beats
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cihaz muhtemelen hatta büyük ihtimalle Lumia 830. Çünkü Lumia 730'da tahminimce Max. 4.5" ekran kullanılır. Bu cihaz ise daha büyük görünüyor. Bence Süperman kod adlı 4.7" ekrana sahip orta seviye cihaz bu olabilir.Cihazın Lumia 730 olabileceği de konuşuluyor. Maxicep Lumia 730 haberi:
Lumia 720 halefi “Lumia 730″ Hakkında Yeni Bilgiler Geldi! - MaxiCep
Ben kişisel olarak iphone tarzı tasarımı oldum olası sevemedim. Telefonnun yan, üst ve taban kenarlarının bu şekilde olanını değil de Lumia 900 deki halini daha çok beğeniyordum. O tasarımın incesini yapsalar benim en beğendiğim tasarım oluşacak.
EvetBu güne kadar yapılan konsept tasarımlar içinde en sevdiğim şuydu:N9 tasarımımı ?
neyle gönderildiyse gönderildi.
Neden ki?Bu arada çin windowsu office i yasakladı sıra windowsphonea da gelir mi ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Uygulanan yasak yasal ürünlere, Steve Ballmer zamanında illegal Windows kullanımının %90 seviyelerinde olduğunu söylemiş. Yani kullanılıyor ama illegal olarak,aynı oranda Officede de durum aynıdır. Windows Phone ve diğer OS cihazlarına kısıtlama yok şimdilik.Bu arada çin windowsu office i yasakladı sıra windowsphonea da gelir mi ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ulusal güvenlik nedeniyle, yasal satış yok.Neden ki?
Mevzu olsa bununla adam dövmeye gidilir.EvetBu güne kadar yapılan konsept tasarımlar içinde en sevdiğim şuydu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
McLaren kod adıyla bahsedilen 3D kontrollü cihaz gerçekleşir ve gelirse iyi bir cihaz olacağı aşikâr, donanım isteyenleri tatmin eder gibime geliyor. Heyecanlandırmıyor da değil.Abi donanım olarak da güzel cihazlar gelsin
925 Bunlara yakınEvetBu güne kadar yapılan konsept tasarımlar içinde en sevdiğim şuydu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?