Peocawe
Üye
Bence G2. Her yönüyle daha iyi bir telefon. 830 yeni çıktı ve fiyatı biraz yüksek.
Kısaca bir karşılaştırma yapayım
5' vs 5,2'
720p vs 1080p
S400 vs s800
2200mAh vs 3000mAh
Kasma ve donma çok yapar mı?Özellikleri 830'dan yüksek olabilir fakat G2 o özellikler ile donma, kasma yaparken 830 da en ufak takılma göremezsin. Aşırı stabil bir sistem kullanıyor. Tabi bu sadece performans önerisiydi gerisine karışmam.
en az 2 sene yapmaz..Kasma ve donma çok yapar mı?
Kasma ve donma çok yapar mı?
WP Daha Çok Yolu var..her androidde olduğu gibi mutlaka yapar ara ara. Çok doldurmamaya bak ve mutlaka 2 ayda bi formatla derim. Android çok dolduğu zaman çekilmez bi hal alıyor. 2010 dan beri android kullanıyordum, wp ye geçince baya bi rahatladım. Ne format atmak zorundasın ne kasma yapıyor ne de takılma vs.
wp candır diyosunher androidde olduğu gibi mutlaka yapar ara ara. Çok doldurmamaya bak ve mutlaka 2 ayda bi formatla derim. Android çok dolduğu zaman çekilmez bi hal alıyor. 2010 dan beri android kullanıyordum, wp ye geçince baya bi rahatladım. Ne format atmak zorundasın ne kasma yapıyor ne de takılma vs.
wp candır diyosun
WP Daha Çok Yolu var..
Youtube Gmail Gibi Uygulamalar Wp resmi olarak yok.
s800'lü G2 Varken WP Almak Saçma Olur..Android kadar uygulama desteği olmasa da gerçekten en rahat ve stabil sistem wp şuan için. 2015 de wp 10 geliyor zaten
Androidde Uygulama sayısı fazla olsa bile hepsini kullanmıyosun zaten.Android kadar uygulama desteği olmasa da gerçekten en rahat ve stabil sistem wp şuan için. 2015 de wp 10 geliyor zaten
Sistemine Eklediği Ekstra Bir Şey Varmı Otg Dns Bunlar Çöpmü..Android kadar uygulama desteği olmasa da gerçekten en rahat ve stabil sistem wp şuan için. 2015 de wp 10 geliyor zaten
Resmiden çok daha iyileri var emin ol
LG G2 ye çok hassas diyolar o doğru mu?s800'lü G2 Varken WP Almak Saçma Olur..
En Azından Androidde Yükleniyor... Yazısı Yok...
Kasma Olsa Bile küçük Küçük Rahatsız Etmez...
LG G2 2015'te Lollipop Gncllmesi Alacak Mağazada Ne Var Ne Yok Bakarsın...Androidde Uygulama sayısı fazla olsa bile hepsini kullanmıyosun zaten.
Sistemine Eklediği Ekstra Bir Şey Varmı Otg Dns Bunlar Çöpmü..
Kullanmadığım İçin Bilmiyorum Yere Düşse Direk Kırılır Cüzdan Kılıf O Kusuru Siliyor..LG G2 ye çok hassas diyolar o doğru mu?
otg kullanmam sanırımDns gelecek söylentileri var yakında diye. Ayrıca otg kullanacak mı arkadaş önce onu öğren sonra ayrıntıya gir. Durduk yere polemik yaratmana gerek yok
Bugüne kadar 20-30 cihaz değiştirdim androidin her halini denedim fakat wp de ki rahatlık yok. Ben stabilite derken sen gidip kötülemek için otg ye dns ye youtube a gmaile girdin.
Kaba durabilir cüzdan kılıflaKullanmadığım İçin Bilmiyorum Yere Düşse Direk Kırılır Cüzdan Kılıf O Kusuru Siliyor..
Kamera, dayanıklılık, değiştirilebilir pil, ilave hafıza gibi özellikler için Lumia iyi, ama diğer pek çok özellik açısından G2 önde.Dns gelecek söylentileri var yakında diye. Ayrıca otg kullanacak mı arkadaş önce onu öğren sonra ayrıntıya gir. Durduk yere polemik yaratmana gerek yok
Bugüne kadar 20-30 cihaz değiştirdim androidin her halini denedim fakat wp de ki rahatlık yok. Ben stabilite derken sen gidip kötülemek için otg ye dns ye youtube a gmaile girdin.
Kardeşim aldığım telefonu 3-4 sene kullanırım.Beni 3-4 sene sorunsuz hangisi götürür?Kamera, dayanıklılık, değiştirilebilir pil, ilave hafıza gibi özellikler için Lumia iyi, ama diğer pek çok özellik açısından G2 önde.
Oyun Oynamam Dersen Lumia Çoğu Güzel Oyunda Paralı Zaten..Kardeşim aldığım telefonu 3-4 sene kullanırım.Beni 3-4 sene sorunsuz hangisi götürür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?