Lumia 920 Alıp da Beğenmeyip Satan Oldu mu Hiç?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
işin açıkcası ben umduğumu bulamadım ve cidden satmayı düşünüyorum almak isteyenlerde irtibata geçebilirler alma nedenim nokıanın kalitesine güvendim bataryası iyi gider resim çekimi daha iyidir donanım olarak iyidir dedim garanti servisinde problem çıkmaz dedim gittim bi Türkcell bayisine inceledim evet resim kalitesi iyi donanım olarak iyi çözünürlük güzel ses çıkış yeterli tabii daha fazla inceleme yi de yapamıyorsun satma nedenim ise batarya ömrünün yeterli olmaması akşam şarza takıp sabah 7-30 da çıkarıyorum akşama kadar zor yetiyor 30 dk tel görüşmem var herşey kapalı şebeke verisi wifi 10 dk internet için şebeke verisini açıyorum geri kapatıyorum aman 3g şarz yemesin diye akşam şarz bitmek üzere yani her akşam şarza tak bu ne ya androidden farkı yok rahatça müzik dinlemeyecek video izleyemeyecek internete giremeyecek sem ne anlamı kaldı iki kat hızlı internetin ne anlamı kaldı menüsünün canlı olmasının diğer olmazsa olmaz eksiklikler belki gelecek düzenlemelerle gelebilir ama ne zamangelir. galiba gelene kadar yeni bir lumia çıkarırlar ve onu alırız acil olarak tercihlere ihtiyaç var en azından (sesli-sessiz) olayı oyun oynuyorsun sesi kapatıyorsun sonra unutuyorsun tel sessizde kalıyor seni arıyorlar haberin yok. diğer olmazsa olmaz da dosya yöneticinin olmaması bu ne abi ya yüklediğim her şey alt alta yani klasör seçeneğin yok en azından sonradan yüklediğimiz yüklenenler diye bi klasörde toplansa özetle her işimi fazlası ile gördüğüm n8 imi arıyorum I love you n8 I miss you n8

Pardon ama siz sadece 30 dk telefon görüşmesi ve 10 dk wifi kullanarak 1 günü zor mu yapıyorsunuz ? Lütfen şu linke bir bakın:
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-920-kullanicilari-kulubu-125-725919.html
Şu ses olayı ise güncelleme ile giderilecek.
Dosya yöneticisi Apollo+ ile gelecek.
Tüm yükledikleriniz alt alta olsa ne olur ayrıca ? Zaten menüde kısayol harfleri var. Onları kullanabilirsiniz.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Aşırı derecede saçma. ios'un menüsü güzel mi ? Sana öylece boş boş bakan ikonlar. Sağa sola kaydırıyorsun. Peh ! Ayrıca telefonu sırf duvar kağıdı koymak için alıyorsan bir tabloda işini görür. Daha bluetooth ile bağlanamayan bir telefonu beğenmek nasıl bir zihniyet anlam veremiyorum. Wp8 capcanlı bir ekrana sahip. Sürekli seni haberdar eder kutular var. Hareket ediyorlar. Eğlenceliler. Daha ne istenir ki !

Diğerine gelirsek acaba hangi uygulamalar yok wp store'da ? En çok kullanılan uygulamalar ya var yada yakın zamanda çıkacak. Size nasıl uygulamalar lazım da siz bulamadınız mesela ? Pil konusu ise tamamen size bağlı. 120 saati geçen arkadaşlar var. Eğer kalibrasyonu tam yapıp akılcı bir şekilde kullanırsanız gayet güzel gidiyor şarjı. He eğer sürekli oyun oynayıp, video izleyip, internette dolaşırsanız şarj zaten 1 gün gidecektir ki bu çok normal bir durum. Android ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum da o da böyleydi. Kusursuz olarak çıkmadı piyasaya. Ki hala kusursuz değil. Çok savundukları uygulama mağazaları, uygulama yükledikçe yavaşlayan bir telefona ağır geliyor. Wp8'e zaman tanıyın biraz daha.
ya kusura bakma ama merak ettim bu 120 saati geçiren arkadaşlar kim açklarmsnz ya biz bilmiyruz cihazmzda bi prblem var yada senin dediin arkadaşlar kimse süs için yanlarnda taşyrlar yukardaki msjmda yazdm bendeki şarz layn bunda bi tezatlk ykmu sizce:off:

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
ya kusura bakma ama merak ettim bu 120 saati geçiren arkadaşlar kim açklarmsnz ya biz bilmiyruz cihazmzda bi prblem var yada senin dediin arkadaşlar kimse süs için yanlarnda taşyrlar yukardaki msjmda yazdm bendeki şarz layn bunda bi tezatlk ykmu sizce:off:

Hemen az önce attığım mesajda link vermiştim. Ama durun size de göstereyim.
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-920-kullanicilari-kulubu-125-725919.html

Ayrıca şarz değil şarj

• Beğen
Tepkiler: nanotex
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar konuyu tartışmaya götürmeyelim lütfen.
Beğenene de beğenmeyene de saygılı olalım.
Sistemin eksiklerinin giderilmesi Mayıs ayını bulacaktır.
Bu sabrı gösteremeyeceğini veya telefondan getirdiği yenilikler ve mevcut özelliklerle zevk alamayacağını düşünenler elbette Android'e yada iOS'a dönebilirler.
Bana kalırsa sırf mağazası için dönmüş olurlar. Çünkü iOS her ne kadar mağazası gelişmiş olsa da kapalı ve yıllardır aynı arayüzü kullanan bir sistem. Android de aynı şekilde, cansız arayüzlü, karmaşık ve kullandıkça hantallaşan bir sistem.
Elbette kararlara saygımız var.

Konu forum kuralları dışına çıktığı takdirde kapatılacaktır.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar konuyu tartışmaya götürmeyelim lütfen.
Beğenene de beğenmeyene de saygılı olalım.
Sistemin eksiklerinin giderilmesi Mayıs ayını bulacaktır.
Bu sabrı gösteremeyeceğini veya telefondan getirdiği yenilikler ve mevcut özelliklerle zevk alamayacağını düşünenler elbette Android'e yada iOS'a dönebilirler.
Bana kalırsa sırf mağazası için dönmüş olurlar. Çünkü iOS her ne kadar mağazası gelişmiş olsa da kapalı ve yıllardır aynı arayüzü kullanan bir sistem. Android de aynı şekilde, cansız arayüzlü, karmaşık ve kullandıkça hantallaşan bir sistem.
Elbette kararlara saygımız var.

Konu forum kuralları dışına çıktığı takdirde kapatılacaktır.

Normalde saygılı birisiyimdir. Lakin bu şekilde karalanmasına gerçekten dayanamıyorum. O yüzden biraz sivri konuşmuş olabilirim kusura bakmayın.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şimdi ben yazıyordum daha önce bu tartışmalar yüzünden konular kapandı diye.

Gerilime gerek yok :polis:

windman1981

windman1981

Üye
Beğenilmeyen Lumia 920 ler takas edilir. İstediğiniz bu tertemiz 3 telefonlar ile. Şartları konuşuruz. Samsung Galaxy W, Samsung Galaxy Ace, Lumia 820 :) :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:d: Bu konu bayaa eğlenceli çıktı :kop:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Pardon ama siz sadece 30 dk telefon görüşmesi ve 10 dk wifi kullanarak 1 günü zor mu yapıyorsunuz ? Lütfen şu linke bir bakın:
Şu ses olayı ise güncelleme ile giderilecek.
Dosya yöneticisi Apollo+ ile gelecek.
Tüm yükledikleriniz alt alta olsa ne olur ayrıca ? Zaten menüde kısayol harfleri var. Onları kullanabilirsiniz.
baktım linke geçen süre için 5 gün görünüyor arkadaş acaba hiç kılıftan çıkarmamış yada reklam amaçlı bi resim olduğunu düşünüyorum benim 10 saatlik bi şarz sonrası yani akşam takıp sabah çıkardığımda bile 5 gün lük saat göstermiyor ki biraz kullanımda yazsın güncellemelerin geleceğini bende biliyorum ama geç kalmıyor mu ? tamam piyasaya tekrar girmek için acele ettiler ama simbianla da ilgilenmiyorlar artık tek işleri win8 win7 müşteri memnuniyeti her zaman ilk plan olmalı ve biran öncede vakit çok geç olmadan halletmesi gerek şunu da bilin ki kimse benim kadar nokia yı sevemez yani HASTASIYIZ DEDE ama lumia ama n8 yada 5110

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Orda olmadı buraya mı geldiniz atışmaya :polis:

dedereis123

dedereis123

Üye
Açıkcası benim çok şikayetim olmuştur forumda çoğuda bilir ama ne kadar şikayet etsemde vazgeçilcek bir cihaz değil . Benim tek sorunum batarya cihaz uygulaması androidden geçen biri olarak bana gayet yeterli geliyor ve şuanki hali bile süper . Aslında batarya fena deği tabi neye göre fena değil bilmiyorum ( batarya güncellemesi ile alakalı bir sorunum var ) .

Menüsü laf edilmesi gereken en son özelliği bence , hem şunu düşünmek lazım diğer sistemin yapıpta bunun yapamadığı ne ? uygulama ve oyun dışında donanımsal olarak farkı nedir gözünüzü seviyim . Tamam eksikleri olabilir en çok şikayet edenler biriyimdir belki ancak beğenilmeyip satılcak hiç birşeyi yok . Bir kere şurdaki üyeleri hiç bir sistem sayfasında bulamazsın sırf bu bie vazgeçtirtmiyor . Ali Kemal , Özgür abi ve diğer üyelere benim sorduğum o kadar şeyi bıkmadan cevapladılar ki şu telefonu daha çok sevmeme neden oldular . En çok sitem eden birisi olarak bu cihaz öyle alıpda vazgeçilcek birşeyi yok....

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bizimde kimseye lafımız yok arkadaşlarımızın çoğunluğu saygılı ve yardımsever o yüzdende maxicep teyiz üyelik tarihim bunun en büyük kanıtıdır ama şunu belirtmemde fayda var açılan bir konuda elbette bazı tartışmalar olacak eleştireceğiz ama önemli olan seviyeli olmak bir kelime bir harf yüzünden ne demek istediğini hala anlamış değilim arkadaşın basmıyor klavyemde bir kaç harf sıvı temasından problemli şar. yerine şarz yazıyorum ne var bunda herkesin bilgisine cahilliğine saygı duymak lazım bilmem anlatabildimmi.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
baktım linke geçen süre için 5 gün görünüyor arkadaş acaba hiç kılıftan çıkarmamış yada reklam amaçlı bi resim olduğunu düşünüyorum benim 10 saatlik bi şarz sonrası yani akşam takıp sabah çıkardığımda bile 5 gün lük saat göstermiyor ki biraz kullanımda yazsın güncellemelerin geleceğini bende biliyorum ama geç kalmıyor mu ? tamam piyasaya tekrar girmek için acele ettiler ama simbianla da ilgilenmiyorlar artık tek işleri win8 win7 müşteri memnuniyeti her zaman ilk plan olmalı ve biran öncede vakit çok geç olmadan halletmesi gerek şunu da bilin ki kimse benim kadar nokia yı sevemez yani HASTASIYIZ DEDE ama lumia ama n8 yada 5110

klavyemde basabilirsem yazacam o bahsettiğin harfi, açıklamana gerek yok Allaha şükür kendime yetecek kadar bilgim var her şeyi anlayabildinde ona mı taktın kafayı helal sana be arkadaşım

Öncelikle kullanımı önceki mesajlarında anlatmış. 3g kullanmıyor. Wifi kullanıyor. Dokunmatik hassasiyeti normalde. Ekran parlaklığı düşük. Onun dışında sürekli mail güncellemesi, alarm, mesajlaşma, müzik dinleme, telefon görüşmesi yapıyor. Tamam sonuna kadar zorlamıyor bunları yaparken. Ama normal bir kullanımla bu süre düşsün düşsün 3 güne düşsün. O da mı olmadı 2 gün olsun. Bu gayet güzel bir rakam bence, bu donanım ve özellikteki bir telefona. Evet bende sabırsız bir insanım. Keşke şimdiki aylarda çıksa apollo+ tüm sorunlar kalksa. Ama maalesef böyle olmuyor. Sabredersek çok güzel bir telefona sahip oluruz.

Bakıyorum iddianızda haksız çıktınız ve sizi sadece düzeltmeme takıldınız. Bu da güzel

- - - Eklendi - - -

bizimde kimseye lafımız yok arkadaşlarımızın çoğunluğu saygılı ve yardımsever o yüzdende maxicep teyiz üyelik tarihim bunun en büyük kanıtıdır ama şunu belirtmemde fayda var açılan bir konuda elbette bazı tartışmalar olacak eleştireceğiz ama önemli olan seviyeli olmak bir kelime bir harf yüzünden ne demek istediğini hala anlamış değilim arkadaşın basmıyor klavyemde bir kaç harf sıvı temasından problemli şar. yerine şarz yazıyorum ne var bunda herkesin bilgisine cahilliğine saygı duymak lazım bilmem anlatabildimmi.

Ben sadece düzeltme yaptım. Bir şey demedim size. Çok yaygın bir yanılgıdır bu "şarz" kelimesi. O yüzden. Umarım anlamışsınızdır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herkes yeterince içini döktü sanırım. :locked2:

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt