roadrunner2635
Üye
işin açıkcası ben umduğumu bulamadım ve cidden satmayı düşünüyorum almak isteyenlerde irtibata geçebilirler alma nedenim nokıanın kalitesine güvendim bataryası iyi gider resim çekimi daha iyidir donanım olarak iyidir dedim garanti servisinde problem çıkmaz dedim gittim bi Türkcell bayisine inceledim evet resim kalitesi iyi donanım olarak iyi çözünürlük güzel ses çıkış yeterli tabii daha fazla inceleme yi de yapamıyorsun satma nedenim ise batarya ömrünün yeterli olmaması akşam şarza takıp sabah 7-30 da çıkarıyorum akşama kadar zor yetiyor 30 dk tel görüşmem var herşey kapalı şebeke verisi wifi 10 dk internet için şebeke verisini açıyorum geri kapatıyorum aman 3g şarz yemesin diye akşam şarz bitmek üzere yani her akşam şarza tak bu ne ya androidden farkı yok rahatça müzik dinlemeyecek video izleyemeyecek internete giremeyecek sem ne anlamı kaldı iki kat hızlı internetin ne anlamı kaldı menüsünün canlı olmasının diğer olmazsa olmaz eksiklikler belki gelecek düzenlemelerle gelebilir ama ne zamangelir. galiba gelene kadar yeni bir lumia çıkarırlar ve onu alırız acil olarak tercihlere ihtiyaç var en azından (sesli-sessiz) olayı oyun oynuyorsun sesi kapatıyorsun sonra unutuyorsun tel sessizde kalıyor seni arıyorlar haberin yok. diğer olmazsa olmaz da dosya yöneticinin olmaması bu ne abi ya yüklediğim her şey alt alta yani klasör seçeneğin yok en azından sonradan yüklediğimiz yüklenenler diye bi klasörde toplansa özetle her işimi fazlası ile gördüğüm n8 imi arıyorum I love you n8 I miss you n8
Pardon ama siz sadece 30 dk telefon görüşmesi ve 10 dk wifi kullanarak 1 günü zor mu yapıyorsunuz ? Lütfen şu linke bir bakın:
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-920-kullanicilari-kulubu-125-725919.html
Şu ses olayı ise güncelleme ile giderilecek.
Dosya yöneticisi Apollo+ ile gelecek.
Tüm yükledikleriniz alt alta olsa ne olur ayrıca ? Zaten menüde kısayol harfleri var. Onları kullanabilirsiniz.

Bu konu bayaa eğlenceli çıktı