LUMIA 820 dokunmatikte BÖLGESEL işlemsizlik !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
    Konu Sahibi
LUMIA 820 dokunmatikte BÖLGESEL işlemsizlik !!!
arkadaşlar, 10 gün oldu telefonumu aldım. çok donma vardı, hemen güncelleme yaptım düzeldi. ama sonradan farkettim,
eklediğim resimde kırmızı çerçeveyle belittiğim bölgenin dokunmatiği algılamıyor.

RESİM:

sorun tam olarak şöyle;
şarja taktığım zaman ''bazen'' algılamaya başlıyor, daha sonra tekrar gidiyor
usb kablo içinde aynı durum geçerli oluyor
genellikle çalışmıyor, bazende kafasına göre çalışası geliyor.
fab.ayarlarına döndüm, ilk açıldığında çalıştı daha sonra yine gitti
belki işletim sisteminden kaynaklıdır dedim, yüklediğim programlardandır dedim,
hard format attım.
ve düzeldi sandım. taki 10 saat sonra tekrar gitmeye gelmeye başladı.
sadece bu belittiğim bölge için konuşuyorum.
böyle bir problemi olan varmı arkadaşlar, bilgisi cözümü olan.
ben bunu garantiye vericem, bi format atcaklar çalışıyo diye göndercekler.
ilginizi bekliyorum arkadaşlar kolay gelsin

My-sQLL

My-sQLL

Üye
10 Gün oldu demişsin hemen aldığın yere götürürsen sorunlu cihaz diye değiştirirler umarım.

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
    Konu Sahibi
bugün 444 3 665 NOKIA LUMIA müşteri hizmetlerini aradım. detaylı problemimi ilettim. cihazımı 30 gün dolmadan gönderirsem, ve garanti dahilinde 30 günü dolmamış cihaz açılmak zorunda kalırsa, cihazı değiştirme talebinde bulunma hakkım varmış. bunu söylediler. bu gün gönderdim cihazı. ama yeni aldığımda problemi problem olarak görmüyosun, geçer diyosun, güncelleme yapıyosun falan filan. umarım düzelir. gelişmeyi de burada paylaşacağım. başka arkadaşlara yararlı olabilir.

sekajmer

sekajmer

Üye
Orjinal aksesuarlarını kullanıyorsun değil mi ? Ben farklı bir şarj cihazı taktığımda dokunmatik gidiyor :|

• Beğen
Tepkiler: ERKAN1907KAYA
BelaMonte

BelaMonte

Üye
yazılımsal olduğu kesin bence ama ilkten donanımsal gibi geldi adam format filan atmış birde buda donanımsal olmasına pay veriyor :hmmm

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ERKAN1907KAYA
ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar geçen ayın 22sinde gönderdim cihazımı. 20 gün bekledi ve onarıldı olarak geri gönderildi. dokunmatik ekran değişmiş. inceledim, hiçbir sıkıntısı yoktu donmalardan başka. teli tanınmış bir siteden aldım, güvenilir site. problem değilse linki paylaşabilirim. daha sonra yeniden siteye talepte bulundum, daha ilk ayı dolmayan bir cihaz garanti dahilinde parçası değişiyor, ben istemiyorum sıfırını istiyorum diye. cevap geçikmeye başlayınca şikayetimvar.com a durumu yazdım. yazdığımız gibi 5 dk geçmeden, teli aldığım site aradı, geri gönderin sıfırını verelim, ama şikayeti silin dedi. gönderdik. 4 gün içinde sıfırı geldi telimn. tel problemsiz, donma gibi bişe bile yok. böyle problemi olan arkadaşlara yardımcı olmuştur inşallah bu iletim

Üst Alt