Benim cihazda konuşurken müzik çalmıyo ama çalmaması normal![]()

arama esnasında müzikçalar duraklıyo ya tekrar play tuşuna bastığında çalmaya devam ediyor DU
- - - Eklendi - - -
701de de çalıyor şimdi denedim. Ayrıca müzik sesini ahizeden verdiği için kulğınıza tuttuğunuzda hoparlörden çok daha kaliteli bi ses deneyimi sunuyor

lumia 920 ile çektiğim bir foto bu fotoyu akşam çektim ve çektiğim sırada çıplak gözle köprü görünmüyordu karanlıkta
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da aynı manzaranın gündüz çekimi
yani normalde gündüz daha Iyi olması gerekirken anlam veremedim 
hocam bu nasıl bir iştir fotoğraflara baktım da gece çekilen fotoğraf gündüz çekilmiş olandan daha renkli ve kaliteli olmuşyani normalde gündüz daha Iyi olması gerekirken anlam veremedim
![]()
hocam bu nasıl bir iştir fotoğraflara baktım da gece çekilen fotoğraf gündüz çekilmiş olandan daha renkli ve kaliteli olmuşyani normalde gündüz daha Iyi olması gerekirken anlam veremedim
![]()

![]()
lumia 920 ile çektiğim bir foto bu fotoyu akşam çektim ve çektiğim sırada çıplak gözle köprü görünmüyordu karanlıkta
bu da aynı manzaranın gündüz çekimi

ayrıca gündüz çekimlerinde hava kapalı olduğundan ve ışık azlığından renkler belli olmuyor pek.
- - - Eklendi - - -
ya benim anlamadığım şu biriyle konuşurken müzik ne alaka?
can kardeşim mesela nişanlısın nişanlısına güzel bir parça dinletmek istiyorsun ama açmıyor bence eksiklik biran önce güncelleme ile birlikte gelmesini istiyorum valla bana çok lazım oluyor
HABERTÜRK
Akıllı telefon pazarındaki payını artırmak isteyen Fin teknoloji firması Nokia'nın Görüntü ve Fotoğraf Bölümü Başkanı, kamera gurusu olarak da tanınan Damian Dinning görevinden istifa etti.
Nokia'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada 'Önemli poziyonların Finlandiya'ya kaydırılmasından sonra Damian Dinning kişisel nedenlerden dolayı şirketimizden ayrılmaya karar verdi.
İstifası 30 Kasım 2012'den itibaren geçerli olacaktır' denildi.
Dinning tahminleri aşarak piyasaya sunulduktan sonra kısa bir süre içinde 2.5 milyon adet satış rakamına ulaşan Lumia 920'nin 8.7 megapiksellik PureView kamerasının arkasındaki beyin olarak biliniyor. Bunun yanında 41 megapiksellik kameraya sahip Nokia 808 PureView'in altında yine Dinning imzası bulunuyor.
Uzmanlar iPhone 5'in ve Galaxy S3'ün 8 megapiksellik kameraya sahip olduğu düşünüldüğünde akıllı telefon pazarında yükselmek isteyen Nokia'nın rekabette ses getiren bir avantajını yitirdiğini düşünüyor.
umarım nokia bunun yokluğunu hissettirmez ama başka alternatifler mutlaka vardır