Lumia 800-Sony U-Htc One V

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar birkac güne kadar bende lumia diyordum ama bugun benim hanima htc evo 3d aldim wp7 androidin yaninda bir hic,inanin wp7 cok kapali bir sistem ilerleyen zamanda ne olur bilmemm tamam sistem cok hizli tskilma ne olmuyor ama bays kisitli bir sistem

Konu Sahibi
O zaman Htc One V alıcam. Wp7 çok iyi bir şey olursa o zaman dönüş yaparım

---------- Eklendi @ 10:09:04 ---------- Yazıldı @ 10:03:19 ----------

Aklıma birde Sony U takılıyor. Çift çekirdek işlemcisi var. Ama microsd yuvası yok ama sony bize 50 gb sanal bellek veriyormuş. Sizce bu rahat kullanılabilir mi ? Htc One V ile aralarında pek fark var mı ?

klongs

Üye

yok

Konu Sahibi
Yani Htc One V alayım mı sizce ?

---------- Eklendi @ 10:25:14 ---------- Yazıldı @ 10:22:40 ----------

Ya birde kıyas.la dan baktığıma göre Htc One V'de flash desteği yok bunu kendim yüklersem sorun olmaz değil mi ?

klongs

Üye

Yani Htc One V alayım mı sizce ?

bence one v al android 4.0 ile geliyor xperia u 2.3 ile geliyor xperia u alırsan güncelleme bekliycen birde

---------- Eklendi @ 10:27:18 ---------- Yazıldı @ 10:25:18 ----------

sanmam galaxy s2 dede ics yüklediğimde flash player yoktu marketten indirdim rahat çalıştı

Konu Sahibi
Teşekkürler rahatladım One V kesinleşti baya bir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşım mayıs ayında alıcaksan şu anda bişey düşünüp aklını bulandırma mayısta hemen hemen 10-12 cihaz piyasaya giricek herşeyden önce wp işletim sistemli cihazlar geldiginde en azından bir oyuncu daha girince piyasa biraz daha dengelenir lumia710ve800 arasında ekran dışında fazla bir fark yok ama fiyatlar 250tl civarında farklı olur sonuçta az paralar degil 300tl gibi farkla aynı kullanımı yapabilecegin cihazlar alabilirsin

Konu Sahibi
Sağ ol üstad Bekleyim o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...