papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia 900 varmış sende. Memnun musun genel anlamda ?
Birde 800 ile 900 arasında fark çok mu fazla? ne farkları var
ben lumia 800 aldim ama turkiye nokia için satamadiği telefonlarin fazla stoklarin eritileceği yer olarak görüyor nokia
İki telefon aldim nokiadan n900 e megoo cikacak dediler cikmadi
lumia 800 ede alali 4ay oldugu halde daha dogru durust guncelleme yok telefon piyasa cikmi 1 yil olmuş daha dil destegi yok turkiye icin
Satilacak olsa once dil destegi cikar.
Yeni platformdan telefon almak biraz saçma gibi.
genel olarak memnunum bundan once n8 kullaniyordum kamerasi dişinda hicbirşeyini aramadim. Fark olarak ekran daha buyuk dolayisiyla batarya da 300mhz daha buyuk. On kamera ve gyro sensörü farki da var. Bunun dişinda abdden alirsan 4g avrupadan alirsan dc hspa+ ile 42mbps hiz destegi var. Cihazlarin her ikisi de wp7.8 guncellemesi alicak.
Gelmeyecek mi diyorsun türkiyeye bunlar
Belkide. Ama Androidi gerçekten sevmiyorum.
Almanyadan alıcam o zman 4g yok -.-
O GYRO sensörü ne oluo?
ben lumia 800 aldim ama turkiye nokia için satamadiği telefonlarin fazla stoklarin eritileceği yer olarak görüyor nokia
Aynen...
Lumia 800 ve 900 ilk çıktığında satış patlaması yaşadı, stokların çoğu ilk çıktığı (ABD vb) ülkelere kaydırıldı.
Şimdi ise WP8'i alamayacağı için doğrudürüst satılamayacak, dibe vuracak ve elde kalacak.
Eeee haliyle artık Türkiye'ye yollamanın vakti geldi(!)
Ama kedi her el pilav yemez.
Geçti Nokia Baba geçti.
Hele sen son kozlarını, WP8'li cihazlarını bir ortaya sür de, batıp batmayacağın belli olsun!
Türkçe desteğinin en son güncelleme ile gelmiş olması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGyro sensörü denilen şey bu.
size laf anlatmak>deveye hendek atlatmak.
Bu Lumia 800 de yok mu yani ?
lunNeden Nokia'yı eleştirenlere laf yetiştireceğim diye uğraşıyorsun ki?
Nokia'yı senin kadar sevmiyor olsak elimizdeki cihazın üzerinde Nokia yazıyor olmazdı.
Ama son dönemde yapılan işler gerçekten yanlıştı. Bu yöndeki görüşün ve buna dayalı eleştirilerin sayısı az değil.
Bence hararetle savunmaya geçmek yerine biraz düşünmeye çalış bunları.
Henüz Türkiye'de diğer markaların çift ve dört çekirdekli telefonları piyasayı bu kadar sarmamışken, bir süre önce (WP8'i güncelleme olarak alacağı düşüncesiyle Lumia 800 için can attığım, gelmesini dört gözle beklediğim günlerde) Nokia Türkiye'yi aradığımda verdikleri yanıt şuydu.lun
Ben Nokia yı savunmak için uğraşmıyorum.. Yanlış olan herşeyi ben de eleştiririm Lumiaların geç kaldığını ben de eleştirdim keza eski konularda. Senin yaptığın yanlış ne biliyor musun? Nokia çöpe çıkanları Türkiye ye getiriyor demen. Burada defalarca konular açıldı konuşuldu ve dendi ki Lumiaların çıkmama sebebi microsofttur Nokia değil. Anladın mı? Çöpe çıkmış cihazlar gelmiyor yani 808 dünya ile eş zamanlı gelince anlarsın dediğimi.
Bu sensör yok ama normal sensör tabiki var.Bu daha özel bir hali.
Sağolsunlar zaten bir şeyi de bilseler.Bu çok güzelmiş ama ya
- - - Eklendi - - -
Bunu biraz önce gördüm.
Sağolsunlar zaten bir şeyi de bilseler.
Onlar bilene kadar, diğer markaların Türkçe WP8'li modelleri gelmiş olur sanırım.
Çoook geriden geliyorsun Nokia çok. Yada Türkiye'yi adam yerine koymuyorsun.
bak güzel kardeşim sana hala anlatamıyoruz.. Nokia Türkiye destek hattının Allah bir dediğinden başka lafa güvenme sen Bugün ara bi başkası başka bişey söyler..Stok falan hikaye microsoft Türkçe dil yayınlamadğından bekletiliyor belki de cihazlar Türkiye de çünkü eğitimleri verildi. Ali abinin yorumlarını takip etsen Nokia ile gmrüşmelerini görürsün ve sıkıntı kimde anlarsın.. Hala diğer markalar Türkçe bilmem ne diyorsun wp 8 li cihazlar ekimden önce üretilmeyecek ve Türkiye de lumialar satılmıyorsa bu microsoftun ayıbıdır Nokia nın değil.
Bilemeyeceğim.Belle eş zamanlı çıktı,7 Şubat'ta.
bak güzel kardeşim sana hala anlatamıyoruz.. Nokia Türkiye destek hattının Allah bir dediğinden başka lafa güvenme sen Bugün ara bi başkası başka bişey söyler..Stok falan hikaye microsoft Türkçe dil yayınlamadğından bekletiliyor belki de cihazlar Türkiye de çünkü eğitimleri verildi. Ali abinin yorumlarını takip etsen Nokia ile gmrüşmelerini görürsün ve sıkıntı kimde anlarsın.. Hala diğer markalar Türkçe bilmem ne diyorsun wp 8 li cihazlar ekimden önce üretilmeyecek ve Türkiye de lumialar satılmıyorsa bu microsoftun ayıbıdır Nokia nın değil.
- - - Eklendi - - -
Batu o olsun bu olsun derken emin ol telefonsuz kalırsın hergün birşey çıkıyor sen de biliyorsun bence bir seçim yap ve ucuza alma fırsatın varken al zira burda 1200 den aşşa çıkmaz bu meret
Amcamla konuşuyor kuzen işte. Amcam iphonede getirebilirmiş. İphone 4s mi lumia 800 mü desem şimdi herkes iphone 4s der demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?