Tacettinn
Üye
Tüketici hakları mahkemesine başvurun. Ürün ayıplı mal olduğu için kesinlikle para iadesi istemiyle dava açın. Kazanma şansınız çok yüksek.Babam aramış para talebinde bulunmuş ama geri çevirmişler. Yeni cihaz talebinin iletirim demiş. Ama zaten yeni cihaz bekliyoruz şuan demiş
Benim 820 de 6. kez serviste ve sorunu çözemiyorlar. 620, 820 ve 920'yi kimseye tavsiye etmiyorum.
Ya ben de telefonun sesine uyanamadım galiba diyordum uyuya kalınca. Belkide sizinki gibi bende de telefonun alarmı çalmadı. Vay be. 820 den soğuyorum yavaş yavaş.
Yahu ben de 820'mi servise vereceğim, ama tırstım yahu, garanti Aralık'ta bitiyor, bir kaç haftaya ön kamera önünde iç plastik eridi kaydı ve kapattı, ayrıca sağ kenarda da çok aydınlık bir ortamda bakılınca hafif iç plastikte açılma fark ediliyor, kanımca aşırı ısınmadan kaynaklandı, ilk başlarda ısınma neredeyse herkeste vardı, şimdi çok fazla yok. Acaba ekranı mı değiştirirler yoksa temizleyipte mi verirler ?Hatta 1520 almayı düşünüyorum vermeden, sizce şu hepsiburada daki fiyatı düşen 1520'den alayım mı ?
Nokia yı falan boş ver kardeşim bulunduğun yerdeki kaymakamlığa git faturan ve servise verdiğin belgeyle birlikte dilekçe yaz telefonu aldığın miktarı iade alırsın. 2 ay daha telefonsuz gezersin ama iade aldığın miktarla 830 alabilirsin. Ben çok bekledim 20 gunu geçsin telefonu yenileyim diye ama son gün geldi telefon
Bende de oluyorBenim de 920 ekranın parlaklığı sürekli değişiyor pır pır ediyor nokia careye götürdüm ekran seyredilecek. Değişecek dedi vereceğim haftaya
6. kez servise gitmesinden sonra nihayet cihazım için değişim işlemleri başladı. Fakat ücret iadesi isteme hakkım var mı illa ki tüketici hakem heyetine mi başvurmam lazım?
6. kez servise gitmesinden sonra nihayet cihazım için değişim işlemleri başladı. Fakat ücret iadesi isteme hakkım var mı illa ki tüketici hakem heyetine mi başvurmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?