Satılık / Takas Nokıa Lumia 900 Satılık Yada Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekokobe1

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa Lumia 900 Satılık Yada Takas
Merhaba arkadaslar nokıa lumıa 900 satıyorum .Turkıyede satıs yok istanbul bilisimde var 1450 lira ya satılıyor.1-2 kösesinde cizik var ama baska hıcbır sorun yok eldende verilir ıstanbulda yasıyorum.guvenlık ıcın tc de verebilirim arkadaslar hıcbır problem olmaz kutusunda kulaklık sarjı fisi var telefon da kab yok ama alabilirim yeni jelatinde alabilirim iyi günler

alical33

alical33

Üye
1450 liraya neredeymiş ki bu bugün mersin forum media markt ta 849 tl ye gördüm :hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
1450 ye sıfır km 925 32 gb alırım valla :ahen iyisi biz :icelim:

KayraBey

KayraBey

Üye
Şaka ilanı olsa gerek...

bekokobe1

Üye
    Konu Sahibi
size yalan sölicek değilim ayrıca 1450 liraya satıyorum demedım o fiyata aldım diyorum 2.si alın

alical33

alical33

Üye
media markta 849 tl ama istanbul bilişim çok fiyat çekmiş 920 ve 925 ten pahalı

bekokobe1

Üye
    Konu Sahibi
sitesinde bulamadım ama istanbulda yasıyorum orda nekadar bilemem ama nen 1200-1300 civarında almıstım ole yani saka ilanı ne demek anlamıyorum ki telefon satmak ne zaman saka oldu

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
takasa var mısn kardeş? şaka makara hepsi bi tarafa ilanım ortada,senin cihazın sahibinden de fiyatı belli piyasa da alıcısını bulmakta baya zor çünkü microsoft desteği kesti wp8 e destek veriyor artık yani güncelleme almayacak artık,uygulama olarak ta fazla bi güncelleme almaz buda orta olan bi gerçek.başabaş takas a varsan özelden yazabilirsin bana.üste para vermem,kardeşime vericem senle anlaşırsak.olmaz diyorsanda belirt ki bende başka ilanlara bakayım. iyi satışlar.

bekokobe1

Üye
    Konu Sahibi
daha dün yeni güncelledım zaten windows ta android kadar fazla uygulaması ve oyunu yok windows 8 le cok bi farklı yok kendimden biliyorum saol baska ilanana bakabilirsin

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
wp8 le arasında uçurum var hocam bunları öğrenmek istersen wp forumuna gelebilirsin.sen bu cihazı taş çatlasa 500e satarsın,senin dediğin fiyata l820 yada L720 sıfır alınabilir ki wp8 daha uzun sure destek görecek.neyse iyi satışlar kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt