Lumia 920 Alıp da Beğenmeyip Satan Oldu mu Hiç?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Alıp da Beğenmeyip Satan Oldu mu Hiç?
Sahibinden.com da sürüsüyle 2.el lumia 920 görüyorum, aramızda var mı öyle satan biri? veya memnun olmayan, satmayı düşünen?

NUD

NUD

Üye
O;nlar evkurdan yada Turkcell den taahhütlü alıp nakit e çevirmek için uğraşanlar. :S

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben :)

katil_197

katil_197

Üye
Bende satacak çünkü menusu hiç güzel değil şöyle ios taki gibi Bi menü verseler memnun olurdum

awdil

awdil

Üye
Donanim haberdeki ilanlari inceliyorum bazen.Ve bir kac ilan da saticiya satma nedenini sordum.Cevap genellikle uygulama azligi oldu.Anlasilan o ki turk halki icin uygulama ve oyun stabileteden daha onde geliyor.

katil_197

katil_197

Üye
Menü sadece yukarı aşağı oluyor oda güzel olmuyor iostaki gibi sağ sol ve arkaplan resmi oldumu telefon satışları androidi geçer

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefon alırken önceliklerini ve beklentilerini iyice belirlemelisin,yoksa hayal kırıklığı yaşayıp cihazdan soğuyorsun.Örneğin L920 yi alan birisi kamera,sosyal ağlar internet,ekran kalitesi ve stabiliteye önem verip,oyun ve uygulama ile pek işi olmayan birisi olsaydı eğer kesin bu cihazdan memnun olur du diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefon alırken önceliklerini ve beklentilerini iyice belirlemelisin,yoksa hayal kırıklığı yaşayıp cihazdan soğuyorsun.Örneğin L920 yi alan birisi kamera,sosyal ağlar internet,ekran kalitesi ve stabiliteye önem verip,oyun ve uygulama ile pek işi olmayan birisi olsaydı eğer kesin bu cihazdan memnun olur du diye düşünüyorum.

+ Windows Phone Developer = Buyrun benim :kıskıs:

Ayrıca çok ta güzel oyunlar mevcut ve yenileri gelmeye devam ediyor :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende satacak çünkü menusu hiç güzel değil şöyle ios taki gibi Bi menü verseler memnun olurdum

Hiç katılmıyorum.
Android ve iOS'taki menüler cansız, hareketsiz.
WP'de ise capcanlı ve kullanıcı ile iletişim kuran bir menü var.

Diğer eksikler yönünden ise biraz zaman tanımak gerekiyor.
Hem zaman darlığı hem de Microsoft'un aşırı korumacı yaklaşımı nedeniyle WP8 pek çok eksikle geldi.
Bunları eminim geribildirimlerle kendileri de görmüşlerdir.
Zamanla eksiklikler giderilecek ve esneklik artırılacak.

Mağazanın gelişimi ise yavaş yavaş sürüyor.
Aslında Microsoft'un SDK'yı kullanmak ve uygulama geliştirmek için Windows 8 yüklü bilgisayar şartı olmasa daha hızlı gelişirdi.
Programlama bilgisi ve becerisi iyi düzeyde olup da SDK için gerekli şartları yerine getiremediği için WP8'e uygulama yazamayan pek çok geliştirici var.

NUD

NUD

Üye
İphone un menüsü güzel diyebilen zihniyetler de varmış :S:alkis

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:kop:

sakkan

Üye
920 alalı bir ay oldu hala kullanmıyorum çoğu uygulamaları yok ,türkcel uygulama hiç yok,ıygulamalar yok diyecek kadar az,pil manyak yiyor şarj edip kenara koyuyorum,hiç kullanmadığım halde 1 günde kapanıyor,açıksası,aldığıma pişöamın ve 4s i kullanmaya devam ediyorum

katil_197

katil_197

Üye
Bende babama lumiayı verdim babam bana 3-4 gün içinde geri verdi bunun şarjı iphonedan çok yiyor dedi ve iphone benden aldı şimdi lumia kullanıyorum :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
920 alalı bir ay oldu hala kullanmıyorum çoğu uygulamaları yok ,türkcel uygulama hiç yok,ıygulamalar yok diyecek kadar az,pil manyak yiyor şarj edip kenara koyuyorum,hiç kullanmadığım halde 1 günde kapanıyor,açıksası,aldığıma pişöamın ve 4s i kullanmaya devam ediyorum

Turkcell urun pazarlama muduru Emre Sayın lumia620 tanitiminda şubat sonunda tum turkcell uygulamalarini markette yayinliyacaklarini acikladi.

Batarya konusunda forumda iki uc gunu cok rahat bir şekilde gorenler varken bir gunu goremeyenler de var. Bu durumda cihazda suc aramak hata olur. Sonucta bu cihazlarin hepsi ayni fabrikadan cikiyor. o yuzden ayarlarinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Windows Phone sistemi canlı arayüzü ve kullanıcıyla iletişimi sayesinde yeni bir çığır açtı.
Elbette ekosistem yarışına bir an önce katılabilmek için aceleyle çıktı ve eksikleri var.
Eksiklerin bir kısmında Microsoft'un korumacı yaklaşımının da etkisi var.
3-4 ay daha gereken sabrı gösterebilirseniz bunların hemen hepsinin aşıldığını göreceksiniz.
Yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğu için bu şansın tanınması gerekir diye düşünüyorum.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Aşırı derecede saçma. ios'un menüsü güzel mi ? Sana öylece boş boş bakan ikonlar. Sağa sola kaydırıyorsun. Peh ! Ayrıca telefonu sırf duvar kağıdı koymak için alıyorsan bir tabloda işini görür. Daha bluetooth ile bağlanamayan bir telefonu beğenmek nasıl bir zihniyet anlam veremiyorum. Wp8 capcanlı bir ekrana sahip. Sürekli seni haberdar eder kutular var. Hareket ediyorlar. Eğlenceliler. Daha ne istenir ki !

Diğerine gelirsek acaba hangi uygulamalar yok wp store'da ? En çok kullanılan uygulamalar ya var yada yakın zamanda çıkacak. Size nasıl uygulamalar lazım da siz bulamadınız mesela ? Pil konusu ise tamamen size bağlı. 120 saati geçen arkadaşlar var. Eğer kalibrasyonu tam yapıp akılcı bir şekilde kullanırsanız gayet güzel gidiyor şarjı. He eğer sürekli oyun oynayıp, video izleyip, internette dolaşırsanız şarj zaten 1 gün gidecektir ki bu çok normal bir durum. Android ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum da o da böyleydi. Kusursuz olarak çıkmadı piyasaya. Ki hala kusursuz değil. Çok savundukları uygulama mağazaları, uygulama yükledikçe yavaşlayan bir telefona ağır geliyor. Wp8'e zaman tanıyın biraz daha.

• Beğen
Tepkiler: sameet33
windman1981

windman1981

Üye
WP8 Nokia diyorum başka birşey demiyorum. Akıllı telefon kullanmayı bu kadar zevkli bir hale getirmek bu olsa gerek. Daha önce Android ve IOS telefonlar kullandım ve hiç bu kadar memnun değildim. Şimdi Lumia mı elimden düşürmüyorum. Elimde ben ve eşimin kullandığı 2 adet lumia820 mevcut. Keşke 920 alsaydım diye hayıflanıyorum bazen. Ayrıca elimde tertemiz Samsung galaxy W ile ace mevcut. Kullanmıyorum. Lumia 920yi takas etmek isteyen, beğenmeyen varsa benimle iletişime geçebilir. :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
işin açıkcası ben umduğumu bulamadım ve cidden satmayı düşünüyorum almak isteyenlerde irtibata geçebilirler alma nedenim nokıanın kalitesine güvendim bataryası iyi gider resim çekimi daha iyidir donanım olarak iyidir dedim garanti servisinde problem çıkmaz dedim gittim bi Türkcell bayisine inceledim evet resim kalitesi iyi donanım olarak iyi çözünürlük güzel ses çıkış yeterli tabii daha fazla inceleme yi de yapamıyorsun satma nedenim ise batarya ömrünün yeterli olmaması akşam şarza takıp sabah 7-30 da çıkarıyorum akşama kadar zor yetiyor 30 dk tel görüşmem var herşey kapalı şebeke verisi wifi 10 dk internet için şebeke verisini açıyorum geri kapatıyorum aman 3g şarz yemesin diye akşam şarz bitmek üzere yani her akşam şarza tak bu ne ya androidden farkı yok rahatça müzik dinlemeyecek video izleyemeyecek internete giremeyecek sem ne anlamı kaldı iki kat hızlı internetin ne anlamı kaldı menüsünün canlı olmasının diğer olmazsa olmaz eksiklikler belki gelecek düzenlemelerle gelebilir ama ne zamangelir. galiba gelene kadar yeni bir lumia çıkarırlar ve onu alırız acil olarak tercihlere ihtiyaç var en azından (sesli-sessiz) olayı oyun oynuyorsun sesi kapatıyorsun sonra unutuyorsun tel sessizde kalıyor seni arıyorlar haberin yok. diğer olmazsa olmaz da dosya yöneticinin olmaması bu ne abi ya yüklediğim her şey alt alta yani klasör seçeneğin yok en azından sonradan yüklediğimiz yüklenenler diye bi klasörde toplansa özetle her işimi fazlası ile gördüğüm n8 imi arıyorum I love you n8 I miss you n8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt