Tacettinn
Üye
Tutmaması önemli değil, önemli olan o telefona yakışır bi işlemcisi olması. Lumia 520 den bi farkı olması..Benim kastım S600'ün pek tutulmadığını işaret etmekti.
s600 işlemci kullanan modeller.... tutulup tutulmadığı önemli değil önemli olan s400 e oranla 3 kat daha güçlü cpu ve gpu ya sahip olmasıdır. Lumia 830 un s400 ile çıkması fiyaskodur.Benim kastım S600'ün pek tutulmadığını işaret etmekti.
hindistan vergisi dahil di mi buna? bi de TR vergisi farkını da koymak lazımLumia 830 Hindistan'da 4G modelinin 26000 INR (430$, 928₺) fiyatla satışa çıkması bekleniyor.
26500 Rs. 440$-952TLLumia 830 Hindistan'da 4G modelinin 26000 INR (430$, 928₺) fiyatla satışa çıkması bekleniyor.
Dün baktım fiyat oydu.26500 Rs. 440$-952TL
Zaten tahmini fiyat ama muhtemelen onlar da benim yaptığım gibi içeriden aldılar bilgiyi o yüzden çıkmazsa değişmez bu fiyat.Dün baktım fiyat oydu.
Dahil, Türkiye 1000₺'nin üzerinde olacağı kesin ayrıca Chris Weber'in fiyatları düşük tutmaya gayret ediyoruz gibisinden de açıklaması var.hindistan vergisi dahil di mi buna? bi de TR vergisi farkını da koymak lazım
bu konuyla ne alakası var şimdi ?arkadaşta vardı 620 mi ne çok değişik sıkıcı bence menüsü falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?