluyla oynanmış oluyor haliyle güncelleme için üretici şirketin ağzına bakıyorsun. özellikle samsung gibi şirketler kendilerine özgü arayüzler kullanıyorlar yani. gelen bir android güncellemesini sorunsuz olarak çalışan bir touchwiz'e çevirip üzerinde testler yapmaları aylar alabiliyor.
BUraya yazıyorum.Nexus 5 verilen özelliklerle çıkarsa ve 1600-1400 arası çıkarsa S4 HTC M7 Xperia Z ye fark atar.S4 e 2000 Tl verip alacağına daha üstün olan Nexus 5 alırlar.
güncelleme sıkıntısını unuttun heralde?
BUraya yazıyorum.Nexus 5 verilen özelliklerle çıkarsa ve 1600-1400 arası çıkarsa S4 HTC M7 Xperia Z ye fark atar.S4 e 2000 Tl verip alacağına daha üstün olan Nexus 5 alırlar.