lumia & 808 in kamerası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
s^3 lerin neredeyse tumu aciyior konuşma esnasinda muzigi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konuşma esnasında müzik çalıyor mu? :hmmm

davy_jones

Üye
şu müzik muhabbeti hakkında bir bilgi de ben vereyim, benim n8de kulakligi takip müzik açınca karşıdaki kişi müziği dinleyebiliyordu..

ecel54

ecel54

Üye
lumia'da açacağını zannetmiyorun çünkü konuşma başlayınca müzik ses ayarı kapanıyor ve konuşma ses ayarı açılıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
şimdi denedim konuşma sırasında müzik çalıyor :hmmm

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Benim cihazda konuşurken müzik çalmıyo ama çalmaması normal :)

Lumiance

Lumiance

Üye
Benim cihazda konuşurken müzik çalmıyo ama çalmaması normal :)

arama esnasında müzikçalar duraklıyo ya tekrar play tuşuna bastığında çalmaya devam ediyor DU

- - - Eklendi - - -

701de de çalıyor şimdi denedim. Ayrıca müzik sesini ahizeden verdiği için kulğınıza tuttuğunuzda hoparlörden çok daha kaliteli bi ses deneyimi sunuyor :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ne işe yarıyor

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
arama esnasında müzikçalar duraklıyo ya tekrar play tuşuna bastığında çalmaya devam ediyor DU

- - - Eklendi - - -

701de de çalıyor şimdi denedim. Ayrıca müzik sesini ahizeden verdiği için kulğınıza tuttuğunuzda hoparlörden çok daha kaliteli bi ses deneyimi sunuyor :)

benim cihaz x3 ama :ehe

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 ile çektiğim bir foto bu fotoyu akşam çektim ve çektiğim sırada çıplak gözle köprü görünmüyordu karanlıkta :)

bu da aynı manzaranın gündüz çekimi

hocam bu nasıl bir iştir fotoğraflara baktım da gece çekilen fotoğraf gündüz çekilmiş olandan daha renkli ve kaliteli olmuş :) yani normalde gündüz daha Iyi olması gerekirken anlam veremedim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hocam bu nasıl bir iştir fotoğraflara baktım da gece çekilen fotoğraf gündüz çekilmiş olandan daha renkli ve kaliteli olmuş :) yani normalde gündüz daha Iyi olması gerekirken anlam veremedim :)

cunku arkadas gunduz cekimlerinde otomatik ayari kullanmiş. Manuel ayar yapsaydi gunduz cekimleri de daha başarili.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arama sırasında müzik çalmak peki konuşmamı yapacağız müzikmi dinleyeceğiz gereksiz çalması saçma bence

• Beğen
Tepkiler: n000k
nadir_89

nadir_89

Üye

evet arkadaşın dediği gibi hazır ayarları kullandım gece için gece çekimi gündüz için otomatik ayar
diğer ışık ayarları falanda varsayılan
yani iki fotoyu da varsayılan ayarlarla çektim

gece çekimi beni çok şaşırttı gerçekten köprü görünmüyordu çıplak gözle :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
HABERTÜRK
Akıllı telefon pazarındaki payını artırmak isteyen Fin teknoloji firması Nokia'nın Görüntü ve Fotoğraf Bölümü Başkanı, kamera gurusu olarak da tanınan Damian Dinning görevinden istifa etti.
Nokia'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada 'Önemli poziyonların Finlandiya'ya kaydırılmasından sonra Damian Dinning kişisel nedenlerden dolayı şirketimizden ayrılmaya karar verdi.

İstifası 30 Kasım 2012'den itibaren geçerli olacaktır' denildi.
Dinning tahminleri aşarak piyasaya sunulduktan sonra kısa bir süre içinde 2.5 milyon adet satış rakamına ulaşan Lumia 920'nin 8.7 megapiksellik PureView kamerasının arkasındaki beyin olarak biliniyor. Bunun yanında 41 megapiksellik kameraya sahip Nokia 808 PureView'in altında yine Dinning imzası bulunuyor.

Uzmanlar iPhone 5'in ve Galaxy S3'ün 8 megapiksellik kameraya sahip olduğu düşünüldüğünde akıllı telefon pazarında yükselmek isteyen Nokia'nın rekabette ses getiren bir avantajını yitirdiğini düşünüyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ayrıca gündüz çekimlerinde hava kapalı olduğundan ve ışık azlığından renkler belli olmuyor pek.

- - - Eklendi - - -

ya benim anlamadığım şu biriyle konuşurken müzik ne alaka?

Türe

Türe

Üye
lumia 920 ile çektiğim bir foto bu fotoyu akşam çektim ve çektiğim sırada çıplak gözle köprü görünmüyordu karanlıkta :)

bu da aynı manzaranın gündüz çekimi

gece iyi fakat netleme berbat. :hmmm

komando04

komando04

Üye

ayrıca gündüz çekimlerinde hava kapalı olduğundan ve ışık azlığından renkler belli olmuyor pek.

- - - Eklendi - - -

ya benim anlamadığım şu biriyle konuşurken müzik ne alaka?

can kardeşim mesela nişanlısın nişanlısına güzel bir parça dinletmek istiyorsun ama açmıyor bence eksiklik biran önce güncelleme ile birlikte gelmesini istiyorum valla bana çok lazım oluyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

can kardeşim mesela nişanlısın nişanlısına güzel bir parça dinletmek istiyorsun ama açmıyor bence eksiklik biran önce güncelleme ile birlikte gelmesini istiyorum valla bana çok lazım oluyor

abi sözlüyüm Allah'a şükür ben de sözlüme parça dinletmek istediğim de açarım pcden yaklaştırır dinletirim yaptığımda bişey zaten ya da ne biliyim parçayı yollarım yanımdayken dinletirim.. Böyle bi talep pek yok ben geleceğini zannetmem

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
HABERTÜRK
Akıllı telefon pazarındaki payını artırmak isteyen Fin teknoloji firması Nokia'nın Görüntü ve Fotoğraf Bölümü Başkanı, kamera gurusu olarak da tanınan Damian Dinning görevinden istifa etti.
Nokia'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada 'Önemli poziyonların Finlandiya'ya kaydırılmasından sonra Damian Dinning kişisel nedenlerden dolayı şirketimizden ayrılmaya karar verdi.

İstifası 30 Kasım 2012'den itibaren geçerli olacaktır' denildi.
Dinning tahminleri aşarak piyasaya sunulduktan sonra kısa bir süre içinde 2.5 milyon adet satış rakamına ulaşan Lumia 920'nin 8.7 megapiksellik PureView kamerasının arkasındaki beyin olarak biliniyor. Bunun yanında 41 megapiksellik kameraya sahip Nokia 808 PureView'in altında yine Dinning imzası bulunuyor.

Uzmanlar iPhone 5'in ve Galaxy S3'ün 8 megapiksellik kameraya sahip olduğu düşünüldüğünde akıllı telefon pazarında yükselmek isteyen Nokia'nın rekabette ses getiren bir avantajını yitirdiğini düşünüyor.

umarım nokia bunun yokluğunu hissettirmez ama başka alternatifler mutlaka vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt