Furkan Emekli
Üye
Yok ama bende arkadaşlar gibi gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu arada (maşallah deyin) şarj edeli 53 saat oldu ve son durumu; kalan pil ömrü%59 ne zaman bitecek çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim daha bitmedi iyi mi şuan %29 da halen kullanıyorum.Yok mesaj gelir gelmez patlatıyor.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca maşallah Gökçen senin telefon gibi sarj tutan pek yok herhaldeBen sürekli kurcalıyorum oyun,internet,3g,mesajlaşma,telefon görüşmesi vs.2 2.5 gün falan gidiyo bu şekilde.
Teşekkür ederim kardeşim Nokia batarya yerine akü filan taktı sanırım.
Maşallah Allah nazarlardan korusun abi akü mü var
Şuan rekor sende 2.yi belirliyoruz.Aman maşallah nazar değmesin cümlemizeTeşekkür ederim daha bitmedi iyi mi şuan %29 da halen kullanıyorum.Maşalah seninki de iyi durumda toprağım...
- - - Eklendi - - -
Teşekkür ederim kardeşim Nokia batarya yerine akü filan taktı sanırım.
Evet toprağım nihayet sabah 9:30'da kritik pil seviyesi uyarısını aldım ve şarja bağladım, maşallah tam olarak 98 saatŞuan rekor sende 2.yi belirliyoruz.Aman maşallah nazar değmesin cümlemize
Evet toprağım nihayet sabah 9:30'da kritik pil seviyesi uyarısını aldım ve şarja bağladım, maşallah tam olarak 98 saatkullanmışım, 100'ü yapamadık ama olsun buna da şükür. Demek ki normal bir kullanım ile telefonun şarjı 4gün gidiyormuş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
13 saat bence çok iyi bir zaman Serdar. Net bağlantısını wifi mı yoksa 3g ilemi yaptın? Ben şimdi sırf 3g bağlantısı ile şarjın ne kadar gideceğini test edeceğim.
ben dün tes ettim kardeşim de sürekli kullandım ve sürekli internetteydim 13saat dayandı
13 saat bence çok iyi bir zaman Serdar. Net bağlantısını wifi mı yoksa 3g ilemi yaptın? Ben şimdi sırf 3g bağlantısı ile şarjın ne kadar gideceğini test edeceğim.
Bu kalibrasyon olayını nasıl yapıyoruz Gökçen abi
Maşallah senin de şarj iyi kardeşim, ben çok nadir bağlandım 3g ile...
wifi yok kardeşim ya ben hep 3g ile bağlanıyorum
Serdar cevap vermiş ama ben şöyle yaptım; Aldığımda içindeki gücü tamamıyla bitirip şarja taktım 6 saat beklettim sonra oynayarak filan 2.gündü sanırım şarjı tekrar bitirdim telefon kapanana kadar kurcaladım yani, sonra tekrar şarja bağladım ve hiç dokunmadım (konuşmalar hariç) dolduktan sonra yine 6-7 saat beklettim o gün bugündür kullanıyorum böyle.Bu kalibrasyon olayını nasıl yapıyoruz Gökçen abi
Hay maşallah Allah nazarlardan saklasın telefonu bilmeyen bi adama göstersen dalga mı geçiyosun diye küfür eder
Maşallah senin de şarj iyi kardeşim, ben çok nadir bağlandım 3g ile...
Aynen öyle kardeşim, şarjın uzun gitmesi genel olarak bağlantının wifi ile yapılmış olmasından kaynaklı zaten. Bu sefer wifi ile değil de 3g ile bağlanarak teste gireceğim şimdi, bakalım ne kadar gidecek.
bide wifi ile daha uzun gitmesi gerekiyor kardeşim şarjın dimi bence öyle olur,çünkü dışarıdan bir modem kullanarak daha tasarruflu kullanıyor bataryayı
Şuan için batarya konusunda sıkıntım yok ama inşallah düzelir kardeşim.
eyvallah kardeşim inşallah güncelleme ile daha da düzelir batarya
Aynen öyle kardeşim, şarjın uzun gitmesi genel olarak bağlantının wifi ile yapılmış olmasından kaynaklı zaten. Bu sefer wifi ile değil de 3g ile bağlanarak teste gireceğim şimdi, bakalım ne kadar gidecek.
Aha bu çok güzel bir haber, inşallah kardeşlerimin batarya konusundaki sıkıntıları geçer. Haber içinhtc 8x guncellemden sonra batarya performansı %20 artmış.
htc 8x guncellemden sonra batarya performansı %20 artmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?