lumia 920 mi yoksa galaxy s4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BelaMonte

BelaMonte

Üye

eminim yorumunu okuyan kişilerin yarısı gulmustur;) dostum android versiyonu 4.2.x s4 un. s2 ise 4.0.4 aralarında çok fazla fark var.

zaten cıddi demedim gulsunlerde, hepsi androit hiç bi farkı yok

PriZm

PriZm

Üye
zaten cıddi demedim gulsunlerde, hepsi androit hiç bi farkı yok

1. Olarak Androit değil Android
2. Olarak çok fazla bilgi eksikliğin var.Android 4.0.4 ile 4.2.2 arasından performansdan tut kullanım kolaylığına kadar bir sürü fark var.
+ olarak touchwiz farklı.
+ olarak donanım tamamen daha güçlü.

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
kral (s4) geliyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye

1. Olarak Androit değil Android
2. Olarak çok fazla bilgi eksikliğin var.Android 4.0.4 ile 4.2.2 arasından performansdan tut kullanım kolaylığına kadar bir sürü fark var.
+ olarak touchwiz farklı.
+ olarak donanım tamamen daha güçlü.

tamam. Bikere wp8 ile android (bak d yazdım) arasında çok fark var. O yùzden kişisel bişeye dönüştù bu. Eğer androitçiysen s4 alacan o zaman. (o da adı var diye)

PriZm

PriZm

Üye
Androit değil android :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Dede
pRime.

pRime.

Üye

abi 1080p ekran ve androidin açık kaynaklığı bence daha cazip :)
ekran pentile olmasa bir de.

ayrıca lumia 920'nin kamerasını rakipsiz görenler var. çekimleri hiç de abartıldığı kadar iyi değil lumia 920'nin fotoğraflar net değil. gece çekimlerinde ise görüntü sabitleme teknolojisinin yardımıyla uzun pozlama yaptığı için çok aydınlık resimler çekiyor. belki iddia edildiği gibi eos modeli çıkarsa over sampling ile bu sorunu ortadan kaldırırlar.

ayrıca bunun cevabını merak eden arkadaşa yeni bir lumia modeli beklemesini tavsiye ederim. galaxy s4 yeni bir model, lumia 920 ise geçen senenin ürünü.
lumia kötü bir cihaz değil ama özellikle üst düzey bir android ile yazılım olarak karşılaştırılacak seviyede de değil.

gündüz fark yok haa? bence iyi bir karşılaştır. Ayrıca l920 hiç takilmiyor. androidde n4te not2de hiç takılmafi diyemezsin. uygulama giriş çıkışında bazı oyun içi pencere acilmalarinda not2de bile küçük donmalar mevcut. l920de ise hiç yok

tabiki olacak. android native çalışan bir işletim sistemi değil. ama bu kullanım oranını azaltmıyor. çünkü ortada android'e alternatif olacak kapasiteli işletim sistemi yok. symbian vardı, öldürüldü. ios var, pahalı. şimdi de ubuntu, tizen ve sailfish geliyor.

PureFood

PureFood

Üye
başlarım S4'üne de 920'sine de. Nexus 4'ten başkası yalan beyler. Millet S4'te yine güncelleme diye ellerini açıp yalvarırken Nexus 4 çoktan güncellemeleri almış olacak. S4 yine tasarımda vasat. Öyle fantazi özellikler de fasa fiso. yok gözünü çevirince video duruyor falan. kim kullanacak. kaç milyon kişi kullanacak ? geçin bunları göz boyama belli. Kaç yıllık galaxy nexus bile 4.2.2yi anında aldı :kop:
çoklu düşünün. ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede
pRime.

pRime.

Üye
başlarım S4'üne de 920'sine de. Nexus 4'ten başkası yalan beyler. Millet S4'te yine güncelleme diye ellerini açıp yalvarırken Nexus 4 çoktan güncellemeleri almış olacak. S4 yine tasarımda vasat. Öyle fantazi özellikler de fasa fiso. yok gözünü çevirince video duruyor falan. kim kullanacak. kaç milyon kişi kullanacak ? geçin bunları göz boyama belli. Kaç yıllık galaxy nexus bile 4.2.2yi anında aldı :kop:
çoklu düşünün. ;)

tasarım kişiseldir. bazıları tasarımını beğenebiliyor bu cihazların. bir kere galaxy nexus ve nexus 4 orjinal google romu kullanıyor yani güncellemeyi çatır çatır almaları çok normal. bunun dışındaki hemen hemen her android yazılımının sağıyla soluyla oynanmış oluyor haliyle güncelleme için üretici şirketin ağzına bakıyorsun. özellikle samsung gibi şirketler kendilerine özgü arayüzler kullanıyorlar yani. gelen bir android güncellemesini sorunsuz olarak çalışan bir touchwiz'e çevirip üzerinde testler yapmaları aylar alabiliyor.

PureFood

PureFood

Üye
tasarım kişiseldir. bazıları tasarımını beğenebiliyor bu cihazların. bir kere galaxy nexus ve nexus 4 orjinal google romu kullanıyor yani güncellemeyi çatır çatır almaları çok normal. bunun dışındaki hemen hemen her android yazılımının sağıyla soluyla oynanmış oluyor haliyle güncelleme için üretici şirketin ağzına bakıyorsun. özellikle samsung gibi şirketler kendilerine özgü arayüzler kullanıyorlar yani. gelen bir android güncellemesini sorunsuz olarak çalışan bir touchwiz'e çevirip üzerinde testler yapmaları aylar alabiliyor.

İşte benimde nexus serisini sevmemdeki sebep bu. dediğin gibi çatır açtır alıyorlar, orijinal google romu var, en temizi. yok touchwiz natureymiş yok sense bilmem kaçmış, bunlar androide yük oluyor fazladan. ki nexusta hem böyle bir olay yok, hemde 2 gb ram olduğu için sistem çok rahat deniliyor.

- - - Eklendi - - -

tasarım olayına gelince, tabi ki kendi düşüncemi söyledim. zevkler değişkendir elbet.

prodetör64

Üye
BUraya yazıyorum.Nexus 5 verilen özelliklerle çıkarsa ve 1600-1400 arası çıkarsa S4 HTC M7 Xperia Z ye fark atar.S4 e 2000 Tl verip alacağına daha üstün olan Nexus 5 alırlar.

salda15

salda15

Üye
BUraya yazıyorum.Nexus 5 verilen özelliklerle çıkarsa ve 1600-1400 arası çıkarsa S4 HTC M7 Xperia Z ye fark atar.S4 e 2000 Tl verip alacağına daha üstün olan Nexus 5 alırlar.

güncelleme sıkıntısını unuttun heralde?

PureFood

PureFood

Üye
güncelleme sıkıntısını unuttun heralde?

Sen dalga mı geçiyorsun Nexus google'ın ürettirdiği telefon ne sıkıntısı olacak ? Daha Galaxy s3 mini 4.2.2'yi almadı ama galaxy nexus 4.2.2 kullanıyor. Diğer tüm Androidlerden daha rahat ve daha öncelikli google'ın nexusları.

- - - Eklendi - - -

katılıyorum. bende 5i beklemedeyim. umarım sene sonunda google yine süpriz yapar 5'i duyurur üreticinin biriyle..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sene sonuna kadar bende kullanirim Nexus 4'ü. :)
Ondan sonra Nexus 5 e geçerim .:ehe
Nexus kullanmak farkliliktir .:D

tapatalk

tapatalk

Üye
La arkadasimda s3 var onu ezikliyom sürekli googlein kendi romu çok daha hizli ve güncel olduğu icin . adam daha 4.1.2 olma si lazim öyle birşey kullaniyo. O 6 ay önce cıktı la diyom cocuk kaliyo oyle

PriZm

PriZm

Üye
Fanatikler basmış ortamı. :)

prodetör64

Üye
İlk kez senden duyuyorum Nexus lara güncelleme gelmediğini sana ne içirdiler kardeş bende istiyorum

HugoAlmeida.

HugoAlmeida.

Üye

S4 Bence :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt