br1903
Üye
ekrana kaliteli demesinler o zaman '!Ne kadar boş bir konu. Yıl olmuş 2014 hala telefonuna atarlanıp satmaya çalışanlar var![]()
ekrana kaliteli demesinler o zaman '!Ne kadar boş bir konu. Yıl olmuş 2014 hala telefonuna atarlanıp satmaya çalışanlar var![]()
Kaliteli mala zarar gelmiyor mu ?ekrana kaliteli demesinler o zaman '!
Fizik kuralları gereği durduk yere hiç bir cisme zarar gelmez. Mutlaka bir hareket sonucu bir yere sürtmüştür. Diğer yorum da arkadaşımızın dediği gibi piyasa da çizilmez cam henüz yok, biraz daha bekleyin Apple, safir cam fabrikası satın aldı İphone 6'nın camı muhtemelen çizilmez olacak onu alırsınız.cebimde durduk yere ekranı cızılıyosa kalıtelı degıldır zaten

Ben vereyim ?para ?
Piyasada ekranı çizilmeyen cihaz yok. Tabi ki çizilir.Lumia 920'nin ekranı çizilir mi yoksa bana mı öyle geliyor ?
arkadaş dalga geçiyor ben veriyim diyo asfhjkbasBen vereyim ?
Şakasına diyorum yaPiyasada ekranı çizilmeyen cihaz yok. Tabi ki çizilir.
Tabiki bende biliyorum
Geçenki muhabbeti devam ettireyim dedim Bu arada 
Açık durunca ne olacak ? Kirlilik olacak. Sorun çözüldüğüne göre bişey kalmadığına göre konu kitlenmesi normal.ne meraklısınız konunu kılıtelnemesıne ?
evet şimdi vereyim dedi ya gül gül çatladım bu devırde kımse kımseye para fılan vermezde bısı hedıye etmezdeBen vereyim ?