Lumia 800-Sony U-Htc One V

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lumia 800-Sony U-Htc One V
Merhaba arkadaşlar. Mayıs ayı gibi yeni telefon almayı düşünüyorum. Bu üçü arasında kaldım. Bütçem 1200 TL. En çok şarkı dinlerim, fotoğraf çekerim, internette gezerim ve mesajlaşırım ara sırada oyun oynarım her gece yarım saat filan. Popüler oyunlar olsa yeterli. Sizce hangisini seçmeliyim ? Şimdiden teşekkürler

klongs

Üye
1200 tlye biraz daha para koy bence one s al

CorbyW

Üye
Tabi ki Xperia U bir videosunu izle. Mest olursun zaten.

Uruloki

Üye
1300 civarı gelmesi imkansız s in x 866 euro dan ön sipariş alıyordu ki 2bin liranın üzerinde bir fiyat oluyor bu one s 1600 civarı olur açıkcası bu üç telefonu geç biraz daha eski telefonlara bak

klongs

Üye
1300 civarı gelmesi imkansız s in x 866 euro dan ön sipariş alıyordu ki 2bin liranın üzerinde bir fiyat oluyor bu one s 1600 civarı olur açıkcası bu üç telefonu geç biraz daha eski telefonlara bak

ne 866 sı 600 euro

Uruloki

Üye
zamanında htc store a girseydin tr için tabi htc one x ün sadece siyah renginin olduğunu ve 866 euro ya ön sipariş aldıklarını görürdün şu an için htc sitesinde linki kaldırdılar ki şu an için htc sensation 1300 lira civarı iken one s in 1300 lira olması imkansız

klongs

Üye
ben paralel ithalat için diyorum

Uruloki

Üye
bak o olabilir ama gidip biraz daha eski yani 2011 model cihazlara bakma da mantıklı olur

Konu Sahibi
Sonuç olarak hangisini almalıyım ? :S

Konu Sahibi
Lütfen yorumlar beyler

Ucu de isini gorur. Ama ben Htc one v diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...