Lumia 920 grilla glas 2 yalanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
Konu bencede kilitlensin artik, arkadas HTC almaya karar vermis, artik tartismaya gerek yok...lütfen konu :locked:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Sen Hiç Bardak Kırıldı Diye Su İçmekten VazGeçtin mi ? :Ddasfsdgd gdg :bira:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Benim de s3'ümde böyle bir şey olmuştu. İlginçtir ki drop testlerden neredeyse testereyle çizilmeyen ekranlar cepte bozuk parayla çiziliyor, gülünç :)
aynen kardesım ya :angry:yok htc alırım belki ama satarkene cızıgı sıkıntı yaparmı 1 tane nike işarteini andırıan hafıf egıdıgımde bellı olan bı cızık ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
aynen kardesım ya :angry:yok htc alırım belki ama satarkene cızıgı sıkıntı yaparmı 1 tane nike işarteini andırıan hafıf egıdıgımde bellı olan bı cızık ?

Dersin Orjinal Bak işaret burda :D

messevim

messevim

Üye
Telefonu bi çıkardım cebimden ekran çizilmiş bu kadar saçma bişi olamaz bide çizilmez cam var dye geçinir nokia !!

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kimse gorilla glas için çizilmez cam demiyor ki ? Çizilmeye dayanıklı cam diyorlar.. arada ki farkı anlamak gerek

Akhtoher

Akhtoher

Üye
vakıt gecırıyoruz ıste ne guzel
evet şimdi vereyim dedi ya gül gül çatladım bu devırde kımse kımseye para fılan vermezde bısı hedıye etmezde

Şimdi bir şey yazardım fakat malum forum kuralları. Sorulan soruda ne gibi bir mantık varki cevapta ne bekliyorsun? Oradaki para? sorusuna yakışır mantıksızlıkta bir cevap verdim.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sen bence ne alırsan al çizdirirsin kardeşim. Gorillaglass değil dinozorlaglass yaptırtsan gene çizdirirsin.

MaxiCep dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, PureFood, csll ve 4 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeterli sanırım :locked2:

Gelecekten gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt