Yardım Lumia 920 Kamera Odak Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Kamera Odak Sorunu
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce vatanbilgisayardan beyaz renkli l920 aldım.O zamanlar gdr2 bile yüklü değildi yazılımda neyse telefonu açar açmaz kamerasını açtım harika çekiyordu.Sonrasında NSU üzerinden GDR2+Amber güncellemesi yaptım kamerası karıncalı ve hafif bulanık çekmeye başladı sanki ve bazı programlar eksik yüklendi ama yinede amber yüklenmişti.Sonrasında yüklenmeyen programlar arasında "Nokia Pro Cam" da vardı.Bende mağazadan manuel olarak indirip çalıştırdım focus ayarını manuel yapıp odak mesafesini "Sonsuz" ayarladım ve bulanık resimler çekmeye başladı.Değeri biraz düşürüne netleşti ama mesafeyi yine sonsuz ayarlayınca bulanık resim çekiyor.

Sonsuz odak mesafesi manzara yani uzak mesafe çekimler içindir ve bende uzak mesafe çekmiştim rezalet resmen.Varmı böyle bir sorun yaşayan?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Arkadaşım odağı manuel yapsana kendisi ayarlıyor kendiliğinden hem nokianın manzara resimleri için uygulamaları var bknz Nokia PanoramaBana sorarsanız Gdr3 u beklemek lazım

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Odak zaten manuel ayarlı manuel ayarlardan sonsuz mesafeye ayarlamıştım.Otomatikte sanki kenar kısımlarında bulanıklıklar oluyor gibi geldi çok hafif.Panaroma uygulamasını deniyecem tavsiye için teşekkürler.

Panaroma kurup yükledim düzgün çalışmadı çektim fotoyu göremedim kayıt edemedim dondu herşey.Ayrıca gene bulanık çekti.

Son düzenleme:
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Silip bidaha kurar mısın bende de öyle olmuştu silip kurunca düzeldi dostum :)

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Yok çektiğim fotoları göremiyorum.Fotoyu çekiyom sol tarafta şeffaf bir şekilde duruyo ne kayıt edebiliyom nede herhangi birşey.Geri tuşuna basıncada başa alıyo.

Üst Alt