Lumia 920 İçin Yeni Bir Renk Seçeneği Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 İçin Yeni Bir Renk Seçeneği Geldi
Microsoft’un Windows Phone 8’in lansmanını gerçekleştirmesinden sonra firmalar ürünlerini piyasaya sunup satışlarına başlattı. Nokiafirması da gerçekleştirilen lansmanın ardından, Windows Phone 8 işletimsistemi ile çalışan yeni akıllısı Lumia 920’yi satışa sundu.

Nokia Lumia 920akıllıtelefon, sarı, beyaz, siyah, kırmızı, mavi ve gri renk seçenekleri ile kullanıcıları ile buluşacaktı. Firma yaptığı bir açıklama ile birlikte ürünün pembe renginin de satışa sunulacağını belirtti. Nokia firması Pretty in Pink adlı yayımladığı reklam videosu ile tüm dünyayapembe modeli üreteceğini duyurdu. Diğer Lumia modelleri ile aynı özelliklere sahip olacak pembe model için yayımlanan videoyu sizlere sunuyoruz.

[video=youtube;5r7tVO22nU8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5r7tVO22nU8#![/video]

acuxx

acuxx

Üye
sarı daha güzel

:tşk:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler ama bu video 920 nin pembe versiyonu tanıttığı video değil,bu Nokia danimarkanın yaptığı bir proje orda açığa çıktı pembesi resmi açıklama yapılmadı henüz

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ya nedense Lumia 920'ye ısınamadım; mavi ve siyahı düşününce aklıma bian da N9 geliyor zaten tasarım aynı, sarı renk ise tam anlamıyla Lumia 920'yi yansıtıyor, ama inşallah muhteşem bir kullanıcı deneyimi elde eder :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya nedense Lumia 920'ye ısınamadım; mavi ve siyahı düşününce aklıma bian da N9 geliyor zaten tasarım aynı, sarı renk ise tam anlamıyla Lumia 920'yi yansıtıyor, ama inşallah muhteşem bir kullanıcı deneyimi elde eder :)

tasarımı N9 la farklılıklar gösteriyor aslında ama yinede hepsinin atası N9

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Evet kardeşim :) N9 kullanan benim :)

Gerçekten hoş bi cihaz ekranı 4'' miydi? Birde android sistemi de kullanıyordunuz dmi? ( konuyu dağıtıyor gibi olduk cevaplarınızı PM olarak atmanızda sorun yoksa PM olarak yazarsanız uyarı falan almasak) şimdiden teşekkürler :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Iyiymiss ..

Tesekkurler .. =]

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bayanlara hitap ediyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,bugün İstanbulda doğubank a gittim lumia cihaz görebilirim diye ama 1 tane bile göremedim:off:

saruman_me

saruman_me

Üye
en güzeli siyah

zappinger

Üye
n9 a ne kadar benziyo harbiden ya wp simgesini cikart ayirt edemem

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
EzgiS abla nerdesin?? :D

- - - Eklendi - - -

Gerçekten hoş bi cihaz ekranı 4'' miydi? Birde android sistemi de kullanıyordunuz dmi? ( konuyu dağıtıyor gibi olduk cevaplarınızı PM olarak atmanızda sorun yoksa PM olarak yazarsanız uyarı falan almasak) şimdiden teşekkürler :)

3.9 ''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt