Satacakmısın,neden peki?
Telefon alırken önceliklerini ve beklentilerini iyice belirlemelisin,yoksa hayal kırıklığı yaşayıp cihazdan soğuyorsun.Örneğin L920 yi alan birisi kamera,sosyal ağlar internet,ekran kalitesi ve stabiliteye önem verip,oyun ve uygulama ile pek işi olmayan birisi olsaydı eğer kesin bu cihazdan memnun olur du diye düşünüyorum.

Bende satacak çünkü menusu hiç güzel değil şöyle ios taki gibi Bi menü verseler memnun olurdum
Zevkİphone un menüsü güzel diyebilen zihniyetler de varmış :S![]()
Ama bence wp8 de gruplama olsaydı daha iyi çünkü karmakarışık 
920 alalı bir ay oldu hala kullanmıyorum çoğu uygulamaları yok ,türkcel uygulama hiç yok,ıygulamalar yok diyecek kadar az,pil manyak yiyor şarj edip kenara koyuyorum,hiç kullanmadığım halde 1 günde kapanıyor,açıksası,aldığıma pişöamın ve 4s i kullanmaya devam ediyorum
920 alalı bir ay oldu hala kullanmıyorum çoğu uygulamaları yok ,türkcel uygulama hiç yok,ıygulamalar yok diyecek kadar az,pil manyak yiyor şarj edip kenara koyuyorum,hiç kullanmadığım halde 1 günde kapanıyor,açıksası,aldığıma pişöamın ve 4s i kullanmaya devam ediyorum
Bende satacak çünkü menusu hiç güzel değil şöyle ios taki gibi Bi menü verseler memnun olurdum