Öneri Lumia 820'mi teleservise göndermiştim ve bu gün 49 gün oldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820'mi teleservise göndermiştim ve bu gün 49 gün oldu :(
iyi akşamlar arkadaşlar. Telefonum artık hiç çekmediği için garantiye göndermiştim ve bu gün 49.gün. Teleservisi aradığımda cihazınız değişecektir dedi bende yeni cihaz mı bekliyorsunuz diye sordum ve sekreter tam bir bilgi veremem ama en düşük ihtimalle ana kartı değişir ama telefonunuz komple de değişebilir dedi. Ama genede 49 gün fazla değil mi arkadaşlar :((( Belirli bir günü geçince benim yasal olarak şikayet etme hakkım falan var mı veya bir üst model telefon talep etme hakkım var mı?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
20 iş gününü geçemez

Son düzenleme:
UpOneTR

UpOneTR

Üye
20 iş gününü geçmiş yarın teleservisi ara sor. Sonra yeni telefon ya da para iadesi iste olumlu cevap vermezler ise. Nokia ya mail at

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
E devlet üzerinden de şikayet edebilirsin

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler arkadaşlar. Yarın bir ariyim ona göre buradan tekrar bilgilendiririm sizleri.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Tamam teşekkürler arkadaşlar. Yarın bir ariyim ona göre buradan tekrar bilgilendiririm sizleri.

Eğer fatura senin adına ise verdiğim e devlet linkine giriş yap.
Orda ne yapman gerektiğini yazıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nokia'yı arayın onlar sizi yönlendiriyor: 4443665

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
evet fatura benim adıma ama şuan yurt dışındayım. e devlet şifremi hiç almadım şifremi unuttum linkinden almaya çalışıyorum şimdi.
Nokia'yı arayın onlar sizi yönlendiriyor: 4443665
yarın nokia yıda ariyim sağol.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
evet fatura benim adıma ama şuan yurt dışındayım. e devlet şifremi hiç almadım şifremi unuttum linkinden almaya çalışıyorum şimdi.
yarın nokia yıda ariyim sağol.

Eğer cep numaranı ve e posta adresini bilgilerine eklemediysen şifre alamazsın.
Ptt subesine gitmen lâzım

braayn

braayn

Üye
teleservici bu perşembe günü tüketici mahkemesine veriyorum aynı zamanda Şengüller ticareti konu biraz derin Lumia 620 almıştım 14 gün kullandım arıza yaptı.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Bende yurtdışından bir şey yapamıyorum. Babama söyledim yarın arasın bakalım ne diyecekler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Benim 820 de 6. kez serviste ve sorunu çözemiyorlar. 620, 820 ve 920'yi kimseye tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Valla konuyu dağıtmiyim ama Lumia 820 yi türkiyede bırakınca polonyada telefonsuz kalmıştım. şuan elimde xperia z var iki hafta önce aldım :-) ama ikinci el aldım çünkü türkiyeye geri geldiğimde garantisi olmaz diye düşündüm. Çok temiz kullanılmış ve ben hiç bir kasma yaşamadım daha, bir dünya oyun uygulama yüklememe rağmen. İlk defa android kullanıyorum ve harikaymış :-D Lumiada Lumia diye inat ediyordum :-D

dakamon

dakamon

Üye
Bu teleservice çok sıkıntılı sanırım. İstanbuldaki Teleservis nasıl beyler?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
820de yaşadığım en büyük sorun ara ara telefon sesinin gitmesiydi , sabah alarm çalmadı düşünsenize Çareyi diğer telefonları kurmakta buldum ama 1 hafta içinde düzeldi kendiliğinden.Teleservice e anca telefon pert olduğunda yollarım çekilmezler :) Birde benim telefonda kronik mi ne ; 4 nokia kulaklık bozuldu.Telefondan kaynaklı olabilir üstüne düşeyim

Windows Phone ile ;)

ON9

ON9

Üye
820de yaşadığım en büyük sorun ara ara telefon sesinin gitmesiydi , sabah alarm çalmadı düşünsenize Çareyi diğer telefonları kurmakta buldum ama 1 hafta içinde düzeldi kendiliğinden.Teleservice e anca telefon pert olduğunda yollarım çekilmezler :) Birde benim telefonda kronik mi ne ; 4 nokia kulaklık bozuldu.Telefondan kaynaklı olabilir üstüne düşeyim

Windows Phone ile ;)
Kulaklıkları nereden aldınız acabaOrijinal kulaklığım kayboldu da Nokia nın sitesinde link bulamadım. Gittigidiyorda bir iki yerde buldum ama çakma olma ihtimali var diye almadım. Nokia Shop da yok bizim buralarda napsam acep

dakamon

dakamon

Üye

Windows Phone ile ;)

Ya ben de telefonun sesine uyanamadım galiba diyordum uyuya kalınca. Belkide sizinki gibi bende de telefonun alarmı çalmadı. Vay be. 820 den soğuyorum yavaş yavaş.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu yetkili ama etkisiz olan bir TELE SERVİCE vukuatı daha. Koskoca Nokia bu servise mahkum edildi ya. Yapımda emeği geçenlere teşekkürler ediyorum!!!

Arkadaşım hiç uğraşma elinde belgelerin var nasılsa. Ver tüketici hakları mahkemesine çatır çatır paranı geri al. Yada cihaz değişimi talep edin. Size 830 yollarlar bakarsınız:):):)

emz

emz

Üye
Ben senin yerinde olsam cihaz değişimi değil para iadesi isterim. Çünkü hem şu an cihazlar çok ucuzladı hemde 0'dan garantin başlar. Onlardan yeni cihaz istersen kalan garantinden verirler. Sen şikayet et heryere ve paranı al. O paraya şimdi neler alırsın. Hatta üstüne biraz ekleyip 1520 bile alabilirsin;) Çok kampanya var. Değerlendir ;)

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

Üst Alt