mcnpl4 Üye tirnak ucu calisiyo mu normal kalemi algilasa yeterdi bana bazen parmak la saga sola cekistirmeye useniyorum telefon da beraberinde kayiyo
tirnak ucu calisiyo mu normal kalemi algilasa yeterdi bana bazen parmak la saga sola cekistirmeye useniyorum telefon da beraberinde kayiyo
PriZm Üye mcpaaa' Alıntı: tirnak ucu calisiyo mu normal kalemi algilasa yeterdi bana bazen parmak la saga sola cekistirmeye useniyorum telefon da beraberinde kayiyo Genişletmek için tıkla ... Kürdana aliminyum sar al sana her ekranda çalışacak türden kalem
mcpaaa' Alıntı: tirnak ucu calisiyo mu normal kalemi algilasa yeterdi bana bazen parmak la saga sola cekistirmeye useniyorum telefon da beraberinde kayiyo Genişletmek için tıkla ... Kürdana aliminyum sar al sana her ekranda çalışacak türden kalem
anılbaran Üye Konu Sahibi Ne bileyim sadece lumida var sanıyodum , alayında varmş iphone da yokmuş ama
legend_hellfire Üye Bir ozellik daha sadece lumiada varmış gibi söyleniyor,kablosuz şarj.. Bu S3te de var bildiğim kadarıyla. Ama sanırım samsung aparati satışa sunmadı.
Bir ozellik daha sadece lumiada varmış gibi söyleniyor,kablosuz şarj.. Bu S3te de var bildiğim kadarıyla. Ama sanırım samsung aparati satışa sunmadı.
papakudioflu Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: Ne bileyim sadece lumida var sanıyodum , alayında varmş iphone da yokmuş ama Genişletmek için tıkla ... iphone da da var en azından benim 3gs de var
anılbaran' Alıntı: Ne bileyim sadece lumida var sanıyodum , alayında varmş iphone da yokmuş ama Genişletmek için tıkla ... iphone da da var en azından benim 3gs de var
anılbaran Üye Konu Sahibi Nası var abi lumıa 920 ile 4s karşılaştırmalarnda iphone eldinvenle algılamıyor
PriZm Üye anılbaran' Alıntı: Nası var abi lumıa 920 ile 4s karşılaştırmalarnda iphone eldinvenle algılamıyor Genişletmek için tıkla ... Ali abinin 3GS'i özel yapım
anılbaran' Alıntı: Nası var abi lumıa 920 ile 4s karşılaştırmalarnda iphone eldinvenle algılamıyor Genişletmek için tıkla ... Ali abinin 3GS'i özel yapım
Kerim. Üye alaStar' Alıntı: valla param çok olsun ilk lumia alıp bu android den kurtulucam : Genişletmek için tıkla ... telefonundan memnun degilmisin yoksa
alaStar' Alıntı: valla param çok olsun ilk lumia alıp bu android den kurtulucam : Genişletmek için tıkla ... telefonundan memnun degilmisin yoksa
Furkan Emekli Üye Kurtulacağım dediğine göre araları pek iyi değil galiba istersen sana şöyle bir yardım edebilirim o telefonu bana verebilirsin bu iyiliği sana gerçekten yaparım.
Kurtulacağım dediğine göre araları pek iyi değil galiba istersen sana şöyle bir yardım edebilirim o telefonu bana verebilirsin bu iyiliği sana gerçekten yaparım.
symbian.forever Üye zaferozkan' Alıntı: eeee sonuç ? - - - Eklendi - - - yani şimdi bunu ortaya çıkarınca ne hissettin onu merak ettim. lumia 920 ile onu bir mi tuttun? - - - Eklendi - - - 1 aylık xperia ray deneyiminden sonra ne sony ne android. allah korusun iphone 4s I bırakıp lumia aldım laf söyletmem Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun hocam. Lumia 920 bambaşka bişey. Iyi günlerde kullan
zaferozkan' Alıntı: eeee sonuç ? - - - Eklendi - - - yani şimdi bunu ortaya çıkarınca ne hissettin onu merak ettim. lumia 920 ile onu bir mi tuttun? - - - Eklendi - - - 1 aylık xperia ray deneyiminden sonra ne sony ne android. allah korusun iphone 4s I bırakıp lumia aldım laf söyletmem Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun hocam. Lumia 920 bambaşka bişey. Iyi günlerde kullan
Furkan Emekli Üye zaferozkan' Alıntı: eeee sonuç ? - - - Eklendi - - - yani şimdi bunu ortaya çıkarınca ne hissettin onu merak ettim. lumia 920 ile onu bir mi tuttun? - - - Eklendi - - - 1 aylık xperia ray deneyiminden sonra ne sony ne android. allah korusun iphone 4s I bırakıp lumia aldım laf söyletmem Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.
zaferozkan' Alıntı: eeee sonuç ? - - - Eklendi - - - yani şimdi bunu ortaya çıkarınca ne hissettin onu merak ettim. lumia 920 ile onu bir mi tuttun? - - - Eklendi - - - 1 aylık xperia ray deneyiminden sonra ne sony ne android. allah korusun iphone 4s I bırakıp lumia aldım laf söyletmem Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.
besim.farhan Üye legend_hellfire' Alıntı: Bir ozellik daha sadece lumiada varmış gibi söyleniyor,kablosuz şarj.. Bu S3te de var bildiğim kadarıyla. Ama sanırım samsung aparati satışa sunmadı. Genişletmek için tıkla ... aslında 3310'da da vardı
legend_hellfire' Alıntı: Bir ozellik daha sadece lumiada varmış gibi söyleniyor,kablosuz şarj.. Bu S3te de var bildiğim kadarıyla. Ama sanırım samsung aparati satışa sunmadı. Genişletmek için tıkla ... aslında 3310'da da vardı
Furkan Emekli Üye anılbaran' Alıntı: Arkadaş kıskançlık var kim görse aaa bende de var diyor Genişletmek için tıkla ... 5800 var ve dediğin şey bende de var
anılbaran' Alıntı: Arkadaş kıskançlık var kim görse aaa bende de var diyor Genişletmek için tıkla ... 5800 var ve dediğin şey bende de var