Lumia 820 Wifi Bağlantısı Kesilme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

zirtvirt

zirtvirt

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Wifi Bağlantısı Kesilme Sorunu
Selamlar, sevgiler arkadaşlar. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Uzun zamandır forumunuzu pasif olarak takipteyim fakat bugün derdime derman olabilecek kişiler sizler olabileceğiniz için, foruma üye olmaya karar verdim.

Neyse; konu başlığından da anlaşıldığı gibi telefonum 1dk sonra kilit ekranı kapanınca, bağlı olduğu wifi bağlantısı kendiliğinden kesiliyor. Telefonu kilit ekranından her çıkardığımda aynı wifi ağına tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Halbuki wifi ayarlarında "ekran zaman aşımına uğradığında wifi bağlantısını açık tut" seçeneği de işaretli durumda. İşin daha ilginç yanı ise aynı durum şebeke bağlantısı ile internete bağlanınca olmuyor. İnternet bağlantım kaldığı yerden sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Lumia Amber yüklemeden önce de aynı sorunum vardı, Amber yükledikten sonra da bu durum devam ediyor. Telefonun ne kadar ayarını kurcaladıysam da ben bu işin içinden çıkamadım.

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

respection123

Üye
Cihaz Destek Veya Yazılım Destek Daha uygun yer.

muratangin

Üye
aynı sorun bendede var youtubedan bir video indirirken ekran kapanıyor tekrar açtığımda error connecting out gibi birşey diyordu açınca tekrar wifi arayıp tekrar bağlanıyormuş cihaz onun için hata veriyormuş ama bende çözümünü bulamadım :(

dedereis123

dedereis123

Üye
Pil Tasarufunda olup olmadıgı kontrol edin sorun ondanda kaynaklı olabilir

zirtvirt

zirtvirt

Üye
    Konu Sahibi
Pil tasarruf moduyla alakası yok arkadaşlar, mod kapalıyken de sorun aynı, benim de aklıma gelmişti bu.

technicker

technicker

Üye
ayarlar\wifi\ileri düzey\ekran zaman aşımına uğradığında wifi bağlantısını açık tutu tıkla.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar\wifi\ileri düzey\ekran zaman aşımına uğradığında wifi bağlantısını açık tutu tıkla.

Konunun içerisinde yazmıştım kardeşim, o seçenek seçili durumdayken bu sorun devam ediyor.

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
dün okudum sorununu, bende denedim L820 var bende. bendede olmadı. içimin rahat etmesi için teli sıfırladım. düzeldi. bi uygulama yüzünden engellenme var galiba. ben böyle çözdüm arkadaşım aklında olsun

- - - Eklendi - - -

teli dün sıfırladım bu saate kadar anca toparladım ayarlarımı uygulamalarımı, düzenimi, yedeğini almanı tavsiye ederim. sıkıntı resmen

zirtvirt

zirtvirt

Üye
    Konu Sahibi
dün okudum sorununu, bende denedim L820 var bende. bendede olmadı. içimin rahat etmesi için teli sıfırladım. düzeldi. bi uygulama yüzünden engellenme var galiba. ben böyle çözdüm arkadaşım aklında olsun

- - - Eklendi - - -

teli dün sıfırladım bu saate kadar anca toparladım ayarlarımı uygulamalarımı, düzenimi, yedeğini almanı tavsiye ederim. sıkıntı resmen

Ben her sıfırladığımda bir süre sonra tekrar yapmaya başlıyor bunu, yoksa sıfırladığımda bende de çözülüyor. Sanırım herkesin kullandığı bir uygulama ile ilgili bu. Benim aklıma da başka birşey gelmiyor çünkü bazı kişiler bu sorunu yaşarken bazı kişilerin yaşamaması oldukça ilginç.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pil tasarruf modunu kapalı konuma getirmeyi deneyin. Cihaz pil tasarruf modu açıkken wifi bağlantısını keser.

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
dostum tam teknik bir bilgim yok ama şunda eminim, telefonunda problem yok. senin düzenli kullandığın-yüklediğin bir uygulama var herlade, ondan dolayı oluyor. artık hangisidir bulman lazım, kolay gelsin derim bu konuda:hmmm

zirtvirt

zirtvirt

Üye
    Konu Sahibi
Pil tasarruf modu kapalı. Vallahi bir sürü uygulama var işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Sanırım bir uygulama internet bağlantısını kesiyor.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Telefonda neredeyse hiç uygulama bırakmadım (nokia uygulamaları hariç) fakat benim wifi bağlantısının kesilmesi sorunum hala devam ediyor. Başka bu sorunu yaşayan yok mu?

skynet

Üye
Sorun bağlandığın modemden kaynaklanıyor olabilir mi ?

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Aynı zamanda dizüstünden giriyorum, aynı modem üzerinden internete. Ama dizüstünde hiç bağlantı kesilmesi olmuyor. Modemle alakalımıdır bilmiyorum fakat bir başka modemde de hiç denemedim.

zbahadir

Üye
Bu sorun bende hiç yoktu. Ne zaman evdeki diğer bilgisayarı da Wi-fi üzerinden bağladım o zaman bu sorunlar çıkmaya başladı.

Bir kaç kere kapattım açtım olmadı.
Pi tasarrufunu kapattım.
Wif-fi kapattım açtım normale geldi.

Bu sorun değişik şekillerde meydana gelebilir. Bunun kullanım sorunu olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa ayarlarda bu sorunun olabileceği hakkında uyarılar çıkması lazımdı. Muhtemelen yapısal kaynaklıdır ve yazılım güncellemesi çıktıkça sorunlar giderilecektir.

Üst Alt