Öneri Lumia 820'mi teleservise göndermiştim ve bu gün 49 gün oldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Yarın bende L820' mi servise vereceğim, fatura felan istiyorlar mı ki acaba ? Yalnızca cihazı götürmemiz yetiyor mu ? Ayrıca direk Teleservice' ye mi yoksa Nokia Care' mi götüreyim ???

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Yarın bende L820' mi servise vereceğim, fatura felan istiyorlar mı ki acaba ? Yalnızca cihazı götürmemiz yetiyor mu ? Ayrıca direk Teleservice' ye mi yoksa Nokia Care' mi götüreyim ???
Fatura istiyorlar. Bence nokia care.

YkPkY

YkPkY

Üye

Nokia care alıp zaten telecervise veriyor.yani vakit kaybı.değişim ve aksesuaarlarda fatura istiyorlar,tamir ve iç parça değişiminde değil.

serinaga

serinaga

Üye
Doğrudan Teleservice'e verdim, fatura felan da istemediler, bakalım ne kadar sürede çıkacak ...

serinaga

serinaga

Üye
Afedersiniz hangi modeli ne için verdiniz

L820'yi ön kamerası i içeriden kapandı. Sanırım ısınmadan dolayı içerideki jelatin eriyor :), hatta sağ kenardan jelatin açılmaya başladı, Hazır verilen kronik mikrofon sorununu da söyledim ...
Edit : Ahanda şimdi mesaj geldi, dün sabah vermiştim, şimdi mesaj geldi, cihaz hazırmış :allalla: Bu ne hız ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

utkansen

Üye
Ben de 920 mi teleservice verdim telefon güncelleme yaparken kapandı ne yaptıysam açamadım. Anakart için bekledik, şimdi de fikir değiştirmişler swap değişim olmuş yeni ürünün imei numarasını falan görebiliyorum ama açıklamada cihaz tamire alındı yazıyor yarın 1 ay olacak :( bugün de 20 iş günü doldu.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben de 920 mi teleservice verdim telefon güncelleme yaparken kapandı ne yaptıysam açamadım. Anakart için bekledik, şimdi de fikir değiştirmişler swap değişim olmuş yeni ürünün imei numarasını falan görebiliyorum ama açıklamada cihaz tamire alındı yazıyor yarın 1 ay olacak :( bugün de 20 iş günü doldu.

Anakart değişiminede swap yazıyorlar.onlar anakart değişince cihaz değişti muamelesi yapıyorlar.çok başıma geldi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt