Tavsiye Lumia 820 Kırık Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Aximator

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Kırık Ekran
Arkadaşlar merhaba,
Başlıktan da anlayacağınız üzere dün akşam lumia 820 telefonum yaklaşık 35 merdiveni tek başına indikten sonra dokunmatiği kırıldı. Telefonu 2 yıl önce yurt dışından aldığım için garantisi yok. Yine de teleservice götürdüğümde 120 tl fiyat çektiler, fakat başka bir tamirciye sorduğumda teleservice'in taktığı orjinal ekranın aynısını 100 tl ye taktığını söyledi. Teleservice'in çok fazla işlem ücreti aldığı için 120 tl istediğini iddia ediyor diğer tamirci. Bana mantıklı geldi. Sizin de deneyimlerinizden yararlanmak istedim.

parberk99

parberk99

Üye
20 Tl için değmez teleservice'ye ver bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Teleservice ver, zaten kendin götürdüğün zaman 1 saatte yapıp veriyorlar.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Tek Başına mı indi yardım edeydin :D
Tamirciye ver ona bakarsan tamirici daha kısa zamanda yapıyor 20 tl 20 tldir

Dejavuex

Dejavuex

Üye
20 tl vermeyip daha kötü bi şekilde alma cihazını 20 tl verir adam gibi yaptır bence.

serinaga

serinaga

Üye
Riske girmeye değmez, tamirci garanti veriyor mu ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bence de 20 lira fazla olsun ama güvenilir olsun..çakal telefoncu yan sanayi ekranı da kakalayabilir.

• Beğen
Tepkiler: serinaga

Aximator

Üye
    Konu Sahibi
Tek Başına mı indi yardım edeydin :D
Tamirciye ver ona bakarsan tamirici daha kısa zamanda yapıyor 20 tl 20 tldir
Daha önce beraber inmişliğimizde var :) Beraberde düştük ama ben revirde dikiş attırken ,onunla fifa oynuyordum, o derece yani :) Neyse bu sefer dayanamadı gariban. Velhasıl kelam olayı çözdüm. Bu tarz orjinal yedek parçaları satan bir yere gidip, toptancı olduğu için daha ucuzdu, 70 tlye dokunmatik paneli aldım, montajını da kendim yaptım. Bir yandan da içimden umarım montajı yaparken telefonu toptan dağıtırım diyordum, 1520 almak için bahane olurdu. Kıyamıyorum sapasağlam telefonu bırakıp o kadar para vermeye. Youtube'daki tamir videoları sayesinde kolayca halletim. Teşekkür ederim önerileriniz için.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Ne teleservismiş arkadaş. Teleservisinde de ne mal olduğunu biliyoruz aslında. Ayrıca kuzenim bu işlerde çalışıyor bir teknik servis elemanını görmüş aletlere çok kötü davranıyormuş. Hırpalıyormuş. Bu tarz adamların başka servislerde de olacağını sayısınında çok olduğunu söylüyor. Teknik servis zor iş. Evladını doktora emanet eder gibi emanet ediyorsun ne yapacaklarını görmüyorsun. Sonra aleti alıyorsun bir ton hasar olmuş bunları sen yapmıssın diye de önüne koyarlarsa hiç şaşırmayın. Nokia Türkiye de ki teknik servislerini çok iyi bir elden geçirmesi lazım ali kemal abiye de buradan söyleyelim @papakudioflu Eğer bir lansman tanıtıma giderse nokia nın orada en üst yetkiliye biz kullanıcıların nokianın teknik servislerinden son derece memnun olmadığımızı özellikle teleservice belasından biran önce kurtulmalarını söylesin.

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
teleservice yakınındaysa bizzat elden ver yaptır 20 tl zarar ettirmez, yok yollayacaksan sakın yollama ne zaman geleceği meçhul kendini bilen iyi bir tamircide sonuçta aynı işi yapacaktır ancak orijinal olup olmadığına dikkat etmelisiniz

• Beğen

Aximator

Üye
    Konu Sahibi
Ne teleservismiş arkadaş. Teleservisinde de ne mal olduğunu biliyoruz aslında. Ayrıca kuzenim bu işlerde çalışıyor bir teknik servis elemanını görmüş aletlere çok kötü davranıyormuş. Hırpalıyormuş. Bu tarz adamların başka servislerde de olacağını sayısınında çok olduğunu söylüyor. Teknik servis zor iş. Evladını doktora emanet eder gibi emanet ediyorsun ne yapacaklarını görmüyorsun. Sonra aleti alıyorsun bir ton hasar olmuş bunları sen yapmıssın diye de önüne koyarlarsa hiç şaşırmayın. Nokia Türkiye de ki teknik servislerini çok iyi bir elden geçirmesi lazım ali kemal abiye de buradan söyleyelim @papakudioflu Eğer bir lansman tanıtıma giderse nokia nın orada en üst yetkiliye biz kullanıcıların nokianın teknik servislerinden son derece memnun olmadığımızı özellikle teleservice belasından biran önce kurtulmalarını söylesin.
Teleservice nokia bölümünde çalışan yakın bir arkadaşımın teleservice'e ettiği "iltifatlar" yüzünden hiç güvenemedim. Sokak arasındaki tamirci bile daha güvenilir geldi gözüme. Neyse zaten ikisine de götürmedim. Dediğim gibi kendim hallettim.

• Beğen

smltrl

Üye
Teleservice maltepeye kendi ellerime verdim cihazı sim soketi değişecekti 10 gün oldu hala bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Vandera
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
  • Beğen
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Teleservice maltepeye kendi ellerime verdim cihazı sim soketi değişecekti 10 gün oldu hala bekliyorum

Ben gidip kendim aldım orjinal 25 tl orjinal mi muamma ama sorun etmedim okadar uğraşmadım 21günü geçer dedi almanız :)

• Beğen

smltrl

Üye
Ben gidip kendim aldım orjinal 25 tl orjinal mi muamma ama sorun etmedim okadar uğraşmadım 21günü geçer dedi almanız :)
Garantiden cıkmasın diye verdim yoksa hayatta vermem 35 lira da masraf çıktı
Arkadaşlar merhaba,
Başlıktan da anlayacağınız üzere dün akşam lumia 820 telefonum yaklaşık 35 merdiveni tek başına indikten sonra dokunmatiği kırıldı. Telefonu 2 yıl önce yurt dışından aldığım için garantisi yok. Yine de teleservice götürdüğümde 120 tl fiyat çektiler, fakat başka bir tamirciye sorduğumda teleservice'in taktığı orjinal ekranın aynısını 100 tl ye taktığını söyledi. Teleservice'in çok fazla işlem ücreti aldığı için 120 tl istediğini iddia ediyor diğer tamirci. Bana mantıklı geldi. Sizin de deneyimlerinizden yararlanmak istedim.
Lumia ile deneyimim olmadı ancak n95imde cok kandırdılar orijinalinin aynısı diye telefondan soğudum o parçalarla

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Teleservice diye bir baş belası servis var ki düşman başına. Benim ses açma kapama tuşları sorunlu idi 57 tl + kdv ile 1 ayda zar zor tamir edip yolladılar.
Kendiniz tamir etmekle en doğru yolu yapmışsınız
(2 hafta önce dokunmatik paneli kırdım. Tanıdık telefoncu arkadaşıma 100 tlye yaptırdım. Teleserviceye göndersem halen bekliyor olacaktım : Tamir kaydı + Arıza tespit!!+ parça bekleme+montaj (ücretini yatırmakta ayrı dert)+Kargoya verilmesi (Kargoya hayran kaldım Maltepe -Gebze 1hafta; Maltepe Gebze minibüsle 45dakika Maximum süre)+ Cihazda ne çıkacağı da belli değil. Malum çok bilgili ve şefkatli arkadaşlar!!!))