Lumia 920 ile yaşadığım (herhalde) garip durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ile yaşadığım (herhalde) garip durum
Arkadaşlar bugün şarjım bitti doğru zamanda ve telefonun gösterdiği zamanda . 10 dk sonra telefonu açmayı denedim açıldı . Telefonun şarjı %0 görünüyordu. Herhalde şimdi kapanır diye bekledim ama telefon kapanmıyor 1,5 saat yoğun internet kullandım oyun oynadım telefon anca kapanabildi :D Acaba bu durum nasıl açıklanabilir ?

Türe

Türe

Üye
Where are the Ateists ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: arkone
NUD

NUD

Üye
batarya uygulamalarından indirdiysen oluyor tam zamanlı güncelleme yapmıyor. Bende battry level for WP8 var onda ana ekranda %70 gösterirken ayarlarda %40 lar olabiliyor.

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi ayarlarındada öyle görünüyordu hem öyle olsa bile program olandan düşük göstere bile telefonu kapatıcak bir yetkiye sahip olacağını zannetmiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet bu olay var. Fakat telefona batarya kalibrasyonu yapmadığınızı gösteriyor. Bataryada güç varken sistem boş algılıyor ve telefonu kapatıyor.

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
kalibrasyon nasıl yapabilirim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hard format atarak şarj bitene kadar kullanıp şarja takıcsksın ve dolduktan sonra 6 saat daha şarj ediceksin.

merlin19

merlin19

Üye
Benim olay bunun tam tersi geçen Şarjı fulledim telefonu 2g ye aldım mailler ve internet batarya sömürecek herşeyi kapattım müzik falan dinledim tam 3 gün 17 saat gitti dün tam bitsin diye oyun falan oynadım ve bitti şarja taktım sabah aldım şarjdan yine yukarıdaki gibi kullandım ama tek eksik müzik dinlemedim 5 veya 6 tane arama yaptım en fazla 5 dakkalık görüşmeler neyse akşam 20:00 oldu bir baktım bataryada 1 saatlik şarj göstergesi var neyse onuda bitirdim tekrar taktım doldu çıkarttım şardan geçen süre 1 saat kalan şars süresi 10 saat ne oluyor bu telefonlara? soğuk nokia lumia 920 nin başınamı vurdu? şahsen hevesle aldığım telefon daha 15 gün olmadan buna başladı ise yandık birde sizdede oldumu foto galride dönme sensörü açıkken zom yaptım tıklama ile telefonu çevirdim döndü sonra ok ile çıkış yaptım ana wiget sekmelere ve bomba resmen 8x zomlu bir menüdeyim :) harbiden kafayı yemeye başladı..

serinaga

serinaga

Üye
Benim olay bunun tam tersi geçen Şarjı fulledim telefonu 2g ye aldım mailler ve internet batarya sömürecek herşeyi kapattım müzik falan dinledim tam 3 gün 17 saat gitti dün tam bitsin diye oyun falan oynadım ve bitti şarja taktım sabah aldım şarjdan yine yukarıdaki gibi kullandım ama tek eksik müzik dinlemedim 5 veya 6 tane arama yaptım en fazla 5 dakkalık görüşmeler neyse akşam 20:00 oldu bir baktım bataryada 1 saatlik şarj göstergesi var neyse onuda bitirdim tekrar taktım doldu çıkarttım şardan geçen süre 1 saat kalan şars süresi 10 saat ne oluyor bu telefonlara? soğuk nokia lumia 920 nin başınamı vurdu? şahsen hevesle aldığım telefon daha 15 gün olmadan buna başladı ise yandık birde sizdede oldumu foto galride dönme sensörü açıkken zom yaptım tıklama ile telefonu çevirdim döndü sonra ok ile çıkış yaptım ana wiget sekmelere ve bomba resmen 8x zomlu bir menüdeyim :) harbiden kafayı yemeye başladı..

İlginç ...

komando04

komando04

Üye
valla tamam ama kapandıktan sonra o kadar gitmesi anormal

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bence sorun çünkü benim batery Level le telefonun şarj göstergesi gayet uyumlu çalışıyor kaç kere kontrol ettim Bi sıkıntı olmadı hiç

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim 1 gün gidiyor şarj.
Her akşam yatarken şarja takıyorum. :hmmm

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Arkadaşlar bugün şarjım bitti doğru zamanda ve telefonun gösterdiği zamanda . 10 dk sonra telefonu açmayı denedim açıldı . Telefonun şarjı %0 görünüyordu. Herhalde şimdi kapanır diye bekledim ama telefon kapanmıyor 1,5 saat yoğun internet kullandım oyun oynadım telefon anca kapanabildi :D Acaba bu durum nasıl açıklanabilir ?
telefon nokia olunca şaşırasım gelmiyor :D nokia batarya konusunda rakip tanımaz :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim şarjım 12-13 saat anca gidiyor. Halbuki hepi topu 6-7 saat internette dolaşıyorum,iki tane mail bir tane Facebook hesabım senkronize,bir de rss beslemelerim var. Çok çok 30-40 dakika da konuşurum:(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
benim şarjım 12-13 saat anca gidiyor. Halbuki hepi topu 6-7 saat internette dolaşıyorum,iki tane mail bir tane Facebook hesabım senkronize,bir de rss beslemelerim var. Çok çok 30-40 dakika da konuşurum:(
çok azmış :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben en kötü ihtimalle bir günü rahat çıkarıyorum bazen bir buçuk ta oluyor

remzi33

remzi33

Üye
bn de battery level for wp8 kullanıyorum ve telefonla tamamen uyumlu çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt